اکشن ارور

the_king

مدیرکل انجمن
ببخشید ارور

یعنی چی
در تصویر پیوستی جایی که داخل اکشن دستور Make هست و انجام شدنی نبوده مشخص نیست، ممکنه میخواسته Layer یا Mask یا Pattern یا ... بسازه که با شرایط و تنظیمات فعلی عملی نبوده. احتمالش هست که این Action با فتوشاپ نسخه فعلی شما سازگار نبوده.

dorna.kim

New Member
در تصویر پیوستی جایی که داخل اکشن دستور Make هست و انجام شدنی نبوده مشخص نیست، ممکنه میخواسته Layer یا Mask یا Pattern یا ... بسازه که با شرایط و تنظیمات فعلی عملی نبوده. احتمالش هست که این Action با فتوشاپ نسخه فعلی شما سازگار نبوده

پیوست ها

• nn.JPG
    nn.JPG
    160.3 کیلوبایت · بازدیدها: 2

dorna.kim

New Member
عکس مرحله فرستادم خدمتتون.دارم 2015 نصب میکنم .تو اموزشش نسخه خودش قدیمی بود

the_king

مدیرکل انجمن
عکس مرحله فرستادم خدمتتون.دارم 2015 نصب میکنم .تو اموزشش نسخه خودش قدیمی بود
بعد از Select and Mask که قاعدتا منجر به ایجاد Background copy 4 شده میخواسته یک چیزی Make کنه که جزئیاتش تو اون < بوده که باید باز بشه و الان در تصویر باز نشده و مشخص نیست. اون Make در حالت فعلی قابل انجام نبوده. مثال می زنم، فرضا وقتی Mask اون Background copy 4 انتخاب شده، گزینه ...Edit > Define Pattern غیر فعال ئه و نمیشه Pattern ای Make کرد. اما وقتی خود لایه Background copy 4 انتخاب شده باشه شدنی است.
test.png
ممکنه در یک نسخه از فتوشاپ یا بر اساس تنظیمات متفاوتی بعد از اون مرحله Select and Mask موردی انتخاب شده باشه که با Make ای که در ادامه اجرا میشه جور در نیاد.

جدیدترین ارسال ها

بالا