اگر حرفه ای هستید میتونید جواب بدید

Broken-home

Member
save چندین کار با تنظیمات یکسان

0-سلام
1-مثلا 20 تا shape داریم که گذاشتیمش توی یک set حالا چطوری رنگ همشون رو عوض کنیم که همون طور shap بمونن ؟
2-فرض کنیم 10 کار هست که می خوایم بهش بگیم همشو با یه جور تنظیمات (mode خاصی و ... )سیو کنیه چطور میتونیم اون 10 تا عکس رو باز کنیم و بهش بگیم (به آقای فوتوشاپ::cool: ) همشو با این تنظیمات سیو کن ؟
3-باشه برا بعد
4-درود خدا بر پاسخ دهندگان باد :)

آخرین ویرایش:

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سلام من حرفه ای نیستم ولی اگه سوالتو درست بپرسی جوابتو میدم.

1- سوالت واسه من مفهوم نیست !بیشتر توضیح بده.گزاشتی تو Set یعنی چی؟
2-این کارو با ساختن اکشن میتونی انجام بدی ولی بستگی به کارت داره که چکار میخوای بکنی!
3- باشه
4-این سوالارو از کجا میاری؟

آخرین ویرایش:

Broken-home

Member
S.H.R.M.K گفت:
سلام من حرفه ای نیستم ولی اگه سوالتو درست بپرسی جوابتو میدم.

1- سوالت واسه من مفهوم نیست !بیشتر توضیح بده.گزاشتی تو Set یعنی چی؟
2-این کارو با ساختن اکشن میتونی انجام بدی ولی بستگی به کارت داره که چکار میخوای بکنی!
3- باشه
4-این سوالارو از کجا میاری؟

1-منظورم تو پانل layer هست که set میسازیم .اصلا مهم نیست که تو set هست یا نیست .تعدادیshape داریم چطوری رنگ همشون رو عوض کنیم که همون طور shap بمونن ؟ میشه مرجشون کرد و رنگو عوض کرد .اما می خوام شیپ بمونه .نه اینکه بخوام تک تک روشون اکشن اجرا کنم .نکنه ادوبی عقلش نرسیده این امکان رو توش بذاره !:razz:
2-نه با اکشن مثلا بگیم jpg با کوالیتی 10 و... این تعداد عکس رو سیو کن .
3-چاکزتیم
4-با تلاش و پیگیری . چطور؟ .جنس سئوالاش خوب نیست مگه ؟

rezatoofan

Member
Broken-home گفت:
0-سلام
1-مثلا 20 تا shape داریم که گذاشتیمش توی یک set حالا چطوری رنگ همشون رو عوض کنیم که همون طور shap بمونن ؟
2-فرض کنیم 10 کار هست که می خوایم بهش بگیم همشو با یه جور تنظیمات (mode خاصی و ... )سیو کنیه چطور میتونیم اون 10 تا عکس رو باز کنیم و بهش بگیم (به آقای فوتوشاپ::cool: ) همشو با این تنظیمات سیو کن ؟
3-باشه برا بعد
4-درود خدا بر پاسخ دهندگان :)
برای من هم نامفهومه لطفا با مثال بگو ولی تا جایی که از نوشته هات درک کردم میگم.
اگه 10 ت شیپ رو در یک گرپ قرار دادی میتونی لایه گروپ رو انتخاب کنی و در پایین لیست لایه ها ..... creat new ...Acljustments رو بزنی ومیبینی در بالای گروپ لایهای همراه با لیستی باز میشود که میتوانی در لیست تنظیمات دلخواه رو برای مجموعهای که در زیز این لایه داری اعمال کنی (تغییر رنگ)

آخرین ویرایش:

rezatoofan

Member
درمورده سوال دوم فکر کنم save as کارت رو راه بندازه و اگر فرمت مورد نظرت رو نداشت می تونی از پلاگین های قسمت file --- Export استفاده کنی

S.H.R.M.K

Well-Known Member
1-منظورم تو پانل layer هست که set میسازیم .اصلا مهم نیست که تو set هست یا نیست .تعدادیshape داریم چطوری رنگ همشون رو عوض کنیم که همون طور shap بمونن ؟ میشه مرجشون کرد و رنگو عوض کرد .اما می خوام شیپ بمونه .نه اینکه بخوام تک تک روشون اکشن اجرا کنم .نکنه ادوبی عقلش نرسیده این امکان رو توش بذاره !
2-نه با اکشن مثلا بگیم jpg با کوالیتی 10 و... این تعداد عکس رو سیو کن .
3-چاکزتیم
4-با تلاش و پیگیری . چطور؟ .جنس سئوالاش خوب نیست مگه ؟

خوب این شد یه چیزی

1-اولا تو پنل لایه ها چیزی به اسم Set نداریم یا من تا حالا ندیدم!فکر کنم منظورت Group هست.به هر حال....
این مهمه که از چه ورژنی از فتوشاپ استفاده میکنی ولی من مال CS2 رو میگم برات:
دو تا راه داره یکی استفاده از Group Into New Smart Object هست که لایه های انتخابیتو میبره تو یه لایه ولی خاصیت وکتوری اونها یا همون شیپ بودنشونو نگه میداره و بعدش میتونی از طریق Color overly به اونا رنگ بدی.
یا میتونی به یکی از لایه هات از طریق منوی Style یه رنگ بدی و بعد اون استایل رو کپی کنی و به تمام لایه هات Paste کنی.
راه دیگه هر چی امتحان کردم نداشت البته شاید از منوی Path بشه امتحان نکردم.

