ایا با این سیستم میشه تری دی و مایا کار کرد

mohsen_blid

Active Member
سلام خدمت دوستان من این سیستم رو بستم به نظرتون این سیستم جواب کار با تری دی مکس و مایا رو میده
البته تازه کارم و می خوام تازه شروع کنم بعد ها رم رو افزایش میدم
نظرتون رو بگید

CPU:Intel Core i5 2500(6mb cache 3.30 ghz)
M.B:asrock p67 pro 3
RAM: (4Gb) 1333 kingmax
VGA:gainward gtx560
HDD:Seagate 1Tb (7200.12)
DVD RW:LiteOn 24X
power: Green GP635B-US
Case:Green Magnum 2
Monitor:LG w2253tq-pf=200
البته فکر کنم فرکانس رم پایینه ولی نمی دونم جوابگوه هست یا نه

نمی دونستم مطلب رو باید کجا بزنم شرمنده اگر جای درستی نیست

I-like-DDD

Well-Known Member
سیستمتون اوکی هست ، بستگی به کاربردتون داره که میخواین باهاش چیکار کنین

mohsen_blid

Active Member
گفتم من تازه می خوام شروع کنم برا یهمین هم نمی دونم سیستمم جوابگو هست یا نه از شاخه های تری دی هم اطلاعی ندارم
ممنون میمش در این رابطه کمی راهنمایی کنید

wall_e

Well-Known Member
اگه تازه کاری که این سیستم خیلی هم قویه
مونده به سرعت پیشرفت کار خودت.

mohsen_blid

Active Member
مانیا جان این سیستم جدید من هست که تقریبا 10 روز پیش خریدمش
اره تازه کارم وهیچی نمی دونم
میشه بگید کدوم یک از شاخه ها رو سیستم من جواب میده و کدوم رو نمیده
تا بدونم رو کدوم قسمت از تری دی متمرکز بشم

maniaf69

Member
Cpu خیلی خوبه هم قدرت و هم Clock Speed و کش هوشمند هم 6 مگه که خیلی عالیه و یک سری چیز های دیگه که همگی خوبند
مادربورد هم خوبه ولی بهتر از این هم می شد ببندی با USB3 و این مشخصات چیز های خیلی بهتر هم هست که همین قیمت هستند و برند معتبر تری هم هستند چیپست صداش اینه Realtek ALC892 Audio Codec و USB3 هم 2 تا داره رم DDR3 با Bus 2133 هم ساپورت داره که هنوز تعدادش زیاد نشده و خیلی هم گرونه من پیشنهادم یکی از محصولات گیگابایت برای مادربرد می باشد
رم هم خوب بود Doual chanell میکیردی یا دوتا 4 گیگی یا 2 تا 2 گیگ می بستی که با ترافیکی روی یک رم نباشه و سرعت هم تا 80% بالا تر هم میره شاید تو کار بهت نشون نده ولی موقعی که مثلا از مکیس رندر بگیری اون موقع بهت نشون میده
چیپست گرافیکت هم خیلی خوبه ولی روی گرافیک زیاد معروفی نیست 2048MB GDDR5 (256 bits) دوگیگ خوبه با DDR5 این عالیه ولی برند ومعتبر نیست من به شخصا خیلی به برند قطعاتم حساس هستم
پاور هم نقش خیلی مهمی داره Green GP635B-US این هم خوبه فقط اگر دیدی که ری استارت می کنی پاورت رو عوض کن و یک قوی تر ببند

در کل سیستم خوبه چیز خوبی جمع کردی
برای تست کردن سیستم یک بازی با گرافیک خیلی بالا نصب کن و بازی کن اگر ری استارت و اررو (اررو صفحه آبی) نداشتی خیالت از بابت سیستمت راحت باشه که خیلی خوبه هیچ گونه مشکلی نداره

I-like-DDD

Well-Known Member
مانیا جان این سیستم جدید من هست که تقریبا 10 روز پیش خریدمش
اره تازه کارم وهیچی نمی دونم
میشه بگید کدوم یک از شاخه ها رو سیستم من جواب میده و کدوم رو نمیده
تا بدونم رو کدوم قسمت از تری دی متمرکز بشم

شما اول هدف خودت رو مشخص کن که میخوای چیکار کنی و چه استفاده هایی از نرم افزار های
3بعدی داشته باشی بعد برو دنبال نرم افزارش نرم افزار هم زیاد هست غصه کمبود سیستم رو هم نخور
من و خیلی های دیگه با سیستمی که سی پی یو سلرون داشت رندر میگرفتیمو پول در می آوردیم .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا