ایا ویندوز 7 با فتوشاپ مشکل داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mohammad

Member
اگه پیغام رو بخونید مشکل حله
میتونید با دوربین از مانیتور فیلم بگیرید ، بعد فیلم رو مشاهده کنید و ببینید چی میگه

Saeed

Well-Known Member
من رو سیستمم که 32 بیت هست مگه می تونم 64 بیت نصب کنم!!!!!!!!!!!!
البته یه موضوع دیگه اینکه این cd ویندوز مال یکی از اقوام هست و ایشون بعد از نصب هیچ مشکلی نداشتن!
طبق فرمایش شما منم دوست دارم این مشکل رو پیدا کنم اما فعلا که چند ماهی هست از هر کس پرسیدم به نتیجه نرسیدم من هم چون با این کامپیوتر کار می کنم نمی تونم خیلی ریسک کنم و اگر مثل چند روز پیش فایل بپره دیگه بیچاره می شم و جواب مشتری رو نمی دونم چی بدم.
به هر حال از شما خیلی سپاسگزارم

دیگه تقریبا العان تمام CPU ها هسته 64 بیتی دارن میتونید مدل CPU رو سرچ کنید

تا به اطلاعات دقیقش برسید ، اگه امکان استفاده از 64 بیت رو داشته باشید خیلی

نسبت به 32 بهتره و سریع تر که تقریبا میشه به طور کامل گفت که تمامی برنامه ها

روی 64 بیت نصب میشن ( موجود هست ) لااقل من که هنوز به مشکل نخوردم :green:

این اقوام شما آیا دقیقا به همین مشکل شما بر میخورن ؟ یعنی دقیقا هنگام استفاده از

فوتوشاپ دچار مشکل میشن ؟ دقیقا از همین ورژن فوتوشاپ استفاده میکنن ؟

یه سوال دیگه :

روی myComputer راست کلیک Properties کنید ، Rating که دارید چنده ؟ :rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
مطمينا از سخت افزار هاتون نيست
ويندوزتون بايد مشكل داشته باشه!
چون من خودم 7 رو روي 2 تا سيستم هام دارم و هيچ مشكلي نداشتم تا الان توي كار با ps5 .

دیگه تقریبا العان تمام CPU ها هسته 64 بیتی دارن میتونید مدل CPU رو سرچ کنید

تا به اطلاعات دقیقش برسید ، اگه امکان استفاده از 64 بیت رو داشته باشید خیلی

نسبت به 32 بهتره و سریع تر که تقریبا میشه به طور کامل گفت که تمامی برنامه ها

روی 64 بیت نصب میشن ( موجود هست ) لااقل من که هنوز به مشکل نخوردم :green:

این اقوام شما آیا دقیقا به همین مشکل شما بر میخورن ؟ یعنی دقیقا هنگام استفاده از

فوتوشاپ دچار مشکل میشن ؟ دقیقا از همین ورژن فوتوشاپ استفاده میکنن ؟

یه سوال دیگه :

روی myComputer راست کلیک Properties کنید ، Rating که دارید چنده ؟ :rose:

من عرض کردم که ایشون مشکلی ندارن!و از همین ورژن فتوشاپ هم استفاده می کنن لااقل تا حالا به مشکل برنخوردن خوب ایشون کمتر از من با فتوشاپ سر و کار دارن.
Rating:4.9
البته امروز یه مشکل دیگه هم پیدا کردم و چند تا از ابزارهای این دیزاین کار نمی کنن .این دیزاین رو پاک کردم دوباره ریختم بازهم حل نشد یه ورژن دیگه نصب کردم دوباره هم مشکل حل نشد !!!!!!!!!!
من نمی دونم چی شده ویروس کش هم دارم آپدیت هم هست.
واقعا دارم دیوونه می شم
تمام کارهام بهم ریخته!:cry::cry::cry::cry:

مطمينا از سخت افزار هاتون نيست
ويندوزتون بايد مشكل داشته باشه!
چون من خودم 7 رو روي 2 تا سيستم هام دارم و هيچ مشكلي نداشتم تا الان توي كار با ps5 .

اخه من از کجا باید بفهمم تمام راه حل ها رو که دوستان پیشنهاد دادن امتحان کردم.
هیچ کدوم نتیجه نداد !می ترسم دوباره ویندوزم رو هم xpکنم باز مشکلم حل نشه!:cry::cry:

Mohammad

Member
شاید کرک هایی که استفاده می کنید مشکل دارن ؟!

یه تصویر از محیط کار با فتوشاپتون نهیه کنید + اسم و روش کرک کردنتون رو هم ذکر کنید ... (لطفا)

شاید کرک هایی که استفاده می کنید مشکل دارن ؟!

یه تصویر از محیط کار با فتوشاپتون نهیه کنید + اسم و روش کرک کردنتون رو هم ذکر کنید ... (لطفا)

مگه کرک کردن یه برنامه تو و یندوزهای مختلف فرق داره!!!!!!!!!!من همون کاری رو که تو xpانجام می دادم تو 7 هم انجام میدم!

eshgh-real

New Member
از دست ویندوز های جدید

سلام دوستان میخواستم بگم سیستم های شما که حداقل فتوشاپ رو بازمیکنه از من با این که سیستمم بالای ولی بازش نمیکنه بابا ویندوز های قدیمی خیلی بهتره.باتشکر

Saeed

Well-Known Member
سلام دوستان میخواستم بگم سیستم های شما که حداقل فتوشاپ رو بازمیکنه از من با این که سیستمم بالای ولی بازش نمیکنه بابا ویندوز های قدیمی خیلی بهتره.باتشکر

سلام ، ورودتون رو به انجمن تبریک میگم

اگه شما از نسخه های معتبر ویندوز 7 و همچنین فتوشاپ استفاده کنید به هیچ عنوان چنین مشکلی

پیش نخواهد اوومد :دی ممنون میشم قبل از انجام فعالیت در انجمن قوانین استفاده از انجمن ها رو

مطالعه کنید :rose:

موفق باشید ...

سپاس

:: قفل ::

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا