اين cpanel كرموست يا ما كرم ميريزيم كفرمو در آورده

simorgh

Member
سلام
بچه ها من چند روز پیش یک هاست خریدم ولی کار کردن با Cpanel رو زیاد بلد نیستم
اگه ممکنه کمکم کنید
سوال اول :
وقتی میخوام یک دیتابیس اضافه کنم اونجا که نوشته Add ---- db
وقتی نام دیتابیس رو میدم بعد از ساخته شدن میبینم که نام اول دومین ام به نام دیتا بیس ام اضافه شده آیا همینتوریه یا نه من بلد نیستم

سوال دوم :
وقتی میخوام دیتابیس اضافه کنم زیرش نوشته
Privileges :
بعد چند تا گزینه داره که یکیش ALL هستش وبا انتخاب اون همه گزینه ها انتخاب می شوند
من نمیدونم انتخاب این گزینه درسته یا نه آخه یک گزینش Lock Table آیا با این گزینه Table های من در
دیتابیسم قفل نمیشه و اگه قفل بشه آیا هنگام کار با یک برنامه که با دیتابیس کار میکنه آنوقت اطلاعاتی اضافه میشه بهش
یعنی اینکه برنامه درست کار میکنه

سوال سوم :
بعضی برنامه ها که میگه فلان فایل باید CHMOD 777 یا CHMOD 666 بشه چه طوری این کار رو بکنم
من با cuteftp این کار رو میکنم ولی نمیدونم که آیا این عدد ها 0777 یا 777 و همچنین 666 یا 0666

سوال چهارم :
من یک سیستم کارت تبریک ساده دارم که توی کامپیوترم با easyphp تستش میکردم و تغییراتم رو روش اعمال میکردم
و گفته بود که در لینوکس باید فایل file.txt و فولدر dt chmod 777 بشن من این کار رو هم کردم
ولی نمیدونم چرا خوب کار نمی کنه یعنی در صفحه اول این سیستم کارت تبریک یک ERROR دیده میشه نمیدونم چیه
http://www.iranmahfel.com/card/
خودتون ببینید
سوال پنجم
من میتونم با easyphp کار کنم بعد از phpmyadmin Export کنم و توی phpmyadmin هاستم تزریق کنم

مرسی خواهشا کمکم کنید
من تمام برنامه هام رو با easyphp تست میکردم وهیچ مشکلی نداشتم
ولی نمیدونم چرا توی هاست همش با مشکل مواجه میشم
منتظر اطلاعات شما هستم

iman_ebru

Active Member
جواب اول :
بعله درسته همينطوريه.

جواب دوم:
اين قسمت مربوط به اضافه كردن يوزر جديد براي استفاده و اتصال به پايگاه داده هست و اون گزينه ها همش اختيارات اين يوزر هست كه مثلا تعيين ميكنيد اجازخ حذف ويرايش صدور و غيره رو داره يا نه و اگه رو چك اول كليك كنيد همه اختيارات رو داره.

جواب سوم:
اين يعني تبديل فايل به حالت خواندن و نوشتن. و با برنامه هاي ام تي پي مثل همون cuteftp اينكار خيلي راحت انجام ميشه و تو خود همون برنامه گفته كه چه امكاناتي داره و رو هر كدوم از گزينه ها كه كليك كني اون اختيار رو در فايل ايجاد ميكنه.

جواب چهارم:
شاخه dt مثل اينكه به حالت خواندن و نوشتن تبديل نشده. و اينو يه بار بررسي كنيد.

سوال پنجم:
بله اين هم ميشه.
شما اطلاعات و داده هاي بانك اطلاعاتي رو از هر سروري به سرور ديگه ميتونيد منتقل كنيد. مثلا ميتونيد انجمن سايتتون رو رو لوكال هاست سيستمتون هم داشته باشيد و يا برنامه اي رو كه رو لوكال هاست داريد رو تنظيماتش رو انجام بديد و بعد اون تنظيمات رو در سرور ديگه بر روي بانك اطلاعاتي تزريق يا ايمپورت كنيد.

- - - - - - - - - - - - -

اگه باز هم مشكلي داشتيد بگيد.

