اين Isp چجوري اين كارو ميكنه؟

AMiR

Active Member
سلام
من يه كارت ايتنرنت از اينISP (رنگين كمان)خريدم!
همونطور كه ميبينيد ، بالاي سايت Yahoo پيغام تبريك گذاشته!
در روزهاي معمولي هم مقدار اعتبار اكانت رو ميزاره، مي خواستم ببينم چجوري اين كارو ميكنه؟

پیوست ها

• q.jpg
    q.jpg
    54.8 کیلوبایت · بازدیدها: 22

mostafa_az

Well-Known Member
خداییش خیلی باحاله .
297.gif
کسی بلده ؟

مخلصیم
مصطفی

S.H.R.M.K

Well-Known Member
من بلد نیستم ولی کارت های سپنتا هم یه همچین کاراریی میکنه ولی نه به این تابلویی.
اونو که بگیری هر وقت میری تو سایتش بدون اینکه لاگ این کنی خودش میشناستت و بهت میگه با چه شماره و با چه سریال نامبری وصل شدی.یعنی راحت شناساییت میکنه.
احتمالا اینم همون روشو داره.

mostafa_az

Well-Known Member
خوب حمیدرضا اون صفحه سایت خودشه . از رو IP که وصل شده میشناسش . اما الان تو یه سایت دیگه گذاشته .
297.gif

IranPardakht

Well-Known Member
از کش سرور Squid استفاده کردند.... بعد هم با ACL یک خطی اون محدوده رو redirect کردند به آدرس ثانویه...

AMiR

Active Member
پيداش كردم
به گفته خود شركت:
"این کار به وسیله یک نرم افزار توسط تیم فنی رنگین کمان طراحی شده و با Content Engine و AAA ُServer به صورت integrated عمل می کنه انجام میشه."

vatanmusic

Well-Known Member
اره منم از رنگين كمان استفاده مي كنم همين طور شده ولي بدست رنگين كمان ساخته نشده همهي اي اس پي ها مي تونن اين كارو بكنن ولي فشار زيادي به سرورشون مياد

msnasiri

Member
من خودم برنامه نویس وبم
بگم که isp شما می تونه هر چیزی رو که شما می فرستید و می گیرد و بفهمه و قاعدتاً مورد پردازش قرار بده
یعنی هم می تونه اطلاعات رو بدرزده یا اینکه میل رنگین کمان استفاده درست کنه و قشنگ تر کنه
و خب قاعدتاً این برنامه چون می خواد کار کنه یه کم ممکنه سرعت رو بگیره (خیلی کم)
و معمولاً این برنامه ها رو خود شرکت ها نمی نویسن ولی بازم ممکنه که تیم خودشون نوشته باشن

S.H.R.M.K

Well-Known Member
"این کار به وسیله یک نرم افزار توسط تیم فنی رنگین کمان طراحی شده و با Content Engine و AAA ُServer به صورت integrated عمل می کنه انجام میشه."

ها؟!!!آهان... اینا یعنی چی؟
راستی مصطفی تو کار طراحی سایت واردی؟طراحی که نصب همین پورتال های PHP .

بالا