2-با همون اکشن میشه این کارو کرد حتی میتونی تنظیم کنی که موقع سیو ازت بپرسه و یا با تنظیمات خودت سیو کنه.

3-ما بیشتر

4-نه خوبه ولی یکم باید بشینی و خودت باهاش اینقدر بازی کنی تا راهشو یاد بگیری نمیگم نپرس ولی اول خودت خوب روش کار کن اگه جوابتو نگرفتی بپرس البته اینو واسه خودت میگم چون وقتی خودت راهشو پیدا کنی هم لذت بیشتری برات داره هم بهتر تو ذهنت میمونه.

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
فکر کنم راه حلی که آقای رضاتوفان دادن بشه سوال اول رو حل کرد. حمیدرضا اگر خوب بگردی چیزی به اسم set پیدا میکنی که اصلا برای همین جور کارا یعنی دادن یه خاصیت به یه مجموعه درست شده.

در مورد سوال دومت هم خود سوالی که پرسیدی تعریف اکشنهای فتوشاپه! یعنی شما با اکشن میتونی یه وظیفه خاص رو اول تعریف کنی بعد اون وظیفه رو برای چند تا فایل بصورت مشابه اجرا کنی.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
فکر کنم راه حلی که آقای رضاتوفان دادن بشه سوال اول رو حل کرد. حمیدرضا اگر خوب بگردی چیزی به اسم set پیدا میکنی که اصلا برای همین جور کارا یعنی دادن یه خاصیت به یه مجموعه درست شده.

نه سارا جان اون کاری که آقای Rezatoofan گفتن اون رنگ دادن ، رنگ دادن درست نیست و فقط میشه با بعضی از ابزار رنگ رو تغییر داد.
تو پلت لایه ها هم من بعد 7-8 سال تا حالا Set ندیدم ولی تو پلت Action چیزی به اسم Set داریم.احتمالا منظور شما همون Group هست.

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
S.H.R.M.K گفت:
تو پلت لایه ها هم من بعد 7-8 سال تا حالا Set ندیدم ولی تو پلت Action چیزی به اسم Set داریم.احتمالا منظور شما همون Group هست.

سلام
امکان دسته بندی هم در پالت لایه ها هست و هم در پالت اکشن.
موفق باشید.

پیوست ها

• set.jpg
    set.jpg
    55.2 کیلوبایت · بازدیدها: 6

S.H.R.M.K

Well-Known Member
بله امکانش هست
1- تو پلت لایه ها به اسم Group
2-تو پلت Action به اسم Set

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
حمیدرضا تو عکسی هم که دوستمون گذاشته کاملا مشخصه که تو پالت layer چیزی به اسم set وجود داره تو چجوری میگی نیست!؟

منم میخواستم عکس بذارم که ببینی چیزی به اسم set تو این پالت هست که این دوستمون گذاشته بود!

Broken-home

Member
بابا set هست به پیر به پیغمبر set هست حالا ما هی میگیم. میگن نه . :wink:
راستی دمتون گرم برا جوابا میرم امتحان کنم .

S.H.R.M.K گفت:
4-نه خوبه ولی یکم باید بشینی و خودت باهاش اینقدر بازی کنی تا راهشو یاد بگیری نمیگم نپرس ولی اول خودت خوب روش کار کن اگه جوابتو نگرفتی بپرس البته اینو واسه خودت میگم چون وقتی خودت راهشو پیدا کنی هم لذت بیشتری برات داره هم بهتر تو ذهنت میمونه.

اگر میبینی سئوال میکنم هی به این خاطره که یه مدت گیر دادم ببینم چیا تو فوتوشاپ بلد نیست . وگرنه با فوتوشاپ اینقدا ور رفتم .:cool:
ولی با مرامیه طرفای مقابل هم بی تاثیر نیست:D .عین زغال خوب

S.H.R.M.K

Well-Known Member
آقا کووووووپس شاید من کورم

منم عکس میزارم که ببینید نیست ولی من این عکس دوستمونو بزرگشو نمیتونم ببینم اگه میتونید یه جا یکی آپلود کنه من که اعصابم سر این خورد شد.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
1-اولا تو پنل لایه ها چیزی به اسم Set نداریم یا من تا حالا ندیدم!فکر کنم منظورت Group هست.به هر حال....
این مهمه که از چه ورژنی از فتوشاپ استفاده میکنی ولی من مال CS2 رو میگم برات:

خوب این از عکس به متن بالا هم که جواب دوستمونو دادم دقت کنید.:)

Untitled_1.gif

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا