اين سايتوتازه پيدا كردم شماهم ببينيد

pooya799

Member
من اين سايتوتازه باهاش آشناشدم فلش اولش برام جالب بود شماهم ببينيد توي قسمت موزيكش هم بريد چندتا آهنگ فانتزي گذاشتن براي دان لود كه خودشون خوندن باكليك راست روي آهنگ گزينه save az target روبزنيدواونارو دان لود كنيدنسبتا سبكن اميدوارم خوشتون بياد >|< >|< >|< >|< >|< >|< >|<

saman_sweden

Active Member
pooya799 گفت:
من اين سايتوتازه باهاش آشناشدم فلش اولش برام جالب بود شماهم ببينيد توي قسمت موزيكش هم بريد چندتا آهنگ فانتزي گذاشتن براي دان لود كه خودشون خوندن باكليك راست روي آهنگ گزينه save az target روبزنيدواونارو دان لود كنيدنسبتا سبكن اميدوارم خوشتون بياد >|< >|< >|< >|< >|< >|< >|<

دوست من اين تايپك را شما براي دومين بار بدون لينك نوشته اي
لينكتون كو :?: :?:[stream:37415da133]http://www.pareparvaz.com/music/adamforoush/track4.mp3[/stream:37415da133]

saman_sweden

Active Member
خوب شد ه ما را نگراني در آوردي
من اين سايت را قبلا ديده بودم و كلا نظرم راجع به اين گروه اينكه با طرز تفكر من همخواني نداره الكي بدون محتوا ميخونند هدف ندارند اگر قرار اينطوري باشه خوب از هر پشت كوهي آمده يه گيتار بدست مي گيره ميگه منم خواننده ام بدون اينكه بفهمه زيبايي خوندن يعني چه

pooya799

Member
حرف شماروقبول دارم ولي من به دوجهت اين سايتو معرفي كردم هم ازفلش اولش خوشم اومدهم من كارهاي اين گروه روبه شكل طنزومزاح پذيرفتم واوناروزيادجدي نگرفتم خودشونم توي معرفينامشوم نوشتن ماآهنگهاي طنزمي خونيم شماهم زيادجديشون نگيريد

iRWEBDES

Active Member
hamid7 گفت:
من هم ديده بودم و از كارشون هم خوشم نمياد جون ميبينم وقتي سه نفر اين همه استعداد دارن همينطوري وقتشون رو به چيزاي چرت تلف ميكنن

مهرداد كوهي

pooya799

Member
بله درسته اين گروه استعدادوامكانات خوبي داره واگه بتونندآهنگهاي جدي وزيبا بخونندباانتخاب شعرهاي پرمحتوا مي تونند ازخيلي ازاين خواننده هاي ايراني داخل وخارج كه آهنگهاي تكراري وخسته كننده وشعرهاي بي محتوامي خونن موفق ترباشندولي دركل بعنوان يه كارطنزمي شه پذيرفتش نه بيشترونه كمتر

iRWEBDES

Active Member
pooya799 گفت:
بله درسته اين گروه استعدادوامكانات خوبي داره واگه بتونندآهنگهاي جدي وزيبا بخونندباانتخاب شعرهاي پرمحتوا مي تونند ازخيلي ازاين خواننده هاي ايراني داخل وخارج كه آهنگهاي تكراري وخسته كننده وشعرهاي بي محتوامي خونن موفق ترباشندولي دركل بعنوان يه كارطنزمي شه پذيرفتش نه بيشترونه كمتر
ميشه گفت طنز اما ...
ما براي اين گروه آرزوي موفقيت ميكنيم...

مهرداد كوهي

oxygenws

Active Member
من هم اینا رو قبلا دیده بودم....
و به نظر من کارشون بد نیست.... لطفا به سن ها شون و تفاوت کارهای اول با سری بعدشون بکنید، پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتند. شاید کار های الانشون چندان جالب نباشه ولی اگر تلاش کنند به جاهای خوبی می رسند.

موفق باشید، امید

BeHnAm_akb

Active Member
من هم اين بچه ها رو از قبل مي شناختم

شما كه مي گيد حرفه ايند فكر نمي كنم زياد هم حرفه ايي باشن اكثر موزيك هاشون رو با نرم افزار هاي كامپيوتري ساخان.

يه زماني از اين آهنگ ها درست مي كردم.

pooya799

Member
BeHnAm_akb گفت:
من هم اين بچه ها رو از قبل مي شناختم

شما كه مي گيد حرفه ايند فكر نمي كنم زياد هم حرفه ايي باشن اكثر موزيك هاشون رو با نرم افزار هاي كامپيوتري ساخان.

يه زماني از اين آهنگ ها درست مي كردم.
مي شه نرم افزارهايي كه اين افكتها روبه صدامي دندمعرفي كنيدامروزه خواننده هاي زيادي ازاين افكتهااستفاده مي كنند :idea:

جدیدترین ارسال ها

بالا