اپرا قدرت نمایی میکند - مرورگر نسل بعد ...

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام به دوستان عزیز ...
اپرا مرورگر بسیار قدرت مند وب ، با ورژن Opera Next قدرت نمایی میکند ، قدرت این مرور گر خیلی زیاد شده ، مخصوصا تو اجرای سایت های سنگین و افکت دار ...

kthqyw1z68fgqgid6r4.jpg

این مرور گر برای نسل بعده Nex-Gen Browser میشه ، خودتون باید امتحان کنید ... میتونید از این لینک دانلود کنید ...

دوستان عزیز کسی اطلاعات بیشتری داره ممنون میشم بگه ...

icon-opera-next-2013.png
Opera Next

... Browse The Web Faster

Find something unexpected

The Discover feature gives you top-quality news and entertainment from around the globe.
. Find something unexpected from a variety of categories and read articles from your region, in your language

Browse with style

. Opera's interface combines precision and quality. Integrating modern style with powerful features, Opera gives you the freedom to truly open the web and explore

Speed up on slow networks

. Off-Road mode compresses pages for faster, all-conditions browsing. It helps you stay online when your connection slows down

screenshot-03-speed.png

Organize your favorites

. An enhanced Speed Dial groups your top-visited sites directly on a custom start page. Quickly search and access your favorite content with refined searching and grouping options

screenshot-04-organise.png

Keep what you find

.Found something you'll want to come back to? Stash captures a page with one easy click and organizes your pages into a simple, sophisticated list.
. Scan your Stash by re sizable page preview or search what you've saved by keywords

mac-desktop-screenshot.png

Next-Gen Browsers

. Opera Next releases, updated every couple of weeks, give you the latest refinements to the Opera browser. Follow our progress and test the latest features

قابلیت هایی که خودم
از این ورژن فهمیدم :

- اجرای سریع کمتر از 1 ثانیه که اپرای قبلی بین 5 تا 15 ثانیه بوده

- داخل شدن به ایمیل یاهو که شما تو ورژن های قبلی یاهو نمیتونستید وارد بشید ...

- Browse بسیار سریع فیس بوک و تویتر

- سرعت دانلود برابر با IDM

- سرعت بسیار بسیار بالا در Browse سایت MajidOnline

- داشتن اکستنشن داخل Speed Dial ( من الان یک موزیک پلیر نصب کردم خود موزیک پخش میکنه :دی)

ایراد هایی که خودم از این ورژن فهمیدم :

- نداشتن قابلیت ذخیره صفحات با پسوند mht

- شکل تحولی بخش Bookmark ها ، به یک شکل خیلی جدید تغییر کرده

موفق باشید

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

خیلی هم سریعه اتفاقا شما وسواس داری رو کروم واسه همینه :دی

emadmax

Well-Known Member
حمید جان من سایت/www.mostafa3d.com/ رو روی همه بروزر ها امتحان کردم اصلا بالا نمیاد!!!! { چــــــرا !؟ } ........ حالا این ورژن اپرا رو نصب کنم ببینم چی میشه!

LinkinForEver

مصطفی داشت سرور رو انتقال میداد
الان که خیلی خوبه ... :green:
من قبلا میزدم
یک تاپیک رو انتقال بدم کلی طول میکشید
الان سریع کار میکنه .

the_king

مدیرکل انجمن
از نظر من Opera 15 مأیوس کننده بود، مزیت عمده Opera مربوط به موتور اختصاصی Presto اش بود و تنظیمات فراوان و حرفه ای اش. وگرنه اگه کسی به Chrome
و موتور Blink اش علاقه داشته باشه چرا باید Chrome با ظاهر Opera رو انتخاب کنه؟ از ساختار Webkit / Blink و میزان تطابق اش با تنظیمات Presto اطلاعی ندارم
اما به عنوان یکی از طرفداران قدیمی Opera، این Opera 15 ای که این قابلیت ها / تنظیمات رو نداره چیزی جز یک Skin جدید برای Chrome نیست و کاربردی برایم نداره :

• Customize search engine & Speed dial
  • Customize UI & Tab Options
  • Browser specific proxy
  • Browser specific SSL certificates
  • Customize keyboard shortcuts & mouse gestures
  • Site prefernces
  • Status bar
  • Professional & complete about:config
  • Tab grouping

ssdsajad

Active Member
الان من با همین اومدم
یه مشکل هایی توی مرورگر های دیگه و عزیزم کروم و جگر گوشه ام موزیلا داشتم که این دلبندم نداره .. خدا لعنت کنه ie که آخرشم نفهمیدم خیریش به غیر از باز کردن سایت های دولتی و دانشگاهی چیه؟؟

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام.
بنده هم با the_king بسیار موافقم.
از نظر من هم این ورژن 15 مایوس کننده بود. من که سریع برگشتم روی همون 12.16.
نبود Note و BookMark که فوق العاده اذیت کننده و ناخوشایند بود. از نظر تنظیمات هم که افتضاح بود. نبود پسوورد منیجر رو هم من که نتونستم تحمل کنم. Sessions که کاربردی بود بعضی اوقات که اونم حذف شده بود. بگذریم از اینکه دیگه عکس ها رو توی صفحات جداگونه باز نمیکرد و تنظیمات نداشت برای اینکه صفحات رو چطوری باز کنه. در کل اصلا به مذاق کاربران اپرا خوش نیومد این ورژن. شاید اگه این چیزایی که گفتم اضافه بشه به ورژن 15 اونو نصب کنم اما در غیر این صورت با همین اپرا کار می کنم حالش بیشتره.

LinkinForEver

این که 100 اما برای Brows این خیلی بهتره

bestdata

Active Member
دیگه نباید گفت اپرا باید بهش بگی کروم :d
من طرفدار سرسخت کروم هستم و بنظرم اپرا با اینکارش اشتباه بزرگی کرده مگر ویژگی های خاص خودش رو اضافه کنه (که فعلا نکرده)

LinkinForEver

ولی به نظر من کروم هنور به پای اینها نمیرسه امکاناتش واقعا کمه ، من بیشترین چیزی که میخوام سرعت و سیو کردن MHT که فقط اپرا همچین چیزی داره که تو این ورژن گند زد ... اما دوستان عزیز من بازم اپرا رو از همه برتر میدونم و مدرک هم این پیج رو دارم ...
توی این پیج میبینید که هیچ مرورگری مثل اپرا نیست که تمام ردیفش سبز باشه و یک قرمز هم نداشته باشه ، اما در کل بحث بی فایده من 5 تا مرورگر (Opera - Opera Next - FireFox - Chrome - Safari ) رو نصب دارم هروقت با یکیشون به مشکل بر بخورم ، سویچ میکنم رو اون یکی دیگه :green:
فقط دوستان ای لعنت به این اکسپلورر که واقعا افتضاحه من ورژن 8 رو داشتم خودش خود بخود باز میشه 90 درصد سی پی یو رو میگیره ، دیروز تازه فهمیدم از تو Program And Features میشه خاموشش کرد ! :green:
موفق باشید :rose:

bestdata

Active Member
ولی به نظر من کروم هنور به پای اینها نمیرسه امکاناتش واقعا کمه ، من بیشترین چیزی که میخوام سرعت و سیو کردن MHT که فقط اپرا همچین چیزی داره که تو این ورژن گند زد ... اما دوستان عزیز من بازم اپرا رو از همه برتر میدونم و مدرک هم این پیج رو دارم ...

کافیه که benchmark بگیری کروم از خیلی ها سره بذار چند تا نتیجه تست مرورگر بذارم برات
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2373859,00.asp
توی این سایت بررسی کرده
از نظر لود صفحه کروم 27 سریعتر از اپرا 12.15 هست
از نظر SunSpider 0.9.1 کروم 27 بهتر از اپرا 12.15 هست
از نظر
Google Octane کروم 27 نزدیک به چهاربرابر بهتر از اپرا 12.15 هست
از نظر
Mozilla Kraken 1. کروم 27 چهار برابر بهتر از اپرا 12.15 هست
از نظر
IETestDrive Psychedelic Browsing کروم 27 بهتر از اپرا 12.15 هست
از نظر
IETestDrive PenguinMark کروم 27 در برابر اپرا غول محسوب میشه
از نظر
Startup Times کروم سریعتر از اپرا 12.15 هست
از نظر
HTML5Test.com کروم خیلی سر تر از اپرا 12.15 هست

من اپرا رو برای طرح های خاصش دوسش دارم تب رو آورد speed dial رو ارود اسکرول اسموت ... ولی مرورگر خوبی نیست ولی مرورگری خاص بود و قابل احترام که بنظرم با این حرکتش اگه بخواد خودش رو شبیه سافاری یا کروم کنه من دیگه نصبش نمی کنم چون کروم رو نصب می کنم
امیدوارم که از وب کیت برای رفع مشکلاتش استفاده کنه و قابلیت های خاصش رو اضافه کنه و باز هم نو آور باشه تو دنیای مرورگر ها (چون تاپیک مقایسه مرورگرها نیست من دیگه به مقایسه ادامه نمیدم)

مرورگر فقط فایر فاکس ، با عرض معذرت از دوست خوبمون که زحمت کشیدن و اپرای جدید رو معرفی کردن ، ولی مرورگری از فایر فاکس بهتر هم مگه هست ، نه شما بگین هست ؟ هست ؟

Mehran coyote

Well-Known Member
توی این پیج میبینید که هیچ مرورگری مثل اپرا نیست که تمام ردیفش سبز باشه و یک قرمز هم نداشته باشه ، اما در کل بحث بی فایده من 5 تا مرورگر (Opera - Opera Next - FireFox - Chrome - Safari ) رو نصب دارم هروقت با یکیشون به مشکل بر بخورم ، سویچ میکنم رو اون یکی دیگه :green:
فقط دوستان ای لعنت به این اکسپلورر که واقعا افتضاحه من ورژن 8 رو داشتم خودش خود بخود باز میشه 90 درصد سی پی یو رو میگیره ، دیروز تازه فهمیدم از تو Program And Features میشه خاموشش کرد ! :green:
موفق باشید :rose:

چرا از اپرا فقط برای اینکه MHT رو خوب سیو میکنه استفاده میکنی؟
فایرفاکس بهترین مرورگره از نظر من و بیشترین اکستنشن ها رو داره

تو اکستنشن Scrapbook رو روش نصب کن MHT رو میخوره

LinkinForEver

دقیقا مهران دارم ولی باز هم نمیشه
اپرا هرچی کش شده رو بدون مشکل سیو میکنه
اما موزیلا که واقعا سیوش اعصاب خورد کنه همیشه دوباره سایت رو دانلود میکنه به جز حجمی که دوباره میبره همش اررور میده و مثلا توانش رو نداره که یوتیوب رو سیو کنه !
اما اپرا دقیق این هارو سیو میکنه ... چون هرچی کش شده رو سیو میکنه و دیگه دوباره حجمی نمیره ، تمام اکستنشن هارو که نزدیک به 20 تا بود برای mht نصب کردم ، همشون همون کارو میکنن و یک پیج رو کامل سیو نمیکنن !!!
فقط اپرا تو این کار استاده ، ie هم داره همچین قابلیتی رو ولی دقت کن هر سیو رو که میزنی 10 مین طول میده پیج رو سیو کنه !!!

بالا