سلام اين هم پورتال سايت ما كه بالاخره اماده شد الان پورتال با مودهاي زيادي اماده شده كه براي دانلود گزاشتم روي 3 قالب هم اماده هست براي تبديل ساير قالبها هم به پورتال دارم كار ميكنم تا چند روز ديگه همه قالبهاي مجيد انلاين رو تغيير ميدذم براي اينكه با پورتال مطابقت داشته باشه اين فروم شامل مودهاي پاسخ سريع -اخرين پستها به صورت اسكرال در صفحه پورتال- سيستم تبليغ فارسي- بخش لين اسكرال-بخش جستجو در پورتال-بخش تعويض قالب روي پورتال-مود كاربران براي ادمين -مود قالب و تغييرات قالب انلاين-مود اتچمنت- و ........ فقط بايد بگم كه بعد از نصب فروم اگر ميخوايد تمام امكانات رو توي فرومتون داشته باشيد قالب رو روي اكوا بزاريد و قبل از پاك كردن پوشه install از توي شاخه فروم به ادرس
www.your-site.com/install بريد و هرچي فايل بجز install.php توش هست رو اجرا كنيد منتظر نظراتتون هستم در ضمن هنوز كامل نشده چون توي امتحاناتم بودش الان بيكار شدم امروز تمام شدن كامل فارسيش ميكنم تمام مود ها رو هم ميزارم براتون بعضي مودها رو هم روش نصب نكردم كه بعدا اينكار رو انجام ميدم فقط بگم كه من سرورم توي اين جريانات اخير دان شده سرور رو تحريم كردن
براي همين فعلان از روي سايت شيرميشن فايل رو بگيريد تا سايت خودم بياد بالا
FIP_A
www.your-site.com/install بريد و هرچي فايل بجز install.php توش هست رو اجرا كنيد منتظر نظراتتون هستم در ضمن هنوز كامل نشده چون توي امتحاناتم بودش الان بيكار شدم امروز تمام شدن كامل فارسيش ميكنم تمام مود ها رو هم ميزارم براتون بعضي مودها رو هم روش نصب نكردم كه بعدا اينكار رو انجام ميدم فقط بگم كه من سرورم توي اين جريانات اخير دان شده سرور رو تحريم كردن

FIP_A