....
iman_ebru Active Member Jul 29, 2005 #2 بعد از تبدیل فروم به Vb اینطوری شده و توضیحات انجمن خلاصه شده و این قبیل مشکلات تا جایی که دیده میشد برطرف شده. اما این تصویری که شما گذاشتید برای من اینطور نیست . ایمان.
بعد از تبدیل فروم به Vb اینطوری شده و توضیحات انجمن خلاصه شده و این قبیل مشکلات تا جایی که دیده میشد برطرف شده. اما این تصویری که شما گذاشتید برای من اینطور نیست . ایمان.
payamix Member Jul 29, 2005 #5 در قسمت های مختلف هم اینگونه است ٬ نمونه دیگری هم پیوست کردم. به هر حال جهت اتلاع ارز کردم. با سپاس پیوست ها mfs.zip 79.5 کیلوبایت · بازدیدها: 5
M majidOn|ine Banned Jul 29, 2005 #6 برای من هم همینطور هست آقا پیمان چند وقت پیش من به آقا مجید نامه دادم اینو گفتم ولی جواب نداد دسستت درد نکنه
برای من هم همینطور هست آقا پیمان چند وقت پیش من به آقا مجید نامه دادم اینو گفتم ولی جواب نداد دسستت درد نکنه
Sunboy454 Active Member Jul 29, 2005 #7 فکر کنم این موضوع به مرورگر شما مربوط باشه ؛ منم با مرورگرهای مختلف امتحان کردم ، همین مشکل بود : FireFox IE Opera پیوست ها FF.JPG 267.4 کیلوبایت · بازدیدها: 2 IE.JPG 279.3 کیلوبایت · بازدیدها: 1 Op.JPG 265.3 کیلوبایت · بازدیدها: 1
فکر کنم این موضوع به مرورگر شما مربوط باشه ؛ منم با مرورگرهای مختلف امتحان کردم ، همین مشکل بود : FireFox IE Opera
payamix Member Jul 29, 2005 #8 بنده از براوزر استاندارد ویندوز Xp یعنی Ie6-sp2 بهره میگیرم و تنظیم های آن هم پیش فرض شرکت سازنده است.
بنده از براوزر استاندارد ویندوز Xp یعنی Ie6-sp2 بهره میگیرم و تنظیم های آن هم پیش فرض شرکت سازنده است.
mostafa_az Well-Known Member Aug 3, 2005 #9 مال من هم همينطوره . منتها براي من كه با فايرفاكس امتحان ميكنم به صورت علامت سوال هستش . مخلصيم مصطفي
مال من هم همينطوره . منتها براي من كه با فايرفاكس امتحان ميكنم به صورت علامت سوال هستش . مخلصيم مصطفي