اين دو كد رو تو ياهو اجرا كنين!

Alirezaw

Member
اين برا اينه كه اگه يه نفر رو اد ندارين ميخواين بفهمين انلاين هست يا نه !تو يه پي ام بزنينMSG:YAHOOID
اينم يه سرچ تو پي ام هست به اين صورتS: WorD فاصله ي بين : و كلمه را رعايت كنين!
:arrow:

mostafa_az

Well-Known Member
ما كه نفهميديم چي شد
لطفا واضح تر توضيح بده تا امتحان كنيم

مخلصيم
مصطفي

iman_ebru

Active Member
ببينيد جريان از اين قرار هست كه فرض كنيد با نفر شماره 1 دارين تو مسنجر ياهو صحبت ميكنيد.

مثلا حرف از نفر دوم و دوست دوم وسط مياد. و هر دوتاتون ميخواين ببينيد كه اين نفر آنلاين هست يا نه. براي اينكار فقط كافيه اونو در قسمت تكست مسنجر بنويسيد : msg:iman_ebrugundes

در اين صورت اگه كاربر iman_ebrugundes آنلاين باشه آيكنش زرد رنگ و روشن نشون داده ميشه و در غير اينصورت آيكن توسي و خاموش ديده ميشه كه با كليك بر روي اين آيكن يا نوشته ميتونيد به اين دوست دوم پيغام ارسال كنيد. ( اين آيكن و نوشته براي هر دو طرف چت نشون داده ميشه.

و اما كد دوم.

بين چت ميخواين يه چيزي رو جستجو كنين.
مثلا ميخوان كلمه majidonline رو جستجو كنيد. براي اين كار وسط چت اينو به موقع صحبت به طرف مقابل ارسال ميكنيد : s:majidonline

در اين صورت جستجوگر ياهو بدنبال اين كلمه كه بعد از : نوشته شده ميگرده و اولين نتيچه رو همونجا نشون ميده و براي ديدن بقيه نتايج در مورد اين كلمه More Results رو قرار داده كه با كليك روي اون ميتونيد جستجو رو با جزپيات بيشتري انجام بدين.

Mamali

Member
هوم! روش اول براي من كار نكرد درست و حسابي؟!!! براي خودم كه آنلاين بودم اين پيغام اول رو فرستادم چراغم خاموش بود؟!!!
آخرين ورژن ياهو مسنجر دارم استفاده مي كنم

iman_ebru

Active Member
البته یه مکته رو یاد آوری کنم که دوستمون حروف رو بزرگ نوشتن و این درست نیست و مثلا بجای MSG از msg استفاده کنید

black-die

Active Member
iman_ebru گفت:
البته یه مکته رو یاد آوری کنم که دوستمون حروف رو بزرگ نوشتن و این درست نیست و مثلا بجای MSG از msg استفاده کنید

براي من هم درست نشون نداد
جريان چيه ؟

mostafa_az

Well-Known Member
منم همين طور
برا خودم رو كه امتحان كردم نشون داد آنلاين نيست

در مورد روش اول بايد عرض كنم كافيه به جاي اين كار در IM كليك كنيد و نام كاربر را نوشته و يك پيغام بفرستيد
اگر آن شخص آنلاين باشد ايكن اش زرد رنگ مي شود.
اين كه توضيح واضحات بود
مي توانيد براي امتحان خودتان در حالت invisible وارد شويد و اين كار را در مورد خودتان انجام دهيد. :evil:

دومي رو هم كه اصلا نفهميدم چي شد. :roll:

mostafa_az

Well-Known Member
حسن كار اولي در اينه كه دو نفر در حال چت ميفهمند كه طرف مورد نظر آنلاين هست يا نه

مخلصيم
مصطفي

papiyoon

Member
هر دو روش جواب داد
ممنون
فقط نميدونم چرا همه رو افلاين نشون ميده
حتي اونايي كه انلاين هستن

d@nial

Well-Known Member
papiyoon گفت:
هر دو روش جواب داد
ممنون
فقط نميدونم چرا همه رو افلاين نشون ميده
حتي اونايي كه انلاين هستن
در عوض براي من همرو آنلاين نشون ميده :lol:

روش دوم خیلی جالب بود

ممنون

--------
تو ورژن قبلی یاهو مسنجر میشد فهمید که طرف تو کدوم room هست
کسی در مورد ورژن جدید چیزی میدونه؟؟؟؟

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
كافيه تو روم بزنيد

ايديه مورد نظر Follow/

مثال

Follow Ali/

فقط نكته اينه كه بين / و Follow فاصله نباشه ولي بين Follow و ايديه مورد نظر يه فاصله باشه

براي اينوايت كردن دوستتون هم ميتونيد از

ايديه مورد نظر Invite/

مثال

Invite Ali/

در اين روش هم بايد مثل بالا عمل كنيد

براي رفتن به روم ها

ميتونيد از

آييديه موردنظر Join Ali/

مثال

Join Ali/

موفق باشيد

علي