اگر سرعت تون كمه(وپروكسي)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

H-assan

Well-Known Member
سلام
اگرسرعت شما كمه ومي خواهيد يك مطلب را بخونيد در حالي كه عكس براي شما زياد اهميت ندارد و براي رد كردن پروكسي وبالا بردن سرعت براي دريافت صحفه مي تونيد تنظيم كنيد كه چه چيزي هاي رو كم كند تا سرعت شما زياد شود
برنامه رو از اين لينك بگيريد
http://www.webjet.net/WebJetSetup.exe
چه طور بود

H-assan

Well-Known Member
norik ببخشيد شما شايد درست بگين ولي فكر مي كنم به دليل اين كه اين مربوط به اينترنت مي شه بايد بذارم اونجا وشايد چون يك نرم افزاره بذارم توي انجمن نرم افزار وچون براي همه كاربرد داره بذارم توي انجمن عمومي ؟؟؟؟
تو بودي مي ذاشتي توي كدوم عمومي كامپيوتر/اينترنت/نرمافزار

شما مي گي بذارم توي انجمن نرم افزار ولي شرمنده من نمي تونم انتقالش بدم بايد مدير اين انجمن اين كار رو بكنه

ولي به نظر من جاش درسته

حالا بگذريم norik شما از برنامه استفاده كردي

Peyman-Pop

Active Member
کلا برنامه ها مربوط به انجمن نرم افزار می‌شه و بعد از روی نرم افزار مشخص می‌شه که کاربرد اون چیه .

لطفا معرفی‌ نرم افزار را در بخش نرم افزار انجام دهید .

با تشکر .

saman_sweden

Active Member
assan گفت:
سلام
اگرسرعت شما كمه ومي خواهيد يك مطلب را بخونيد در حالي كه عكس براي شما زياد اهميت ندارد و براي رد كردن پروكسي وبالا بردن سرعت براي دريافت صحفه مي تونيد تنظيم كنيد كه چه چيزي هاي رو كم كند تا سرعت شما زياد شود
برنامه رو از اين لينك بگيريد
http://www.webjet.net/WebJetSetup.exe
چه طور بود

شما اگر سزعتتون كمه از توي تنظيمات internet explorer ميتونيد عكسها را حذف كنيد و يا جاوا و فلش را برپاريد كه سرعت بره بالا در ضمن در توي تنظيمات نوتون هم ني تونيد اينكار را بكنيد ديگر نيازي به برنامه جانبي نيست

H-assan

Well-Known Member
خوب كامل در مورد اين برنامه توضيح مي دم اين برنامه در حقيقت براي اين كه شما به طور مثل يك مقاله چند دين صحفه ي رو از شبكه يعني توي صحفه مي خواهيد بگيريد ولي مدت زمان زيادي لازمه براي همين شما مي تونين با اين برنامه اگر همراه مقاله عكسي يا موزيك يا ويدوي همراه داشته باشد را خذف كنيد يا بگين كدوم لود شه وكدوم نشه و براي عكس رو به سه صورت تعريف كرده عكس با كيفيت معمولي و كفيت پايين وكيفيت خيلي پايين و با اين كار هم خطا هاي موجود در صحفه رو مي گيره براي همين سرعت هم در حقيقت كم مي شه ولي حال چي شود اين برنامه كه سرعت رو كم مي كنه اينجا قرار دادم.
همون طور كه گفتم اين بر نامه خطاي صحفه رو مي گيرد براي همين مي تونه پروكوسي رو رد كنه درحقيقت پروكسي رو رد مي كنه .

در مورد جاي مقاله توي انجمن نرم افزار . من در حال حاضر نمي تونم كاري بكنم مدير اين انجمن بايد مقاله رو بفرسته به انجمن نرم افزار من فقط ي خواستم اين نرم افزار رو معرفي كنم كه شايد بدردتون بخره .

ديگه تصميم گيري براي فرستادن مقاله به مدير اين انجمن مربوط مي شه ايشون تصميم مي گيرن كه مقاله كجا باشد

saman_sweden

Active Member
assan گفت:
خوب كامل در مورد اين برنامه توضيح مي دم اين برنامه در حقيقت براي اين كه شما به طور مثل يك مقاله چند دين صحفه ي رو از شبكه يعني توي صحفه مي خواهيد بگيريد ولي مدت زمان زيادي لازمه براي همين شما مي تونين با اين برنامه اگر همراه مقاله عكسي يا موزيك يا ويدوي همراه داشته باشد را خذف كنيد يا بگين كدوم لود شه وكدوم نشه و براي عكس رو به سه صورت تعريف كرده عكس با كيفيت معمولي و كفيت پايين وكيفيت خيلي پايين و با اين كار هم خطا هاي موجود در صحفه رو مي گيره براي همين سرعت هم در حقيقت كم مي شه ولي حال چي شود اين برنامه كه سرعت رو كم مي كنه اينجا قرار دادم.
همون طور كه گفتم اين بر نامه خطاي صحفه رو مي گيرد براي همين مي تونه پروكوسي رو رد كنه درحقيقت پروكسي رو رد مي كنه .

در مورد جاي مقاله توي انجمن نرم افزار . من در حال حاضر نمي تونم كاري بكنم مدير اين انجمن بايد مقاله رو بفرسته به انجمن نرم افزار من فقط ي خواستم اين نرم افزار رو معرفي كنم كه شايد بدردتون بخره .

ديگه تصميم گيري براي فرستادن مقاله به مدير اين انجمن مربوط مي شه ايشون تصميم مي گيرن كه مقاله كجا باشد

جناب عكاس باشي مدير عزيز من يه بار اينو نوشتم بازم تكرار مي كنم

شما اگر سزعتتون كمه از توي تنظيمات internet explorer ميتونيد عكسها را حذف كنيد و يا جاوا و فلش را برپاريد كه سرعت بره بالا در ضمن در توي تنظيمات نوتون هم ني تونيد اينكار را بكنيد ديگر نيازي به برنامه جانبي نيست

H-assan

Well-Known Member
بابا مسله اصلي سر پروكسي
هنر اين برنامه وكاربردش براي كاربر هاي ايراني داخل ايران براي رد كردن فيلتري كه دولت گذشته :cry: :roll: :x

H-assan

Well-Known Member
بابا مسله اصلي سر پروكسي
هنر اين برنامه وكاربردش براي كاربر هاي ايراني داخل ايران براي رد كردن فيلتري كه دولت گذشته :cry: :roll: :x
سامان خان من نوشته شما رو قبلا خوندم و مي دونم مي شه اين كار رو كرد

آقا اصلا ما كه دعوا نداريم پس بي خيال اگر بدردتون ميخوره هيچي اگر نه بي خيال شين

اين برنامه مي تونه فيلتري كه مخابرات گذشته رو رد كنه

من از مديريت سايت يا مدير اين انجمن در خواست دارم اين موضوع رو قفل كنه
با تشكر آسان

saman_sweden

Active Member
assan گفت:
بابا مسله اصلي سر پروكسي

سخت گير وآسان مهر
در فراز كن كه سهيل مي زند

صلاح مملكت خويش خسروان (خرسواران) دانند

خوب دولت اگر فيلتر ميذاره پس به صلاح كشور است

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا