ایجاد بنر فلش

rezaee

Member
با سلام به دوستان عزیز قدیمی وجدید:)

من یه بنر برای سایت نمایشگاه ماشین دارم میسازم که باید شامل آرم و نام شرکت و تصویر دو یا سه ماشین باشه...

چند نمونه زیبا ساختم اما هنوز نیاز هست...

دوستانی که ایده بصری دارن لطف بفرمایند ممنون میشم...

اگه نمونه هم چیزی سراغ دارید آدرس بزارید متشکر میشم...

ماشین ها میتونن فید بشن و جاشون رو با هم عوض کنن یا هر طور دیگه....

اگه افکت خاصی برای این کار سراغ دارید که جالب باشه و کلا نظری روی این موضوع دارین بفرمایین...

با تشکر فراوان
رضائی:rose:

rezaee

Member
دوست عزیز از پاسختون ممنونم...

ولی بیشتر به یه نمونه و یا یه ایده نیاز داشتم...

(به علت حجم تعداد ماشین ها و نحوه قرارگیری و یا نمایش ماشین ها در بنر "چهار ماشین")

که البته کار رو دارم پیش میبرم تا ببینم به کجا میرسم!

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
اگه به سایت هایی که در مورد بنرتون برید حتما می تونید ایده های خوبی پیدا کنید
مثلا ماشین ها هر کدوم با یک متن وارد صفحه بشن
یا ماشن از بالا پایین بیوفته جوری که عملکرد کمک های اون معلوم بشه و یه خورده بالا و پایین بشه و بعد ثابت بشه
یا با یک رد سرعت وارد صفحه بشه
یا ماشن ها دونه دونه بیان و بخوررن به هم و قبلی به یه سمت پرتاب بشه
و... ایده های زیادی که باید ببینی که می خواهی چه مفهومی رو برسونی...

rezaee

Member
می تونین 3 بعدی کار کنین ؟
در جواب دوست عزیزم باید بگم که نه!

و در جواب سلطان عزیز:) باید بگم که برادرم مگه من میخوام فیلم هالیودی درست کنم که ماشینها بزنن به هم و هر کدوم یه طرف پرت بشه...:wink:

:green:

اما اینکه از بالا بیوفته جالبه! ولی توی در آوردن حرکات ریز جابجایی و بازگشتی(انعکاس ضربه) یه مقدار مشکل دارم و نمی تونم خیلی خوب پیادش کنم...

به هر حال خیلی خیلی ممنون:paint:

در ضمن از فرصت استفاده میکنم و از دوست عزیزم به خاطر زحماتی که برای تهیه آموزش اکشن اسکریپ 3 میکشن خیلی خیلی تشکر می کنم...:oops:

:cool:

++Hadi++

Active Member
سلام دوست گرامی
معمولا برای ایجاد یه همچین سایتهایی می یان و از نمای پرسپکتیو اتومبیل ها استفاده می کنن . خوب این می تونه یه عکس باشه و در حالت قویتر می تونه چند فریم پشت سر هم 3 دی مکسی باشه و در حرفه ای ترین حالت می تونه با استفاده از کلاسهای 3 بعدی فلش مثل pv3d , away3d باشه که خوب اگه شما مسلط به 3 بعدی نیستین حد اقل می تونین تصویری از اونا رو ایمپورت کنین و مثل بازیهای ماشینی ، ایده بگیرین. مثلا یه تصویر بزرگی رو در نظر بگیرین که چند ماشین پرسپکتیو در اون قرار گرفته باشه و مثلا وقتی به قسمت دیگه ای از سایت می رین ، تصویرتون scale و move شه و یا قسمت دیگه ای از اون پدیدار بشه و یه ماشین پرسپکتیو دیگه ای در اون هست .
همینطور می تونین با فتوشاپ قسمتای مختلف سایتو به اتومبیل هایی تشبیه کنین . مثلا فرض کنین قسمت فروش سایتو تصویری قرار بدین که یه ماشینی به صورت پرسپکتیو در اون قرار داره که با یه ایده عالی شبیه به یه صندوق مالی (فروشگاهی ) هست یا مثلا قسمت مدل ماشین ها رو مثل اون قسمتی از بازیهای کامپیوتری ماشینی قرار بدین که ماشینو انتخاب می کنین . کلا اگه بتونین قسمت های مختلفو به اتو مبیل های شبیه به نماد اون قسمت تبدیل کنین ، می تونین به بهترین کارایی ها دست پیدا کنین .
به این سایت سر بزنین و الگو بگیرین :
www.thefwa.com
من یه سایت دیدم که کلی کف کردم ، جعبه می یومد و تیکه تیکه های جعبه مثل کارتون ماسک (قدیمی - ماشین ها ی پروازی ) تبدیل به تیکه های ماشین می شد و بعد به صورت حرفه ای و مدرن تبدیل به ماشین می شد و بعد حرکت می کرد و می رفت .
البته به راحتی می تونین یه ماشین 3 دی مکسو از اینترنت دانلود کنین و وارد 3 دی مکس کنین و یه دور بچرخونین و رندر بگیرین و تصاویر اونو پشت سر هم در فریم های مختلف قرار بدین . (البته اگه خواهان کار قویتر هستین .)
در هر صورت نیت ما کمک به شما بود ...
بای...

rezaee

Member
ممنون هادی جون... پیشنهادات عالی بود...
حتی اگه توی این کار به دردم نخوره در کل مفید بود...

جدیدترین ارسال ها

بالا