ایجاد بانک اطلاعاتی بوسیله Vb.Net

Davoodi_online

New Member
سلام.
دوستان من چند روزیه که با SQL تا حد کمی آشنا شدم.
اما واسم یک سوال پیش اومده.
در جایی خوندم که بوسیله vb.Net و بدون استفاده از نسخه اصلی برنامه SQL و تنها با بهره گیری از خود وی بی و اس کیو الی که همراه آن نصب میشود میتوان بانک اطلاعاتی ایجاد و اون رو مدیریت کرد.
آیا همچین چیزی صحت داره ؟
یعنی بانک ایجاد شده به روشی که گفتم چیزی از بانک ایجاد شده با برنامه اصلی SQL کم نداره ؟
اگر کسی نحوه ایجاد بانک به این طریق رو بلده یا کتابی داره لطفا" ما رو راهنمایی کنه .
ممنون.
یا علی.

amirlol

Well-Known Member
بهش میگن sql experesion
ببین یه محصولیه که اگه فقط و فقط رو اون سیستم ویژال دات نت ات نصبه کار می کنه مثل اکسس و فقط کافیه فایلشو با خوت ببری
زیادم قر و اتفار نداره !!!

amirlol

Well-Known Member
کاری نداره که
وبژال اتو باز کن !! از همونجا که داری از سلوشن دیتابیس هاتو می بینی و وصل میشه !!! یه دونه create جدید بکن و بقیش آسونه !! مشکلی نیست !!!

nima_dir

Active Member
سلام امير جان
آيا اين sql experesion همه قابليتهاي رو داره؟
امكانش هست يكم در اين باره توضيح بدين درباره ساختش و استفاده از ان رو
بسيار سپاسگزار

amirlol

Well-Known Member
ببین دقیقآ مثا ms sql می مونه ولی یه مقداری از نظر درونی ضعیفه ولی از نظر قدرت خودت sql هست !!

میشه گفت اینم یه ورژنی از SQL هستش ! که بر طبق شرایطی به صورت خودکار رو microsoft visual stedio .NET نصب می شه !!

سوال خواسی هست بگو چشم

nima_dir

Active Member
ممنون امير عزيز
وقتي كه ميخواهيم يه فايل mdf رو ببريم جاي ديگه بايد اين sql exp... هم جزو ستاپ برنامه باشه و اينكه محيطش همونه كه وقتي مثلا ميخواهيم relation اضافه كنيم يا جدول رو تغيير بديم تو vs ميبينيم؟
بسيار سپاسگزار

Davoodi_online

New Member
امیر جان واسه من که تا حالا دیتا کار نکردم آموزشی چیزی سراغ داری که کار با این رو یاد بگیرم ؟
هر چند کوتاه فقب بگه که چطور میتونم باهاش کار کنم و ... ساده و خلاصه .
ممنون.

Davoodi_online

New Member
امیر جان ازتون ممنونم.
اما من دارم میرم و تا چند ماهی نیستم یعنی به اینترنت دسترسی ندارم.
اما شما رو در همین جا اد مینم تا بعدا" مزاحمتون بشم.
بازم ممنون.

جدیدترین ارسال ها

بالا