اي واي

ariyahost

New Member
آقا ما كه فتوشاپ كار ميكنيم هم مسكه آدم هستيما!!!!فتوشاپ يه امكاناتي داره كورل هم يه سري ديگه :cry: :lol: :!:
 

rezagolm

New Member
سلام
بله نظر شما کاملأ صحیح است من هم دیروز به دوستان هم انجمنی اشاره و انتقاد کردم که
راجع به فتوشاپ وفتوشاپ کار ها اینگونه مطلب ننویسند . شما هم خاطر جمع باشید که فتوشاپ در جای خود بسیار کارا و مفید است . به هر حال ببخشید .
متشکرم
 

ACTIVE

Active Member
ariyahost گفت:
آقا ما كه فتوشاپ كار ميكنيم هم مسكه آدم هستيما!!!!فتوشاپ يه امكاناتي داره كورل هم يه سري ديگه :cry: :lol: :!:
كاملا موافق و معتقد به اين موضوع هستم ولي كو گوش شنوا
ولي من يكي كه كورل تو خونمه اما فتوشاپ هم جاي خودش عزيزه

با سپاس
:wink:
-----------------------------
www.activenet.o-f.com
 
اقا دمتون گرم

سلام عزيزان
اصلا فرقي نمي كنه كه كدومه
فقط به خاطر بسپاريد هر نكته جايي وهر حرف مكاني داره
پس بيايد به يه نتيجه قطعي برسيم
كارل وفتو هر دو مثل دو برادر مي مونند كه هر كدوم مزيتهاي نسبت بهم دارن
 
سلام
منم به فوتو شاپ مسلطم و دارم سعی می کنم در کورل هم به یه جایی برسم
باید بگم که شرکت کورل به ما فارسی نویسها اصلاً فکر نکرده چون من با مطالعه تمام تاپیک ها هنوز نتونستم به راحتی متنمو از word به کورل بیارم (البته باید بگم که یک بار و فقط یک بار تونستم ولی دیگه نشد .چرا؟ نمیدونم) با اینکه هممون می دونیم که این کار در کورل جزئی از مقدماته.
با احترام به تمام فتوشاپ و کورل کارها
 

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
قابل توجه دوستان گرامی!!

به نظر من مقایسه این دو نرم افزار اصلا منطقی نیست. چون کرل یه نرم افزار برداریه و باید با هم رده های خودش مثل فری هند یا الستریتور و ... مقایسه بشه و فتوشاپ یه نرم افزار پیکسلی و قابل مقایسه نیست. در ضمن کرل یه نرم افزار با قابلیت طراحی هستش در حالیکه فتوشاپ بیشتر جهت ویرایش و کار بر روی عکسه. پس چه لزومی داره این دو نرم افزار با هم مقایسه بشن!؟!؟

لیلا جون در مورد فارسی نوشتن هم اگه فونتایی با پیشوند B داشته باشی توی ویندوز ایکس ی خیلی راحت میتونی تو کرل فارسی تایپ کنی. اگه خواستی بگو نمونه واست بذارم امتحان کن.
 
سلام
ممنون من این فونتها رو دارم حتا توی کورل می تونم به راحتی بنویسم ولی وقتی متنمو از word ، past spetiol می کنم حروف «ی» را نمیشناسه و علامت سوال قرار میده .البته باید بگم که تمام کارایی که آقا رضا (active) و جناب دکتر (attari) گفتند را انجام دادم حتا نصب زبان عربستان صعودی با کیبورد فارسی .
 

BOMB

Member
به نظر من كه هم به كورل مسلطم هم به فتوشاپ بايد بگم كه هردو اگر واقعا مسلط باشيد مكمل هم هستند چون كرل به راحتي نوشته ها و ورد و پاراگراف بندي و جمله بندي رو خمايت ميكنه و نيازي به فارسي ساز نداره فقط فونت ميخواد ولي فتوشاپ براي كار بر روي عكسها واقعا فوق العاده بوده و هيچي نميتونه جاش رو بگيره .
 

BOMB

Member
اگر كسي در مورد فارسي نويسي در كرل سئوالي داره ميتونه ايميل بده تا من جوابشو بدم
 

جدیدترین ارسال ها

بالا