بی بی کد اکستریور موزه

javadgonbadi

Well-Known Member
با سلام خدمت دوستان گلم
اینم آخرین کاره منه که می خوام تقدیمش کنم به بهترین آبجیم سوین خانوم که خیلی برام زحمکت کشیده و ته تلاشم شد این آبجی قابلت رو نداره:rose:

من استارت این کار رو از خیلی وقت پیش زده بودم اگه دقت کرده باشین یه عکس کوچولو ازش تو امضام بود

من این رو از رو یکی از کارهای Evermotion زدم که عکسشم تو پیوست هسته من در همین حد بلدم
:-?

من فتوشاپ نداشتم (یعنی نصب شدش) ولی دوسته خوبم یه سایت فتوشاپ آنلاین بهم داد که یه کم تغییرات روش دادم دوسته خوبم::freshgun70

بازم اگه مشکلاتش رو بگین ممنون می شم :::: max2013-------------v-ray 2.30-------photoshop

امیدوارم همتون از این کارم خوشتون بیاد
:oops:

پیوست ها

• sevin 04.JPEG
    sevin 04.JPEG
    1.6 مگایابت · بازدیدها: 214
آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام/خیلی کار فشنگی شده.حس غروب رو خوب منتقل میکنه اما بهتر هست که یه تاشه نور قرمز تند مثل ساعت 7 یا 8 شب بیاد توی کار.کنتراست خوبی ایجاد میکنه
باید مدیریت رو تایلها داشته باشی. الان تایلها اصلا منظم نیست و این خوب نیست
کارت کنتراست نداره خب بخاطر نبود فتوشاپ هست.باید تکنیک های پست پرو رو خوب یاد بگیری
بعضی از تکسچرها زیاد خوب uvنشدن.مثل کف زمین و اینکه برای بلور نشدن تکسچر در اثر فاصله بهتر هست عدد blur توی bitmap رو کم کنی
شیشه ها خوب نشده.چون نه قاب داره نه شیشه ای بودن.رفلکت هم گلاسی هست که هیچ شیشه ای تو دنیا رفلکت گلاسی نداره
تکسچر آجر هم خوب یو وی نشده.توی bitmap حالت mirror نذار هیچ وقت.کارو خراب میکنه
اگه میخوای حس شب رو خوب منتل کنی کلا باید توی فار پست پروداکشن باید خیلی قوی عمل کنی.الان خیلی به روز بدون خورشید نزدیک ترهست تا غروب .
موفق باشی

mehdi3am

Member
سلام
خیلی قشنگ شده
توی رندر شب تعداد لامپ های داخل ساختمان یکم زیاد به نظر میرسه
ولی در کل حس غروب زمستون خیلی خوب دراومده
خسته نباشید

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام ممنونم که نظر دادین

اون عکسی که نوشته داره کار من نیست اون یکی دیگه کاره منه بابا:lol:

freshgun70

Member
واااااااااای اونی که شبه خیلی قشنگ درست کردی ! برف ها خیلی طبیعیه!!
اون یکی رو خیلی مصنوعی درست کردی ! یه جوریه :)
ناراحت نشینا یه نظر شخصیه :cool:

AREF

جواد جان لطف کن رندر اورموشن رو بردار. برای اینکه سوء تفاهم نشه لینک بده
ضمنا قوانین گالری رو هم دوباره نقض کردی و اسم مناسب برای کارت انتخاب نکردی
موفق باشی

madmaster_3d

Well-Known Member
به به. معلومه واقعا پیشرفت کردی. ایول. همه چیز عالیه. من فکر می کنم اگر یک تکسچر خوب اسفالت زمین داشت و یکمی متریال ساختمون بهتر بود واقعی میشد. ولی حال کردم.

javadgonbadi

Well-Known Member
از همتون ممنون که نظر دادین

برا کثیفی باید Drit درست کنم؟ اگه اونجوری باشه باید فتوشاپ داشته باشم که ندارم اگه میشه یکی در مورد متریال کثیف کمکم کنه ممنون می شم

AREF

تقریبا همه پست هات میگی فتوشاپ نداری.خب زحمتش تا سر کوچه رفتن و 1 تومن خریدنش هست.این هم کار خداست؟
باید کار متریال های چند لایه رو یاد بگیری.مثل vray blend که اصلی ترینش هست. البته تکنیک هاش بی نهایت هست.مثلا می تونی با مپ dit و مپ vrayedge texture و ترکیب با هم خیلی کارهای خاصی بکنی.

javadgonbadi

Well-Known Member
آقا عارف یعنی همین دیگه

من گفتم نداشتن فتوشاپ بدلیل پر شدن حافظه هارد هسته استاد گلم من فتوشاپ دارم ولی جا ندارم نصب کنم همین !!!!

javadgonbadi

Well-Known Member
400mb فقط همین !!!!!!!!!!!!!!

می خوام هارد رو فرمت کنم و 100 gig به درایو c بدم

javadgonbadi

Well-Known Member
خیلی ممنون که نظر دادین واقعا گل کاشتین

الان در حال تغییرات دوباره روش هستم رندر رو گرفتم نشونتون می دم حتما

آره بابا نمی دونم چی شده درایو c یه من 400 مگ خالی داره بعضی موقع ها سیستم میره تو یه شکه 5 ثانیه ایی ولی به خیر می گذره --حجم نرم افزار مکس که تو درایو سی هسته شده 7 گیگ--خود ویندوز 17 گیگ---اتوکد2 گیگ---فتوشاپ اگه بخوام نصب کنم حجم درایو میرسه به 250 مگ نمی دونم باید چی کار کنم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا