اين لينكهاي عددي رو چجوري ميسازند؟

mehrzad

New Member
نگاه كنيد اون شماره ها در حقيقت اي پي سايت شما هستند و همانطور كه مي دانيد دومين ها نامي براي اين شماره ها هستند. يعني هيچ فرقي ندارد كه شما براي ديدن يك سايت اي پي اونو به مرورگر بديد يا نام دامنه رو. شما هيچ كار خاصي نبايد بكنيد فقط بايد براي سايتتون يه اي پي استاتيك و يكتا تهيه كنيد بعد به جاي نام سايت كافي است اي پي اونو وارد كنيد!

mosi-online

Member
ممنون از جوابت دادا...
ميگما حالا چجوري؟ آي پي استاتيك تهيه كنم؟
ممنون ميشم جواب بديد...

d@nial

Well-Known Member
برای بدست اوردن IP هر سایت میتونی اون رو از طریق Run و CMD سپس با دستور

ping بدست بیاری

mosi-online

Member
There is no website configured at this address.

You are seeing this page because there is nothing configured for the site you have requested. If you think you are seeing this page in error, please contact the site administrator or datacenter responsible for this site.
دادا سرت رو درد اووردم شرمنده...من آي پي سايت و خب بدست اووردم... زدم تو آدرس بارم...
اين اروره تومد كه بالا زدم...
يه كم من تازه ئاردم تو اين كار...
فدات شم...

d@nial

Well-Known Member
راستش درست نمیدونم

ولی احتمالا چون ip شخصی نبوده اینطوری شده

amir_6000

New Member
سلام عزیز ببین اگه آی پی بخوای بگیری باید از اونجا که دامین و هاست گرفتی درخواست کنی تا یک آی پی اختصاصی واست بسازند مثله این : http://207.58.149.86 به همین سادگی موفق باشی دوست عزیز

ن به پشتيبانيم گفتم يه آي پي مي خوام براي فيلتر نشدن سايت گفت سالي 35000 تومان از دومين هم گرونتره

شما با سايتت كار كن اگه مشكلي پيدا كردي اونوقت برو بخر سايت من هم ممكنه يه روز فيلتر شه بايد يه فكري به حالش بكنم

Ghamnevis

Well-Known Member
ميبخشي عزيز جان داشتن IP به جاي دامين چه ربطي به فيلتر شدن يا نشدن داره !

اوني كه سايت شما را فيلتر ميكنه راحت ميتونه IP را هم فيلتر كنه ! در ثاني فيلتر هاي الآن روي محتوا حساس هستند نه اسم دامين ! (البته اسم دامين هم موثر هستش !).

مثلا شما با اكانتهاي داتك سايتي مثل پرشين تولز را باز كن ببين چطوري لود ميشه ! به كلمات Hot , Sub , ... حساس هستند و خيلي از آيكون هاي سايت را نمايش نميده !

بابا برادر آی ÷یو چه جوری فیلتر کنند مثلا شماره 66 این آی پی فیلتر کنند66.55.22.n
خوب هزار تا سایت اسلامیک هم هست که با این شماره شروع می شه

Ghamnevis

Well-Known Member
عزيز دلم !
IP كه شما ميخواي بگيري اسمش روشه ! Dedicated IP !!!! يعني اينكه منحصر به فرد هستش ! فقط به شما تعلق داره نه هزار تا سايت ديگه !!!!

ببخشید شاید حق با شماست
ولی فکر نکنم یه ا اس پی انقدر بیکار باشه که بیاد آی پی ما رو پیدا کنه و ببندتش
دومینو راحت تر می بندن حتما یه دلیلی داره که دومین 4000 تومنه آی پی 30000تومن

آخرین ویرایش:

d@nial

Well-Known Member
majidOn|ine گفت:
ببخشید شاید حق با شماست
اولا که شما دومین رو 4000 حساب نکن، جایی که ای پی رو میده سی هزار تومن فکر نکنم دومینش 4 هزارتومن باشه

بعد هم نکته بعد اینکه همونطور که سایان گفت ، سایتها بر اساس محتوا فیلتر میشن، یعنی کاری ندارن که دومین شما چیه، مهم هم نیست که سایت شما دیده شه، برنامه هایی هست که به کلماتی حساسه که اونا رو فیلتر میکنه

مثلا تو همین انجمنهای مجید یه عکس هست که توش کلمه h o t هست و اون عکس فیلتر شده!!!

Ghamnevis

Well-Known Member
majidOn|ine گفت:
ببخشید شاید حق با شماست
عزيز من ! لطفا يكمي فكر كن !

شما وقتي داري IP اختصاصي ميگيري مجبوري ازش استفاده كني ! گيريم دامينت فيلتر شد ! بعدش كه همين IP را ميدي به بازديدكنندگانت ! چه فرقي ميكنه ! اوني كه فيلتر كرده دامين را IP را هم فيلتر ميكنه !!

mosi-online

Member
Ghamnevis گفت:
شما وقتي داري IP اختصاصي ميگيري مجبوري ازش استفاده كني ! گيريم دامينت فيلتر شد ! بعدش كه همين IP را ميدي به بازديدكنندگانت ! چه فرقي ميكنه ! اوني كه فيلتر كرده دامين را IP را هم فيلتر ميكنه !!
يعني دامين با آيپي با هم فيلتر ميكنن؟
بابا اينا ديگه كي هستند...
عجبا.

جدیدترین ارسال ها

بالا