اگه دلتون میخواد کسایی که تو یاهو invis میان ببینی...

bnc2

Member
اگه دلتون میخواد کسایی که invis میان رو ببینی ................
این برنامه رو دانلود کنید :
http://proxyearth.com/index.php?q=aHR0cDovL3d3dy5hbmdlbGZpcmUuY29tL2lkL2Rvd25zdHJ1Y2svZG93bmxvYWQuaHRtbA==

---
یه مشکلی که این برنامه داره .. بعد از استفاده 24ساعته و یا بستن برنامه باید از دوباره نصبش کنید ..

طرز استفاده هم که خیلی اسونه .. فقط یه id جدید بسازید . چونکه اگه با آیدی اصلیتون بخواین اینکارو بکنین message ها واستون نمیادش .. و طرف مقابل شما هم نمیبینه رو خطید ..
خلاصه با یه آیدی جدید بر روی add کلیک کنید و آیدی هاتون رو وارد کنید ..
باید این نکته رو عرض کنم .. چون خودمم دارم از این برنامه استفاده میکنم
و هم با سرعت پایین و بالا تست کردم باید بگم واسه اونایی که دارن با سرعت پایین کار میکنن خیلی طول میکشه تا بگه طرف مقابل تون انلاین هست یا نه..

منبع دقیق : www.angelfire.com
---
و همه و همه اینا بزودی در www.inamakhareshe.com

سلام
شما چه‌جوري به اين برنامه‌ها اعتماد ميكنيد و يوزنيم و پسوورد خودتون رو بهشون ميدين. تا بفهمين كدوم يكي از دوستانتون invisible هستن. مانند اين برنامه ها خيلي هست. مواظب باشيد.
موفق باشيد

bnc2

Member
جناب چه خطری داره؟؟؟
magic ps که نصب نمیشه بترسین ..
بعدشم .. اگه میترسید که بعد از لاگین کردن user & pass تون برملا بشه .. شما یه ایدی جدید میسازید ..
و تو اون ایدی هیچ add lisi ندارین و در داخل messenger اصلی اصلا این لیست شما اضافه نمیشه . حتی اگه یه نفر دیگه با همین برنامه و یوزر پسورد شما .. در یه جایه دیگه اگه لاگین کنه باید لیست جدید بسازه ..
..
از نظر اطمینان من چیزی که بهش اطمینان نداشته باشم هیچوقت اینجا نمیزارم
درسته که یوزر من جدید هستش و اینم بخاطر اینه که من هم پسورد ایدی مو فراموش کردم و هم پسورد یوزر اینجامو

جدیدترین ارسال ها

بالا