اکشن چیدن عکس های 3*4 در برگه a4

hoss.yazd

New Member
سلام دوستان کسی اکشن چیدن عکس های 4*3 در برگه A4 نداره؟اگر هم دانلودش باشه هم آموزشش دیگه عالیه.بالاخره با یاد دادن ماهی گرفتن طرفو یه عمر سیر میکنین و با ماهی دادن یه مدت.لطفا اگه هر اکشنی مربوط به کار عکاسی دارین هم بگین.
S2.gif
S2.gif
S2.gif
S11.gif
S11.gif
S11.gif

bitaroos

Member
سلام الان با adobe Bridge اینکارو انجام میدن
1-اون بالا سمت راست یه گزینه OutPut داره روش کلیک کن
بعد از پالت سمت راست Pdf رو انتخاب کن
2- طبق تصویر
3- بعد از هر تغییر برای مشاهده تغییرات باید رفرش کنی

بقییه گزینه ها هم دستکاری کن تا به 3*4 برسی

در آخر پالت مذکور هم دگمه ای برای Save وجود داره

پیوست ها

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    115.7 کیلوبایت · بازدیدها: 98

BENgraph

Member
اموزش فنون ماهیگیری!!

سلام دوستان کسی اکشن چیدن عکس های 4*3 در برگه A4 نداره؟اگر هم دانلودش باشه هم آموزشش دیگه عالیه.بالاخره با یاد دادن ماهی گرفتن طرفو یه عمر سیر میکنین و با ماهی دادن یه مدت.لطفا اگه هر اکشنی مربوط به کار عکاسی دارین هم بگین.
S2.gif
S2.gif
S2.gif
S11.gif
S11.gif
S11.gif
بیا علی الحساب یه قلاب بدم دستت بری برام مار ماهی قرمز بگیری:green: (باشد تا در حال صید کوسه ببینمت :green:)

3*4 رو روی آ4 نمی بندن ، روی 10-15 میچینن ، 6*4 رو هم روی 13-18 که تو 10-15 شما 8 تا عکس می تونی بچینی که معمولا عکاسا اون دو تا اضافه رو تبدیل میکنن به یه عکس بزرگ و با امضاشون هدیه میدن به مشتری ...

تنظیم گامای رنگ پوست و لباس ، حذف پس زمینه ، حذف نورهای اضافه ، روتوش پوست ترمیم عکس ، ویرایش گروهی و ... رو هم باید بلد باشید ، مثلا یه نمونه ش گرفتن ته رنگ آبی عکس و کم کردن سچوریشن هست و ...... (امیدوارم زود زود یاد بگیری دوست عزیز)

hoss.yazd

New Member
سلام الان با adobe bridge اینکارو انجام میدن
1-اون بالا سمت راست یه گزینه output داره روش کلیک کن
بعد از پالت سمت راست pdf رو انتخاب کن
2- طبق تصویر
3- بعد از هر تغییر برای مشاهده تغییرات باید رفرش کنی

بقییه گزینه ها هم دستکاری کن تا به 3*4 برسی

در آخر پالت مذکور هم دگمه ای برای save وجود داره
بیتروس جان 3*4 رو چجوری تنظیم کنیم؟

hoss.yazd

New Member
بیا علی الحساب یه قلاب بدم دستت بری برام مار ماهی قرمز بگیری:green: (باشد تا در حال صید کوسه ببینمت :green:)

3*4 رو روی آ4 نمی بندن ، روی 10-15 میچینن ، 6*4 رو هم روی 13-18 که تو 10-15 شما 8 تا عکس می تونی بچینی که معمولا عکاسا اون دو تا اضافه رو تبدیل میکنن به یه عکس بزرگ و با امضاشون هدیه میدن به مشتری ...

تنظیم گامای رنگ پوست و لباس ، حذف پس زمینه ، حذف نورهای اضافه ، روتوش پوست ترمیم عکس ، ویرایش گروهی و ... رو هم باید بلد باشید ، مثلا یه نمونه ش گرفتن ته رنگ آبی عکس و کم کردن سچوریشن هست و ...... (امیدوارم زود زود یاد بگیری دوست عزیز)
بن مرسی منتها منظورت از امضا حتما امضا که نیست؟یه چیزی مثل لوگو یا اسم عکاسی هم میشه باشه درسته؟

bitaroos

Member
بیتروس جان 3*4 رو چجوری تنظیم کنیم؟

همونجور که دوستمون گفت، تو برگه A4 عکس 3 در 4 نمی زنن ولی به هر حال

عرض A4=21cm پس توتنظیمات تعداد Columns رو 7 میزاری. چرا؟ چون 7*3=21 که 21=عرض آ4 و 3= عرض عکس و 7 هم تعداد عکس هایی هست که به صورت افقی کنار هم قرار میگیرن.
البته باید مقادیر Horizontal, Left, Right رو برابر 0 قرار بدی.

..................................................

طول A4=29.7cm پس تعداد Row رو 7 میزاری. چرا؟ چون 7*4=28 که 4= طول عکس و 7 هم تعداد عکس هایی هست که به صورت عمودی کنار هم قرار میگیرن.

خوب اینجا 28 مساویه 29.7 نیست، پس باید یکی از مقادیر Top و یا Bottom رو برابر 1.7 بزاری و یکی دیگرو برابر 0
البته باید مقدار Vertical رو هم رو برابر 0 قرار بدی.

----------------------------------------------------------------------------

تیک File name رو هم بردار

-----------------------------------------------------------------------------

پیوست ها

• a.jpg
    a.jpg
    85.3 کیلوبایت · بازدیدها: 46

BENgraph

Member
پاسخ

بن مرسی منتها منظورت از امضا حتما امضا که نیست؟یه چیزی مثل لوگو یا اسم عکاسی هم میشه باشه درسته؟

په نه په منظورم امضای دم کفتری بود :green: ...

ببین برای این برای این 10-15 میزنن چون چاپچی بتونه راحت رنگا رو کالیبره کنه ، مثلا شما اگه عکس سه نفرو رو آ4 بچینی هر چی چاپچی خودشو زیر و رو کنه بازم رنگ یه عکس ممکنه خراب بشه 2- قیمت چاپ ارزون (فکر کنم 300 تومن باشه (10-15) 3- برش راحت و 4- نداشتن پرتی و 5- سرعت کار و ...

من تا حالا ندیدم عکاسی 3در4 رو روی آ4 بچینه ...

Yunes.grapix

Well-Known Member
من یه پیشنهاد دیگه هم دارم البته این کار به شرطی به دردت می خوره که روزانه زیاد بخوای اینکار رو بکنی
file
automate
contact sheet 2
البته این گزینه برای چیدمان عکس هست و تنظیماتی در خصوص اندازه عکس ها نداره و فقط تعداد عکس ها رو در صفحه به صورت ستون و ردیف مشخص می کنه اما اگه یه مقدار دقت به خرج بدی میتونی با تعیین فضای بین عکس ها و تعداد عکس ها در ستون و ردیف عکس 3*4 یا هر سایز دیگری رو در هر تعداد ازش بگیری (البته به شرط اینکه زیاد با این موضوع سرکار داشته باشی، حساب و کتاب و تنظیماتش بهش می ارزه)

dance6410

New Member
کد:
http://photonegah.blogfa.com/post-105.aspx

کسی میتونه اینو کاملا توضیح بده؟؟؟؟

اکشن های مخصوص عکاسی ها که شماره آرشیو عکس موجود در آرشیو خود را به صورت اتوماتیک
در کمتر از چند ثانیه و فقط با فشار یک دکمه صفحه کلید هم سری های ۶تایی یا بیشتر ۳*۴ یا ۶*۴ یا
۲*۳ یا هر سایز دیگه انجام دهید.
sd9vz71cjj4x18y45d.jpg

مانند تصویر بالا که شماره عکس مشخص شده و پس از اجرای اکشن به صورت خودکار به هر صورتی که شما بخواهید در آید
مثلا چیدن عکس با زیر نویس شماره و تبلیغ عکاسی بصورت زیر
ufplsyfwqgib209cocsw.jpg

