اين برنامرو چه جوري پاك كنم؟

bache +

Well-Known Member
اين برنامرو مي خوام پاك كنم پسوورد مي خواد مي خوام ريجستير كنم كد ريجستير ندارم تمام ويندوزو زير و رو كردم تمام فايلاشو پاك كردم ولي باز با كمال پر رويي هنوز اجرا ميشه ديوونم كرده
برنامه:aye shotdown

Sunboy454

Active Member
ورژنشو بنویس من واسش یه پسورد دارم ، شاید به دردت خورد ، شایدم پسورد اون ورژن پیدا شد

bache +

Well-Known Member
میدونستم خودت جوابمو می دی دمت گرم
والا برنامش اینه aye shutdown چون من فایلا شو پاک کردم باید ریست کنم تا برنامشو از شه
از سایت www.tapsite.comگرفتم ولی این برنامرو توش پیدا نکردم مثل اینکه حذفش کرده به تمام دوستان توصیه می کنم که از این سایت برنامه دانلود نکنن که بدبخت میشن چون تمتام فایلاش پسوورد داره و برای پاک کردن پسوورد می خواد که تو سایتش نمی نویسه
سانی بوی منتظرم مرسی

Sunboy454

Active Member
من این برنامه رو دارم و تاحدودی باهاش آشنام و ورژنشو بگی واست اگه سریالش موجود باشه میزارم ، در هر صورت اگه ورژنش 5.86 هست ببین این بهش میخوره :
کد:
User Name: TEAM QUARTEX Code: RNWNGTBHZEZWXF

User Name: DIGERATI     Code: KNFIITFGBTF

آخرین ویرایش:

bache +

Well-Known Member
میشه از کاراییش بگی 30جا داره باسه وارد کردن ساعت اگه یه توضیح بدی ممنون میشم

Sunboy454

Active Member
Aye Shutdown یه برنامه برای مدیریت زمان خاموش کردن کامپیوتره که یه سری option های اضافی هم در اختیار داره ، در قسمت Time Settings :
Execute at میتونی زمان خاموش کردن برنامه رو بهش بدی که به 2 صورت عمل میکنه ، در حالت عادی بعد از تنظیم ساعت که بصورت hh,mm تعریف شده ، میتونی روز و ماه و سالشم مشخص کنی که بصورت mm,dd,yy تعریف شده و در صورتیکه everyday رو تیک بزنی فقط قسمت ساعتش فعال میمونه که تنظیم میشه هر روز در چنین ساعتی خاموش بشه ؛
Execute after توسط این گزینه میتونی تنظیم کنی بعد از چند ساعت و چند دقیقه خاموش بشه که بصورت hh,mm تعریف شده
Execute after system idle اینجا میتونی تنظیم کنی که بعد از چند ساعت و چند دقیقه که سیستم به حالت idle رفت خاموش کنه و بصورت hh,mm تعریف شده و توسط گزینه ی زیرش میتونی تنظیم کنی هر وقت که سیستم به asd رفت خاموش کنه ( دقیقا معنی asd رو نمیدونم ولی فکر کنم بشه : Alternative System Display)
-=-=-
تو قسمت Action Settings
Action [box] میتونی تنظیم کنی که بعد از این زمان هایی که مشخص کردی چه عملی انجام بشه
گزینه ی Countdown prompt 20sec before executation میتونی تنظیم کنی که 20 ثانیه قبل از انجام عمل ، بهت اعلام توجه کنه و توسط گزینه ی پایینش Sound 3 حالت انتخاب داری که test صدایی رو که انتخاب شده رو واست پخش میکنه ، choose میتونی خودت واسش یه آهنگ یا صدا انتخاب کنی ، Default برمیگردونه به صدای پیش فرض خودش
-=-=-
توسط دکمه ی Start شروع میکنه دستوراتی که بهش دادی
Save تنضیمات رو برای دفعه ی بعد save میکنه
password براش میتونی پسورد انتخاب کنی تا هر کسی دسترسی نداشته باشه ،
adjust time هم میتونی زمان برنامه رو با زمان کامپیوترت تطبیق بدی تا از لحاظ زمان بندی مشکلی پیش نیاد
-=-=- تا اینجا گزینه های عادی برنامه رو توضیح دادم و یه سری تنضیمات پیشرفته هم داره که اونا رو هم خودت باهاش کار کنی یا متنشونو بخونی دستت میاد ، در غیر اینصورت بگو تا اونا رو هم واست توضیح بدم

( توضیحاتی که من دادم براساس ورژن 5.86 این برنامه بود)

آخرین ویرایش:

bache +

Well-Known Member
دستت طلا ببین سانی بوی جان من اون سریال و کد ها راچک کردم قبول نکرد ورژنش هم هیجاش ننوشته از کجا ور ژنشو پیدا کنم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا