اکانت Paypal می خوام !

oliver

Member
من یه اکانت Paypal تایید شده می خوام ! یا همون Verify کسی می تونه کمکم کنه !
ممنون می شم:green:

Member
به نظرم paypal (کلاً سرویسهای پرداخت آنلاین) فـــــیلترن
و در ضمن یه اکانت میخوای؟؟ واسه چه کار میخوایی ؟؟؟ پسوردشم میخوایی؟؟؟ کلاً برا خودت میخوایی؟؟؟؟ میخوایی پول دریافت کنی یا بپردازی؟؟؟
در کل فکر نکنم کسی اکانتشو با دیگری مشترک شه و کلاً کار امنی به نظر نمیاد

oliver

Member
نه ! مي خوام يكي يه حساب Paypal برام باز كنه كه تاييد شده باشه !‌نمي دونم كسي هست يا نه ؟!
چون بعضي جاها 40 - 50 تومان پول مي گيرن !!!!

Member
منظور من این بود که اکانتی که به هر طریقی دست کس دیگه ای بوده اصلاً امنیت نداره بهتره خودت بسازی نباید زیاد سخت باشه

mo.esmp

Member
استفاده از اکانت PayPal در داخل ايران ميسر نيست چون PayPal ايران رو تحريم کرده و وقتی به اکانت تون لاگين کنيد و بفهمه IP شما مال ايران، اکانت رو ميبنده مگه اينکه از وی پی ان استفاده کنيد.

egcom

Member
براي استفاده بايد از وي پي ان با آي پي اختصاصي استفاده كنيد ؛ وگرنه اكانت شما رو بلاك ميكنه .

با اين شرط اگر مايل بوديد من براتون باز ميكنم با 30 هزار تومان .

M@fia

Member
من می تونم اکانتتون را وریفای کنم
با 10 تومان

فقط واسه اینکه برین توی اکناتتون باید برین یک وی پی ان با ای پی اختصاصی بگیرین
که اون هم می تونم بهتون بدم

در کل ببینین براتون صرف می کنه یا نه

اگه اونقدر پولی نمی خواد به پیپل تون بیاد از کسایی که پیپل دارن بخوین براتون خرید کنن

خواستین بهم پی ام بدین

bijanbina

New Member
دوست عزیز نیاز یه V P N هم نیست تنها کاری که باید بکنی باید بری تو یک سایت فیلتر شکن و از طریق اون وارد paypal بشی که کار آسونی هم هست من هم دو تا اکانت دارم فقط اگر می خواهی به [email protected] یک ایمیل بزن فقط یک خرج کوپولو داره باید 6$ بدی برای یک هاست بعدش هم برو حالش رو ببر

آخرین ویرایش:

saeedesign

Member
قضیه هاست چیه دیگه !!
آقا اصلا یه همچین اشتباهی رو نکن..من دو تا اکانت داشتم جفتش هم بسته شد..با وی پی ان ، آنتی فیلتر و هر کاری بگی کردم ولی باز هم بلاک کردن..وقتی هم بلاک شه دیگه تمومه...!
فقط سعی کن از کسایی که حساب معتبر دارن بخوای تا کار انتقال رو برات انجام بدن..افراد معتبر !

جدیدترین ارسال ها

بالا