اگه خوب بود آموزششو بگم

hamidak

Member
ببينيد اين چطوره اگه خوب بود آموزش ميذارم:

پیوست ها

• fogh.jpg
    fogh.jpg
    140.9 کیلوبایت · بازدیدها: 61

mostafa_az

Well-Known Member
حمید خیلی خوبه . این دیگه سوال نداره .
راستی تو این انجمن باید اگه آموزش داشتی بزاری . برای نظرخواهی درباره اینکه بزاری یا نزاری از انجمن نظرخواهی استفاده کن . :wink:

مخلصیم
مصطفی

hamidak

Member
آموزش

قسمت آتشين اين نوشته براي مجيد آنلاينه آما بقي اش براي خودمه:

1.يه فايل دلخواه ميسازيد
شما بايد بكگراندتونو سياه كنيد
بعد متن دلخواه رو تايپ كنيد (سعي كنيد متن اول و متني كه در مراحل بعدي ميسازين رنگشون متضاد باشه تا قشنگ بشه)

2.بعد با ابزار smudge tool اون رو به هر جوري كه دوست دارين كش و قوس بدين

3.بعد يه كپي از لايه متن مي كنين و رنگشو بوسيله ي ابزار انتخاب تقريبا متضاد اولي ميگذاريد و بعد بوسيله ي پاككن قسمتي از اولي وقسمتي از دومي را پاك كنيد در ضمن بايد از ابزاري كه تصوير را مي كشد(smudge tool) نيز براي نوشته دومي استفاده كنيد ( هر دو بستگي به سليقه تان دارد)

4.حال دولايه را ادغام كنيد و ctrl را پايين نگه داشته و بر روي لايه (ادغام شده) كليك كنيد

5.به مسير ذيل رفته و نامي براي منطقه سلكت شده انتخاب كنيد: select>save selection

6. حال ctrl+d را بزنيد تا از حالت انتخاب خارج شود و دو لايه باقيمانده را ادغام كنيد و بعد به اين مسير برويد و تغييرات پيشفرض را تغغير ندهيد filter>artistic>plastic wrap

7.حال به : select>load selection برويد و آن نامي را كه سيو كرده بوديد انتخاب كرده و ok كنيد بعد از انتخاب شدن تصوير با ctrl+shift+ i منطقه انتخاب شده را بالعكس كنيد حالا با دكمه ي delete منطقه ي منتخب را پاك كنيد البته قبلش بايد لايه رو از حالت قفل در بيارين
در مورد حالت آتشينش هم بايد به آموزش:
http://www.majidonline.com/page.php?page=content&op=cntshow&code=153
برويد

چطور بود؟

hamidak

Member
راستي شما هم اگه ميتونين آموزش آواتارم رو هم بذارين
راستش اينو قبلا تو مجيد آنلاين ديده بودم ساختم گذاشتم جاي آواتار م اما يادم رفته چطوري درست ميكنن؟؟؟؟؟؟؟؟

di@n@

Member
سلام
ممنون از آموزشت ، فوق العاده ، ماهرانه ، از همه مهمتر زیبا و جذاب هستش...تلاش میکنم تا زحمات شما به حدر نره و در پایان من هم بتونم کمی مثل شما به بقیه در یادگرفتن کمک کنم...بازم ممنون

hamidak

Member
خواهش مي كنم وظيفه ام بود اميدوارم تونسته باشيد انجام بدينش

S4DEGH

Well-Known Member
آخه اينو وقتي ميزنيم :
post_thanks.gif
يعني همه اينهايي كه تو گفتي توش هست !

S4DEGH

Well-Known Member
بابا اين كه كاري نداره
اين حرفت درست نيست ! هر كي يه جور استعدادي داره و نبايد كسي به استعداد كسه ديگه اي توهين كرد !

خيلي از اين آموزش هارو من يا مصطفي و يا سارا و يا حتي خيلي از بچه هاي ديگه بلدن اما شما بايد كلي نگاه كني و فقط به خودت نگاه نكني ! من حاضر شرط ببندم خيلي ها همين آموزش ساده رو هم بلد نيستن !
اگه قرار بود هر كي آموزشي ميداد و مثلا يكي كه تو فتوشاپ وارد بود ميگفت كاري نداره و بلدم و ... خب ديگه آموزشي وجود نداشت !

پس هيچ وقت اينطور حرف نزن !

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
متاسفانه یه فرهنگ بدی که تو سایت باب شده احترام نذاشتن به کار و زحمت دیگرانه!!! به هر حال طرفی که زحمت کشیده کارش قابل احترام و ارزشمنده هر چند که خیلی ساده باشه!!

امیدوارم این دوستمون منظور خاصی نداشته باشه که همینطور هم بنظر میرسه.

جدیدترین ارسال ها

بالا