ایجاد افکت افسونگری در شب

من زیاد تو زمینه فتوشاپ وارد نیستم یه سری مقاله فتوشاپ دیدم که واسه خودم جالب بود گفتم بد

نیست اینجا بذارم تا بقیه هم استفاده کنن ( البته با اجازه اساتید :rose: :D) پس اگه تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشید.
:

ایجاد افکت افسونگری در شب

1215631092_shut.jpg

برای شروع به منو ی File > Open رفته و تصویری مانند زیر باز کنید .

1.jpg

به منوی Image > Adjustments > Cruves رفته یا کلیدهای Ctrl + M را زده و تنظیمات زیر را اعمال کنید

2.jpg

و این هم تا اینجای کار :

3.jpg

آخرین ویرایش:
تو این مرحله رو رنگ چشم بیشتر کار می کنیم.....

برای تغییر رنگ چشم با ابزار بیضی چند دایره در یک لایه ی جدید مانند زیر رسم کنید

4.jpg

به منوی Filter > Blur > Gaussian Blur رفته و تنظیمات زیر را اعمال کنید .

5.jpg

حالت لایه را به Overlay تغییر دهید .

6.jpg

تصویری مانند زیر باز کنید یا با ابزار Brush ایجاد کنید که در اینجا من با استفاده از دو Brush این کار را انجام داده ام

7.jpg

حالا یک تصویر مانند زیر باز کرده و با ابزار Polygonal Lasso آنها را از پشت صحنه جدا کرده و سپس به منوی Edit > Cut رفته یا کلیدهای Ctrl + X را زده و در یک لایه ی جدید به منوی Edit > Paste رفته یا کلیدهای Ctrl + V را بزنید .

8.jpg

حالا رنگ پروانه ها باید گرفته شود برای این کار به منوی Image > Adjustments > Desaturate رفته یا کلیدهای Shift + Ctrl + U را زده سپس به منوی Image > Adjustments > Brightness/Contrast رفته و تنظمیات زیر را اعمال کنید

9.jpg

حالا با تصاویری که آماده کرده ایم طرح اصلی را آرایش نموده و سپس به منوی Filter > Blur > Gaussian Blur بروید . حالا به منوی Layer > Merge Down رفته یا کلیدهای Ctrl + E را زده و لایه های Blur شده را در هم ادغام نمایید سپس حالت لایه را به Multiply تغییر دهید .

تا اینجای کار باید تصویرتون مثل زیر باشه تو قسمت بعد تو ایجاد افسونگری بیشتر کار می کنیم

10.jpg

حالا یک تصویر از آسمان مانند زیر باز کنید .

11.jpg

ما باید آن را تیره کنیم برای این کار به منوی Image > Adjustments > Crves رفته یا کلیدهای Ctrl + M را زده

و تنظمیات زیر را اعمال کنید .

12.jpg

با ابزار Polygonal Lasso قسمتی از آن را خارج کرده و در طرح اصلی قرار دهید

13.jpg

حالت لایه را به Multiply تغییر دهید . سپس با استفاده از ابزار Brush با حالت رگه های سنگ مرمر طرحی مانند زیر اعمال کنید

14.jpg

حالت لایه را به Soft Light تغییر دهید . ابزار Brush را انتخاب نموده و نقاطی مانند زیر با سایزهای متفاوت ایجاد نمایید

15.jpg

به منوی Filter > Blur > Blur بروید . سپس آن را چندین با کپی کرده و برای هر کدام به منوی Filter > Blur > Blur بروید

سپس به منوی Filter > Blur > Gaussian Blur رفته و Radius را برای هر کدام متفاوت قرار دهید .

16.jpg

به منوی Filter > Blur > Motion Blur بروید . همه ی لایه ها را در هم ادغام نمایید . برای این کار به منوی

Layer > Merge Down رفته یا کلیدهای Ctrl + E را بزنید

17.jpg

همین کار را در جاهای دیگر با ستاره های انبوه تر تکرار کنید .

18.jpg

و این هم پایان کار :

19.jpg

منبع : p30planet

جدیدترین ارسال ها

بالا