اين برنامه چطور درست ميشه

nima_dir

Active Member
سلام دوستان
يه پروژه ديدم كه وقتي ميخواستيم ديتا بيس رو باز كنيم اول كار يه كادر ميومد كه يوزر و پسورد رو ميگرفت اگر كه اين اين يوزر عضو ادمين نبود و يه كاربر معمولي بود يه فرم باز ميشد كه فقط كاربر ميتونست اطلاعات رو ببينه اين فرم توي يه پنجره بود كه نميشد ببنديش يعني ددكمه بستن غير فعال بود و تنها راه بستن اون بستن خود اكسس بود و اين كاربر اصلا منيتونست به جداول دسترسي پيدا كنه حتي گزينه هاي رات كليك رو فرم هم غير فعال بودن. اما اگه با ادمين وارد ميشد ميتونست پنجره فرم رو ببنده و جداول رو ببينه
من ميخواستم همچين كاري بكنم اما نتونستم امكانش هست دوستان كمكي بكنن و منو يكم راهنمايي كنن. من تقريبا نتونستم هيچكدوم از اين كارهاي security رو انجام بدم
ممنون ميشم كمك كنيد

mazoolagh

Active Member
توضیح کامل دادن که زمانگیر هست - خود user level security wizard مرحله به مرحله جلو میره.

nima_dir

Active Member
سلام دوست عزيز
ممنون از شما
ايا يه مثال كوچيك يا يه منبع در اين باره سراغ دارين
ايا با vba هم ميشه اين كار رو كرد كه يوزرها رو تشخيص بده و مثلا دكمه close رو غير فعال كنه

mazoolagh

Active Member
از نظر سطح دسترسی کاربرهای مخنلف به بخشها و اجزای اونها که همین Uls کافیه.

برای کارهای دیگه همینطور که خودتون گفتین باید کدنویسی کرد.

amirlol

Well-Known Member
من این کارو برای یه پروژه دانشجویی انجام دادم

والی هست بگو در خدمتم

nima_dir

Active Member
سلام امير اقا
ميشه فقط مراحل كار رو فهرست وار بگين.
خيلي ممنون ميشم

nima_dir

Active Member
سلام امير اقا
بابا دستت درد نگنه ديگه يه دو قروني برنامه نويسي بلديم
من هم ميتونم با برنامه نويسي اينكار رو بكنم اما اين چيزي كه ميگم توي خود اكسز هست نه برنامه ديگه
فكر كنم توش از vba استفاده كرده كه منم يه دو سالي هست دست به وي بي نزدم چيزي يادم نيست
ميخواستم اگه كسي در اين مورد اطلاعاتي داره بگه
ايا با vba درست شده يا از طريق ويزاردهاي security هم قابل انجامه
بهر حال ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا