اي واي...

SEPINAZ

Active Member
سلام
0.gif
خوبين بچه ها؟!
امروز يه طرح ديجتالي ديگه زدم
187.gif
...خودم خيلي دوسش دارم
16.gif
ولي دوس دارم شمام ايراداشو بگين!
15.gif
0.gif

البته همين جا بابت رعايت نكردن حجاب اسلامي اين خانم خانما از همگان عذر خواهي ميكنم...تا سو تفاهمي پيش نياد.(بي تربيته ديگه،چي كارش ميشه كرد؟!)

حدود 3/4 ساعتم طول كشيد...راستي ايندفه تو فتوشاپ درسش كردم :oops:

1 (63).jpg

Sepideh.Mad.jpg

يا علي مدد
التماس دعا(بازم ببخشيد بابت حجابش )

Soldier

Member
ماهیچه های دلش ورداری مسلماً و به یقین بهتر میشه چون من تا حالی زنی ندیدم که اون ماهیچه رو دلش باشه یعنی تو کارتون ها و فیلم ها هم زن های Hero هم حتی از اون ماهیچه ها ندارن فک کنم فقط مختص آقایون باشه اون ماهیچه ها تیکه تیکه مثل ماهیچه های روی شکم بتمن !
mosking.gif

mss_467

Active Member
سلام
كار خوبي شده ولي هنوز خيلي جاي كار داره
1- روي رنگ بايد بيشتر دقت كني
2- طرح اصلي رو بايد بيشتر روش كار كني (نقاشي بهتر)
3- آناتومي رو بيشتر رعايت كني (در مورد كارهاي رئال) مثلا با اين عضله هايي كه براي شكم اين خانومه (بي ادب:mad:) كشيدي بايد حداقل 40 سانت دور بازو داشته باشه :shock: و عضله رونش (به قول بعضيها اي واي خاك عالم:-?) هم بايد خيلي بزرگتر باشه

ولي به هر حال كار بدي نيست
موفق باشي - صادقي

Soldier

Member
بابا دیگه اونقد ها هم ناجور نیست دیگه ... اینم یه نوع کاره ..

این دوستمون خواسته روی اناتومی بدن کار کنه به صورت تقریبا ًً عریان تا مشکلات کارشو بفهمه وگرنه همه می تونن یه لباس بذارن تا لااقل یکی اینه من از عضلات شکمش ایراد نگیره !

Hamid_ahmadi

Well-Known Member
کارتون یه کم ماته و حجم بدن هم مشخص نیست
شاید بجای اون خطها بهتر بود حجم رو نشون میدادید و از رنگ طبیعی تری برای بدن استفاده میکردید
بهر حال خسته نباشد و موفق باشید

SEPINAZ

Active Member
براشت ماهيچه ها

ماهیچه های دلش ورداری مسلماً و به یقین بهتر میشه چون من تا حالی زنی ندیدم که اون ماهیچه رو دلش باشه یعنی تو کارتون ها و فیلم ها هم زن های Hero هم حتی از اون ماهیچه ها ندارن فک کنم فقط مختص آقایون باشه اون ماهیچه ها تیکه تیکه مثل ماهیچه های روی شکم بتمن !
mosking.gif

آخه ميدوني چيه؟ خو رو خودش بود اون ماهيچه ها... تقصيره منه مگه؟
37.gif
چرا ميزني؟!
37.gif
54.gif

برداشتم ماهيچه هاشو...
sep.mad.jpg

SEPINAZ

Active Member
بابا دیگه اونقد ها هم ناجور نیست دیگه ... اینم یه نوع کاره ..

این دوستمون خواسته روی اناتومی بدن کار کنه به صورت تقریبا ًً عریان تا مشکلات کارشو بفهمه وگرنه همه می تونن یه لباس بذارن تا لااقل یکی اینه من از عضلات شکمش ایراد نگیره !

كاملاً درسته...ممنونم گلم
72.gif

دوستان اگه من به خوب بودن كارم شك نداشتم كه اينجا نميزاشتمش واسه نظرسنجي...مطمئنن هر چي بيشتر اشكالات كارمو بدونم بهتر كار ميكنم...و هر كي اشكالات كارامو بهم بگه بيشتر خوشحال ميشم...
از لطفتون ممنونم...

يا علي

Mandana

Active Member
سپیده جونم سایه زنیتون خوبه ها.اما تا وقتی های لایت ها رو رعایت نکنی کار هات فلت باقی می مونن
bunny.gif

چون همونطور که می دونی، سایه برا نشون دادن فرورفتگی ئه
و های لایت برای نشون دادن برجستگی
راستی احساس کردم رنگ هاتون رو روی لایه ی اسکچ می زنین.آیا؟
کمی کار داره اما فکر می کنم خیلی خوب دارین پیشرفت می کنین
موفق باشی دوستی
remybussi.gif

galagoola

Active Member
بوق بوق بوق من از طرف منکرات اومدم ... هی داداش کجا داری میری تا اطلاع ثانوی وروده آقایان ممنوعه...

