آره بعد از باز كردن فايل دكمه Alt و دكمه وسط موس رو مي گيرم كه صحنه رو بچرخونم همين كه توي صحنه مي چرخم اين Error رو ميده.گفتین فایلتونو که باز میکنین این اتفاق می افته
آیا وقتی مکس خالی رو اجرا میکنین
یا یه فایل دیگه رو باز میکنین باز هم اینجوری میشه ؟
اما اگه جای شما بودم، یا کار رو از اول انجام میدادم، یا یه جوری آبجکت ها رو اکسپورت میکردم و توی یه فایل دیگه متریال و نور اش رو دوباره ست میکردم
مکس رو باز کنید، و این فایل رو با صحنه merge کنید
ببینین باز هم این مشکل وجود داره یا خیر
این مشکل یه مورد متداول نیست، نمیدونم شاید بچه ها راه دیگه ای براش داشته باشن، به هر حال آبجکتات رو اکسپورت کنی دوباره روش کار کنی بازم خیلی عقب نیوفتادینه بابا خیلی واسش زحمت کشیدم
امتحان کردم با مرج کردن تو یه فایل دیگه هم نمیشه.
عارف من این مشکلو تو صحنه های خیلی ساده و سبک هم داشتم.سلام. این صحنه هزار با دیگه هم میپره.چرا؟
1- سیستم عامل 32 بیتی نصب هست.سیستم عامل 32 بیتی توانایی اجرای پردازش های سنگین رو نداره.بنابراین کرش میکنه.بحث مفصل داره.روی این دکمه کلیک کنین کمی آپدیت میشین
دکمه!
2- وی ری 1.5 خیلی از این جور باگ ها داره.وی ری 2 رو نصب کنین
3- xp رو منفجر کنین خواهشن.!! بابا xp ماله 10 ساله پیشه
یکی از علت های موفقیت seven همین بوده که تونسته از تمام توان سخت افزاری قطعات استفاده بکنه و جالبه بدونین که seven اولین سیستم عامل هست که بر پایه 64 بیتی نوشته شده.تا قبل از اون نسخه های 64 بیتی نبودن.با 64 بیت سازگار بودن.
شما seven ورژن 64 بیت وی ری نسخه 2 ورژن 64 بیت و مکس 2012 64بیت نصب کنین.عمرا از مشکلات مسخره داشته باشین.