اینم یه کار دیگه اینو واسه یه فراخوان زدم درباره زن :shock: (چه ربطی داشت:sad:)
crycafe Active Member Dec 18, 2007 #1 اینم یه کار دیگه اینو واسه یه فراخوان زدم درباره زن (چه ربطی داشت) پیوست ها zan.jpg 49.3 کیلوبایت · بازدیدها: 23
crycafe Active Member Dec 18, 2007 #2 اینم یه مدل دیگه :d پیوست ها zan copy.jpg 82 کیلوبایت · بازدیدها: 14
alionline1366 Active Member Dec 18, 2007 #4 ساده است ولی دومی فکر کنم بهتر شده ربطشم زیاد برام جا نیافتاده
AMiR Active Member Dec 18, 2007 #5 سلام کم پیدایی ؟ / احساس می کنم زیادی سادس ، ولی میشه به زیبایی از سادگی ش استفاده کرد از یه سری ک نماد زن استاده کنی مثل گیس بافته و یه طرحی از روسری و شال و حتی یه اتود از زن به نظرم زیبا تر میشه توی فونت هم تحدید نظر کنی بدک نیست موفق باشی
سلام کم پیدایی ؟ / احساس می کنم زیادی سادس ، ولی میشه به زیبایی از سادگی ش استفاده کرد از یه سری ک نماد زن استاده کنی مثل گیس بافته و یه طرحی از روسری و شال و حتی یه اتود از زن به نظرم زیبا تر میشه توی فونت هم تحدید نظر کنی بدک نیست موفق باشی
galagoola Active Member Dec 20, 2007 #7 اسمایله یه علامت سواله گنده دومی بهتره ولی من هر چی فک کردم نتونستم رابطه ای هم با زن و هم با فراخوان پیدا کنم موفق باشی فلن
اسمایله یه علامت سواله گنده دومی بهتره ولی من هر چی فک کردم نتونستم رابطه ای هم با زن و هم با فراخوان پیدا کنم موفق باشی فلن
crycafe Active Member Dec 20, 2007 #10 galagoola گفت: اسمایله یه علامت سواله گنده دومی بهتره ولی من هر چی فک کردم نتونستم رابطه ای هم با زن و هم با فراخوان پیدا کنم موفق باشی فلن کلیک کنید تا باز شود... برگرفته از کتاب : لیلی نام تمام دختران زمین است نویسنده : عرفان نظر آهاری
galagoola گفت: اسمایله یه علامت سواله گنده دومی بهتره ولی من هر چی فک کردم نتونستم رابطه ای هم با زن و هم با فراخوان پیدا کنم موفق باشی فلن کلیک کنید تا باز شود... برگرفته از کتاب : لیلی نام تمام دختران زمین است نویسنده : عرفان نظر آهاری
galagoola Active Member Dec 22, 2007 #11 برگرفته از کتاب : لیلی نام تمام دختران زمین است کلیک کنید تا باز شود... مرسی ساناز خانومی (اگه اشتباه نکرده باشم) جالب بود ... در مورده فراخوان هم توضیح میدی ؟ چون نه آدرسی هست ... نه ساعتی ... نه تاریخی بای بای فلن
برگرفته از کتاب : لیلی نام تمام دختران زمین است کلیک کنید تا باز شود... مرسی ساناز خانومی (اگه اشتباه نکرده باشم) جالب بود ... در مورده فراخوان هم توضیح میدی ؟ چون نه آدرسی هست ... نه ساعتی ... نه تاریخی بای بای فلن