یا مثل تصاویر زیر چیدن ۶ قطعه عکس با زیر نویس به همراه کارت عکس با ثبت شماره

mcat15r5z0v05o045919.jpg

یا

x4z9kqs3jrdy8gqfliw.jpg

البته باید کارت و تبلیغ عکاسی برای زیر نویس شدن قبلا طراحی شده باشد

Yunes.grapix

Well-Known Member
خوب شما چرا خودت،، یه اکشن نمی سازی ، یه بار یه زحمت کوچولو ، این همه دردسر پرس و جو رو هم نداره

michealwiper

Active Member
خوب شما چرا خودت،، یه اکشن نمی سازی ، یه بار یه زحمت کوچولو ، این همه دردسر پرس و جو رو هم نداره
واقعن که چه راهنمایی بود ایولله دمت گرم

بابا این بنده خدا دنبال میگرده یکی دستشو بگیره بازشماها سر طنبابو میندازین یه گوشه دیگه

خب اگه میدونست یا میتونست که نمیپرسید

منم 100 بار با این مشکل روبرو شدم ولی چون مقطعی بوده بهش توجه نکردم

بهرحال .... خودتون بگیرید چیمیگم دیگه

bitaroos

Member
کسی میتونه اینو کاملا توضیح بده؟؟؟؟

اکشن های مخصوص عکاسی ها که شماره آرشیو عکس موجود در آرشیو خود را به صورت اتوماتیک
در کمتر از چند ثانیه و فقط با فشار یک دکمه صفحه کلید هم سری های ۶تایی یا بیشتر ۳*۴ یا ۶*۴ یا
۲*۳ یا هر سایز دیگه انجام دهید.
.
.
.
.
البته باید کارت و تبلیغ عکاسی برای زیر نویس شدن قبلا طراحی شده باشد

دوست من، من درست متوجه نشدم
یعنی میخوای بدونی چه جور میشه همچین اکشنی ساخت؟
یا می خوای بدونی اکشن چی هست؟
یا نفهمیدی این بنده خدا تو این وبلاک چی گفته؟ آخه من چند باری خوندمش تا یه چیزایی ازش فهمیدم:wink:

واضحتر بگو چی میخوای تا بتونیم کمکت کنیم

در ضمن بنظرم بهتر بود این سوال رو توی یه پست جدید می نوشتی:rose:

Yunes.grapix

Well-Known Member
واقعن که چه راهنمایی بود ایولله دمت گرم

بابا این بنده خدا دنبال میگرده یکی دستشو بگیره بازشماها سر طنبابو میندازین یه گوشه دیگه

خب اگه میدونست یا میتونست که نمیپرسید

منم 100 بار با این مشکل روبرو شدم ولی چون مقطعی بوده بهش توجه نکردم

بهرحال .... خودتون بگیرید چیمیگم دیگه

آخه دوست من ، اکشن درست کردن یه دکمه ریکورد زدنه ، همین
اما اینکه این دوستمون شاید تکنیک های فتوشاپ رو ندونه که فکر نکنم یه همچین چیزی باشه
خلاصه مطرح کنه ، آقا اصلا بگه چه صفحه هایی می خواد ، من براش اکشنشو درست کنم ، خوبه ؟ چرا می زنی

michealwiper

Active Member
آخه دوست من ، اکشن درست کردن یه دکمه ریکورد زدنه ، همین
اما اینکه این دوستمون شاید تکنیک های فتوشاپ رو ندونه که فکر نکنم یه همچین چیزی باشه
خلاصه مطرح کنه ، آقا اصلا بگه چه صفحه هایی می خواد ، من براش اکشنشو درست کنم ، خوبه ؟ چرا می زنی
:lol::lol::lol::lol::lol:

بابا تو خیلی باحالی ها

خب داداش براش درس کن بزار تا همه هم استفاده کنن

تو که داری فردین میشی برا همه بشو :lol::green:

والا

جدیدترین ارسال ها

بالا