خوب ایندفعرو به خاطر گل روی سپیده خانم بی خیال میشیم

انصافن پیشرفته قابله ملاحضه ای دارید تحسین برانگیزه...
دو تا مورده اساسی رو ماندانا خانم گفتن که منم باهاشون مشکل دارم
هم اینکه رویه لایه اسکچ کار می کنید هم اینکه یه مقدار باید روی های لایتها و شدو ها بیشتر دقت کنید
به هر حال ما دیگه پر توقع شدیم هر روز منتظره یه کار جدید و قشه از شما هستیم
موفق باشید
فلن

SEPINAZ

Active Member
من نفهميدم چي شد؟!!!
اگه رو خود اسكچ كار نكنم كجا كار كنم پس؟!
بچه ها به كمك نياز دارم ...
خب تازه كارم تو اين مسير!

Mandana

Active Member
عزیزی یه لایه زیر لایه ی اسکچ درست می کنی و روی اون رنگ آمیزی می کنی
remybussi.gif

مود لایه ی اسکچ رو به multiply تغییر باید بدی البته.تا زیر اش دیده بشه

موفق باشی
bunny.gif

black_man

Member
سلام سارا خانوم نه ! سپیده خانوم :neutral:

با طرح خطی ه خیلی حال کردم . ولی اون یکی !!! نمیدونم شاید همونطور که دوستمون گفت مات باشه . به نظر من چشمهاش هم مشکل داره (توی طرح رنگی البته)

SEPINAZ

Active Member
سلام

بچه ها من زياد از فتوشاپ چيزي نميدونم...
خب توضيح بدين بايد چيكار كنم (ماندانا جونم من نفهميدم چي شد)

Mandana

Active Member
شرمنده عزیزی.فک کنم یکم بد توضیح دادم.به گیرنده های خود دست نزنید :lol:

خوب فکر کنم با عکس بتر بشه نشون داد.از 1 توضیح میدم
6gurhxk.gif

1.لایه ی اصلی رو به روی کلید create new layer بکش.اینطوری از لایه ات یه داپلیکیت تهیه میشه
2.حالا لایه ای که عکس قفل داره رو با کشیدن به سطل آشغال، پاک کن
3.یک لایه درست کن و اون رو زیر لایه ی اسکچ درگ کن.ینی اول لایه رو که درست می کنی، بالای لایه ی اسکچ درست میشه.درسته؟
اون رو می کشی و میاری زیر لایه ی اسکچ
مود لایه ی اسکچ رو هم به multiply تغییر بده
4.حالا می تونی توی لایه ی زیر لایه ی اسکچ، رنگ آمیزی کنی

اگه باز هم درست متوجه نشدی، بگو برات یه فیلم کوشولوی آموزشی درست کنم
66x1ufd.gif

موفق باشی دوست جان
4xvim2p.gif

پیوست ها

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    141.9 کیلوبایت · بازدیدها: 9

black_man

Member
بجای مرحله ی 1 و 2 میتونی روی لایر دابل کلیک کنی و ok رو بزنی (البته با اجازه ماندانا)

دیگه حرفی برا گفتن ندارم.
همین
ممنون

آخرین ویرایش:

Soldier

Member
مشکین پوش جان میشه بگین چرا اسم تاپیک گذاشتین ای وای ؟ من متوجه نمی شم ؟

SEPINAZ

Active Member
واسه اينكه ...
اي واي اين طرح و بزارم...نزارم...!

دوست عزيز،خارج از شوخي،اسمي به ذهنم نرسيد كه ديد بيننده رو به خودش جلب كنه مجبور شدم اسم رو يه جوري به كارم ربط بدم!
شما تو اسمش اشكالي ديديد به بزرگي خودتون بنده ي حقير و عفو كنيد...
يا علي
التماس دعا

h-akhavan

Member
سلام سپیده خانوم:)
خوبی سپیده خانوم؟
من هم با دوستان موافقم اگه طرح اولیه با خودتون بوده باید بگم اصلا تناسب اندام نداره. بعضی جاهاش اصلا به یه خانوم نمی خوره. بعضی اعضائش هم با بقیه هماهنگ نیست. ولی اگه طرح اولیه برای خودت نیست، خب بنده خدا لااقل طرح یه آقا رو کار می کردی که پای منکرات هم به این سایت باز نشه! عب نداره حتما خجالت می کشیدی:neutral:
راجع به کار نهایی هم باید بگم نسبت به طرح اولیه خیلی خوب کار شده، هرچند این دو تا ایراد رو داره:
1 - رنگ پوست یه خورده مشکل داره. هم خیلی شبیه رنگ پوست های معمولی نیست. هم اینکه اگه دقت کرده باشی رنگ پوست بعضی جاهای بدن (مثل دست) با بضعی جاهای دیگه (مثل شکم) فرق میکنه. در ضمن برای پیدا کردن رنگ پوست مناسب می تونستی تصویر یه انسان واقعی (شاید نه اینقدر بی تربیت) رو باز کنی و از اون استفاده کنی!
2 - که مهم تر هم هست اینه که سایه روشن ها بد نیستن ولی برجستگی ها و فررفتگی ها رو خوب مشخص نکردی. یه مقایسه ای بین دو تا طرح داشته باش تو این قسمت هایی که میگم، تا بهتر منظورمو متوجه بشی: از بالا به پایین: بینی، چانه، پایین گردن، زیر بقل، سینه ها، ناف و... اینا هیچکدوم برجستگی و فررفتگی قابل قبولی ندارند. البته ببخشید اگه الفاظ بدی بکار بردم. به قول خودت:
بي تربيته ديگه،چي كارش ميشه كرد؟!

در کل نسبت به قبل خیلی بهتر شده:lol:
موفق باشی سارا خانوم:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا