بیا علی الحساب یه قلاب بدم دستت بری برام مار ماهی قرمز بگیری (باشد تا در حال صید کوسه ببینمت )سلام دوستان کسی اکشن چیدن عکس های 4*3 در برگه A4 نداره؟اگر هم دانلودش باشه هم آموزشش دیگه عالیه.بالاخره با یاد دادن ماهی گرفتن طرفو یه عمر سیر میکنین و با ماهی دادن یه مدت.لطفا اگه هر اکشنی مربوط به کار عکاسی دارین هم بگین.
بیتروس جان 3*4 رو چجوری تنظیم کنیم؟سلام الان با adobe bridge اینکارو انجام میدن
1-اون بالا سمت راست یه گزینه output داره روش کلیک کن
بعد از پالت سمت راست pdf رو انتخاب کن
2- طبق تصویر
3- بعد از هر تغییر برای مشاهده تغییرات باید رفرش کنی
بقییه گزینه ها هم دستکاری کن تا به 3*4 برسی
در آخر پالت مذکور هم دگمه ای برای save وجود داره
بن مرسی منتها منظورت از امضا حتما امضا که نیست؟یه چیزی مثل لوگو یا اسم عکاسی هم میشه باشه درسته؟بیا علی الحساب یه قلاب بدم دستت بری برام مار ماهی قرمز بگیری (باشد تا در حال صید کوسه ببینمت )
3*4 رو روی آ4 نمی بندن ، روی 10-15 میچینن ، 6*4 رو هم روی 13-18 که تو 10-15 شما 8 تا عکس می تونی بچینی که معمولا عکاسا اون دو تا اضافه رو تبدیل میکنن به یه عکس بزرگ و با امضاشون هدیه میدن به مشتری ...
تنظیم گامای رنگ پوست و لباس ، حذف پس زمینه ، حذف نورهای اضافه ، روتوش پوست ترمیم عکس ، ویرایش گروهی و ... رو هم باید بلد باشید ، مثلا یه نمونه ش گرفتن ته رنگ آبی عکس و کم کردن سچوریشن هست و ...... (امیدوارم زود زود یاد بگیری دوست عزیز)
بیتروس جان 3*4 رو چجوری تنظیم کنیم؟
بن مرسی منتها منظورت از امضا حتما امضا که نیست؟یه چیزی مثل لوگو یا اسم عکاسی هم میشه باشه درسته؟
http://photonegah.blogfa.com/post-105.aspx
واقعن که چه راهنمایی بود ایولله دمت گرمخوب شما چرا خودت،، یه اکشن نمی سازی ، یه بار یه زحمت کوچولو ، این همه دردسر پرس و جو رو هم نداره
کسی میتونه اینو کاملا توضیح بده؟؟؟؟
اکشن های مخصوص عکاسی ها که شماره آرشیو عکس موجود در آرشیو خود را به صورت اتوماتیک
در کمتر از چند ثانیه و فقط با فشار یک دکمه صفحه کلید هم سری های ۶تایی یا بیشتر ۳*۴ یا ۶*۴ یا
۲*۳ یا هر سایز دیگه انجام دهید.
.
.
.
.
البته باید کارت و تبلیغ عکاسی برای زیر نویس شدن قبلا طراحی شده باشد
واقعن که چه راهنمایی بود ایولله دمت گرم
بابا این بنده خدا دنبال میگرده یکی دستشو بگیره بازشماها سر طنبابو میندازین یه گوشه دیگه
خب اگه میدونست یا میتونست که نمیپرسید
منم 100 بار با این مشکل روبرو شدم ولی چون مقطعی بوده بهش توجه نکردم
بهرحال .... خودتون بگیرید چیمیگم دیگه
آخه دوست من ، اکشن درست کردن یه دکمه ریکورد زدنه ، همین
اما اینکه این دوستمون شاید تکنیک های فتوشاپ رو ندونه که فکر نکنم یه همچین چیزی باشه
خلاصه مطرح کنه ، آقا اصلا بگه چه صفحه هایی می خواد ، من براش اکشنشو درست کنم ، خوبه ؟ چرا می زنی