سلام
بچه ها من چند روز پیش یک هاست خریدم ولی کار کردن با Cpanel رو زیاد بلد نیستم
اگه ممکنه کمکم کنید
سوال اول :
وقتی میخوام یک دیتابیس اضافه کنم اونجا که نوشته Add ---- db
وقتی نام دیتابیس رو میدم بعد از ساخته شدن میبینم که نام اول دومین ام به نام دیتا بیس ام اضافه شده آیا همینتوریه یا نه من بلد نیستم
سوال دوم :
وقتی میخوام دیتابیس اضافه کنم زیرش نوشته
Privileges :
بعد چند تا گزینه داره که یکیش ALL هستش وبا انتخاب اون همه گزینه ها انتخاب می شوند
من نمیدونم انتخاب این گزینه درسته یا نه آخه یک گزینش Lock Table آیا با این گزینه Table های من در
دیتابیسم قفل نمیشه و اگه قفل بشه آیا هنگام کار با یک برنامه که با دیتابیس کار میکنه آنوقت اطلاعاتی اضافه میشه بهش
یعنی اینکه برنامه درست کار میکنه
سوال سوم :
بعضی برنامه ها که میگه فلان فایل باید CHMOD 777 یا CHMOD 666 بشه چه طوری این کار رو بکنم
من با cuteftp این کار رو میکنم ولی نمیدونم که آیا این عدد ها 0777 یا 777 و همچنین 666 یا 0666
سوال چهارم :
من یک سیستم کارت تبریک ساده دارم که توی کامپیوترم با easyphp تستش میکردم و تغییراتم رو روش اعمال میکردم
و گفته بود که در لینوکس باید فایل file.txt و فولدر dt chmod 777 بشن من این کار رو هم کردم
ولی نمیدونم چرا خوب کار نمی کنه یعنی در صفحه اول این سیستم کارت تبریک یک ERROR دیده میشه نمیدونم چیه
http://www.iranmahfel.com/card/
خودتون ببینید
سوال پنجم
من میتونم با easyphp کار کنم بعد از phpmyadmin Export کنم و توی phpmyadmin هاستم تزریق کنم
مرسی خواهشا کمکم کنید
من تمام برنامه هام رو با easyphp تست میکردم وهیچ مشکلی نداشتم
ولی نمیدونم چرا توی هاست همش با مشکل مواجه میشم
منتظر اطلاعات شما هستم
بچه ها من چند روز پیش یک هاست خریدم ولی کار کردن با Cpanel رو زیاد بلد نیستم
اگه ممکنه کمکم کنید
سوال اول :
وقتی میخوام یک دیتابیس اضافه کنم اونجا که نوشته Add ---- db
وقتی نام دیتابیس رو میدم بعد از ساخته شدن میبینم که نام اول دومین ام به نام دیتا بیس ام اضافه شده آیا همینتوریه یا نه من بلد نیستم
سوال دوم :
وقتی میخوام دیتابیس اضافه کنم زیرش نوشته
Privileges :
بعد چند تا گزینه داره که یکیش ALL هستش وبا انتخاب اون همه گزینه ها انتخاب می شوند
من نمیدونم انتخاب این گزینه درسته یا نه آخه یک گزینش Lock Table آیا با این گزینه Table های من در
دیتابیسم قفل نمیشه و اگه قفل بشه آیا هنگام کار با یک برنامه که با دیتابیس کار میکنه آنوقت اطلاعاتی اضافه میشه بهش
یعنی اینکه برنامه درست کار میکنه
سوال سوم :
بعضی برنامه ها که میگه فلان فایل باید CHMOD 777 یا CHMOD 666 بشه چه طوری این کار رو بکنم
من با cuteftp این کار رو میکنم ولی نمیدونم که آیا این عدد ها 0777 یا 777 و همچنین 666 یا 0666
سوال چهارم :
من یک سیستم کارت تبریک ساده دارم که توی کامپیوترم با easyphp تستش میکردم و تغییراتم رو روش اعمال میکردم
و گفته بود که در لینوکس باید فایل file.txt و فولدر dt chmod 777 بشن من این کار رو هم کردم
ولی نمیدونم چرا خوب کار نمی کنه یعنی در صفحه اول این سیستم کارت تبریک یک ERROR دیده میشه نمیدونم چیه
http://www.iranmahfel.com/card/
خودتون ببینید
سوال پنجم
من میتونم با easyphp کار کنم بعد از phpmyadmin Export کنم و توی phpmyadmin هاستم تزریق کنم
مرسی خواهشا کمکم کنید
من تمام برنامه هام رو با easyphp تست میکردم وهیچ مشکلی نداشتم
ولی نمیدونم چرا توی هاست همش با مشکل مواجه میشم
منتظر اطلاعات شما هستم