بی بی کد اپن و آشپزخانه

vpic

Well-Known Member
با سلام .
این چند مدت خیلی سرم شلوغ بود واسه همین نمی رسیدم زیاد بیام.ایشا الله دونه دونه کارامو با عکس اجراییش میزارم.منتظر اینم اجراشون تموم بشه.
طراحی اپن و آشپزخونه که اجراش براستی طاقت فرسا بود.ولی بسیارر دقیق روش نظارت داشتم و دقیقا مثل طراحی در اومد.
با های گلاس سفید و مشکی اجرا شد.عکس های تکمیلی رو بعد اینکه خونه رو مرتب کردن میگیرمو میزارم.
در مورد طراحی هم همیشه اسکیس دستی میزنم که 2 روز طول کشید سه بعدی حدود 6 ساعت
رندر هم 45 دقیقه با core i7
vray-ps-max
منتظر نظراتتونم.

پیوست ها

• gg.jpg
    gg.jpg
    360.1 کیلوبایت · بازدیدها: 128
  • abk (0).jpg
    abk (0).jpg
    766.1 کیلوبایت · بازدیدها: 109
آخرین ویرایش:

(Hamid)

Well-Known Member
کاره قشنگی شده خسته نیاشید دوست عزیز.:rose:

راجع به متریالش بیشتر توضیح میدین؟ قیمت؟اجرت؟ اجراش چقدر زمان برده؟ مبلغ قرارداد؟

اجراشم که خوب در اومده.بازم جای خسته نباشید داره.

سلام

خوب شده اما اون قسمت پرده چرا یه خورده غیر طبیعی . ( از نظر من )

با اون تغییراتی که خودت دادی طراحی قشنگ شده.

یه خورده لامپ هایی که گذاشتی نورش زیادت.

البته این ها همه نظر خصوصی بود و شاید دیگران اینا رو قبول نداشته باشند

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مرسی خیلی کار خوبی شده.مکسش که خیلی خوب شده.اما طراحیش خیلی عالی شده.یه طرح مدرن و جالب
خیلی خوبه که هم طراحی هم مجری.آفرین.خدا قوت

Hamed

Active Member
سلام
من شما رو نمیشناسم فقط چون دیدم همکاره خودمی اومدم جلو این خیلی خوبه چیزی رو که میکشی میسازی باریک...
اما طراحیت خوب نیست خوشم نیومد درست صاحب کار اصله مطلبه اما تو طراحی این بیشتر شبیحه یه صفینه فضایی شده تا آشپزخونه نه مدرنه نه سنتی این وسط لنگ در هوا مونده خیلی کار شلوغله با حجمای به این بزرگی این آشپزخونه رو که زیادم بزرگ نیست و خفه تر کردی که چی؟؟؟بعد مماس با پنجره ویترینرو تموم کردی...؟پرده و قاب پرده پس چی؟؟؟ما بینه اون پنجره ها رو خیلی خالی گذاشتی کار دوم بریده کرده نکرد؟؟؟بابا رفی یه دوتا شلفی نوری...یه بازی رنگی......خیلی اجرات ایراده داره فدایی درسته جات ناجور بوده ولی کارو خراب کردی آخه...تازه از نزدیک تر عکسی نداری و گرنه...خوب خسته نباشی...در کل ایشالا زود پیشرفت کنی و کارای خیلی توپی ازت ببنیم دوست دارم زیاد...

علی علی

max vray

کاربر VIP
سلام دوست عزیز کار خوبی شده اما چندتا ایراد جزیی داره.
1. افکتی که به هالوژن ها دادی زیادی بزرگه.
2.تایل های کف خیلی ریزه.
3.پرده ها و چرم مبل رئال نیست.
4.vray fur پادری کمه box دیده میشه
موفق و پیروز باشی.:rose:

vpic

Well-Known Member
کاره قشنگی شده خسته نیاشید دوست عزیز.:rose:

راجع به متریالش بیشتر توضیح میدین؟ قیمت؟اجرت؟ اجراش چقدر زمان برده؟ مبلغ قرارداد؟

اجراشم که خوب در اومده.بازم جای خسته نباشید داره.
خیلی ممنون.
متریال اجرایی های گلاس(مغزش مثل ام دی اف روکش رفلکس دار)
قیمت اجرای اپن 2.5 میلیون اشپزخونه 5 میلیون.طراحی 400 تومن-اجرا تقریبا 2 ماه(یه خورده بیشتر)

سلام.مرسی خیلی کار خوبی شده.مکسش که خیلی خوب شده.اما طراحیش خیلی عالی شده.یه طرح مدرن و جالب
خیلی خوبه که هم طراحی هم مجری.آفرین.خدا قوت
سلام داداش عارف خودم.ممنون ازت.بچه ها این داداش عارف خیلی گله به مولا.هنوز اون خوبی رو که در حقم کردی رو یادمه.اجرت با علی.
والا اجرای طرح با من نیست فقط نظارت رو اینکه کار مثل عکس دربیاد رو می کنم.بعضی وقتا کارفرما استادکارو خودش انتخاب میکنه.
سلام
من شما رو نمیشناسم فقط چون دیدم همکاره خودمی اومدم جلو این خیلی خوبه چیزی رو که میکشی میسازی باریک...
اما طراحیت خوب نیست خوشم نیومد درست صاحب کار اصله مطلبه اما تو طراحی این بیشتر شبیحه یه صفینه فضایی شده تا آشپزخونه نه مدرنه نه سنتی این وسط لنگ در هوا مونده خیلی کار شلوغله با حجمای به این بزرگی این آشپزخونه رو که زیادم بزرگ نیست و خفه تر کردی که چی؟؟؟بعد مماس با پنجره ویترینرو تموم کردی...؟پرده و قاب پرده پس چی؟؟؟ما بینه اون پنجره ها رو خیلی خالی گذاشتی کار دوم بریده کرده نکرد؟؟؟بابا رفی یه دوتا شلفی نوری...یه بازی رنگی......خیلی اجرات ایراده داره فدایی درسته جات ناجور بوده ولی کارو خراب کردی آخه...تازه از نزدیک تر عکسی نداری و گرنه...خوب خسته نباشی...در کل ایشالا زود پیشرفت کنی و کارای خیلی توپی ازت ببنیم دوست دارم زیاد...

علی علی
ممنون از نظرت.والا من رشتم معماریه.تو کار اجرا هم نیستم.فقط اون تعریفی که شما از مدرن دارید رو یا من نمیدونم یا متفاوته با تعریف کلی اون.احجام ساده با رنگ بندی سازگار بدوراز تزئینات.(کمتر بیشتر است)
مبانی نظری و انسان طبیعت که . . .
این کارا رو من خیلی وقت میزارم.عملا کار بازاری بیرون نمیدم.ماهی 3 تا پروژه تمیز میگیرم واسش وقت میزارم.
درضمن اجراش با من نبوده.
سلام دوست عزیز کار خوبی شده اما چندتا ایراد جزیی داره.
1. افکتی که به هالوژن ها دادی زیادی بزرگه.
2.تایل های کف خیلی ریزه.
3.پرده ها و چرم مبل رئال نیست.
4.vray fur پادری کمه box دیده میشه
موفق و پیروز باشی.:rose:
در اصل هالوژن ها دقیقا چنین افکتی دارن عکساشو آپ می کنم ایشاا ...
کف هم طرح پارکته(کف پوش)
حق با شماست.
اینم حق با شماست
ممنون از اینکه توجه کردی.

جدیدترین ارسال ها

بالا