اين برنامه كارت تبريك جالب بود. اگه امكان داره اونو براي من هم بفرست.

simorgh

Member
با سلام دوباره به آقا ایمان گل
آقا دمت گرم تا حدی جوابم رو گرفتم ولی واسم بازم سواله
من اون گزینه Privileges را روی ALL بزارم یا نه حودم دستی اتخاب کنم
به نظر شما کدوم گزینه بزارم
آخه هنوز واسم سواله که این گزینه lock table مشکلی واسم ایجاد نمیکنه آخه معنیش قفل شدن Table های دیتابیسمه

سوال دوم
من وقتی برنامه رو روی کامپیوترم نصب کردم ودیتابیسش رو Export کردم میتونم توی هاستم Import کنم ولی نمیدونم که واسه آپلود کردن فایل های برنامم
باید فایل های قبل از نصب دیتابیس رو آپلود کنم یا بعدش رو مرسی
نوکرت ممد آقا

راستی داشت یادم میرفت این برنامه کارت تبریک رو هم میتونی از این سایت بگیری
http://www.cgixp.tk
توش اسکریپت های جالبی سازندش گزاشته
امیدوارم که حالشو ببری

oxygenws

Active Member
سوال اول:
ALL بذار مشکلی نیست :)

سوال دوم:
فرقی نمی کنه. فقط فایل کانفیگ اتصال به بانک رو با اطلاعات سرورت آپلود کنی.

شرمنده ایمان جان از اینکه پریدم این وسط :wink:

موفق باشید، امید

simorgh

Member
مرسي اميد جان
راستي آقا ما اگه مشكلي پيدا كرديم ميتونيم روي كمك شما حساب كنم فقط برنامه هام رو نصب كنم سايتم راه بيافته منم بيوفتم رو غلتك

simorgh

Member
سلام مستر ايمان
شرمنده سيريش شديم هان
ببين اين سوال آخرمه آخه هنوز جوابم رو نگرفتم

ببين من توي كامپيترم phpbb رو نصب كردم خيلي هم راحت و عالي كار ميكنه
حالا من ميتونم ديتابيس phpbb رو كه توي كامپيوترم نصب كردم export كنم وتوي هاستم import كنم وبعد فايل هاي phpbb رو توي فولدر forum توي هاستم آپلود كنم و بدون اينكه آن را نصب كنم باهاش كار كنم
يهني اينكه توي هاستم اصلا هيچ چيزي من نصب نكنم و همه رو توي كامپيوترم نصب كنم و فقط فايل هاي نصب شده و ديتابيسش رو توي هاستم import كنم آيا همچين كاري ميشه كردش
قربون آقا ايمان شرمنده به خدا
انشا اللاه عروسيت جبران مي كنم

iman_ebru

Active Member
simorgh گفت:
سلام مستر ايمان
شرمنده سيريش شديم هان
ببين اين سوال آخرمه آخه هنوز جوابم رو نگرفتم

ببين من توي كامپيترم phpbb رو نصب كردم خيلي هم راحت و عالي كار ميكنه
حالا من ميتونم ديتابيس phpbb رو كه توي كامپيوترم نصب كردم export كنم وتوي هاستم import كنم وبعد فايل هاي phpbb رو توي فولدر forum توي هاستم آپلود كنم و بدون اينكه آن را نصب كنم باهاش كار كنم
يهني اينكه توي هاستم اصلا هيچ چيزي من نصب نكنم و همه رو توي كامپيوترم نصب كنم و فقط فايل هاي نصب شده و ديتابيسش رو توي هاستم import كنم آيا همچين كاري ميشه كردش
قربون آقا ايمان شرمنده به خدا
انشا اللاه عروسيت جبران مي كنم

خوب اينو اميد توضيح داد ديگه.
ببين با استفاده از phpmyadmin بانك اطلاعاتي رو كه داري رو صدور كن (export)
بعد بيا رو phpmyadmin سايتت يه ديتابيس جديد ايجاد كن.
بعد رو گزينه sql كليك كن و از اين طريق اطلاعاتي رو كه تو ديتابيس قبلي داشتي رو به اين بانك اطلاعاتي كه ايجاد كردي منتقل كن.

بعد هيچ كدوم از فايلها نياز نداره كه مجددا از لوكال هاستت منتقل بشه به سايت. فقط فايل config رو باز كن و نام كاربري و رمز عبور و يرور بانك اطلاعاتي و اينجور چيزاي مربوط به بانك اطلاعاتي رو خودت ويرايش كن و بعد آپلودش كن تو روت دايركتوري.

همين.

iman_ebru

Active Member
ميشه ولي بعد ار ساخت بانك اطلاعاتي چديد بايد تعيين كني كه كدوم كاربر بتونه به بانك اطلاعاتي متصل بشه .

جدیدترین ارسال ها

بالا