اينو چطوري نوشتن كمك كمك كمك.......

omidsas

Member
البته اگه نظر منو بخوای من میگم این یکی از فونتهای مریم هستش که یه کمی دستکاری شده همین

Mandana

Active Member
دقیقاخاطرم نیست اما اگه اشتباه نکنم کلک دقیقا همچین فونتی رو داره
موفق باشید

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اینجور طرحها رو شک نکنید که فقط با کلک مینویسن. نوشتنش هم کار چند دقیقست. من الان کلک رو روی سیستمم ندارم ولی فکر کنم این باید سبک شکسته باشه.

omidsas

Member
دوستان یادآوری خیلی خوبی کردن من یه نگاه دوباره انداختم به نظز میرسه که به احتمال 95% اینو تو کلک نوشتن اونم با سبک ثلث ولی هنوز تفاوتهایی وجود داره بهتره شما خودت از کلک استفاده کنی تا منظوره بنده رو متوجه بشی

GFX Master

آقا امید میشه تفاوتش رو بگی؟ من که گمون نمیکنم تفاوتی داشته باشه.

Patris Net

Member
به نظر من فونت معموليه كه دستكاريش كردن!
اگه اشتباه نكنم بايد فونتشو داشته باشم!

nima_dsnr

کاربر VIP
آره با کلک هست با خط ثلث Thulth
جالب این هست که فقط حروف جابجا شدن و هیچ تغییری توش داده نشده.

untitled.JPG

GFX Master

من متوجه نمیشم دلیل اصرار بعضی بچه ها سر بعضی موضوعا چیه؟! ممنون نیما جان که بالاخره با گذاشتن عکس این دوستان رو متقاعد کردی که با کلک نوشته شده!!!
352nmsp.gif

L-B

Well-Known Member
من متوجه نمیشم دلیل اصرار بعضی بچه ها سر بعضی موضوعا چیه؟! ممنون نیما جان که بالاخره با گذاشتن عکس این دوستان رو متقاعد کردی که با کلک نوشته شده!!!
352nmsp.gif

----------------------------------
حنم شك ندارم كه با كلك هستش
ولي در جواب سارا خانوم بايد بگم كه بعضي براي علاقش اين كارا رو دوست دارن براي اطلاعات عمومي هستش

GFX Master

دوستان برای مثال به شکل حرف ( د) توجه کنید

امید جان حرف شما درسته. ولی اگر از کلک استفاده کرده باشی متوجه میشی که این برنامه برای هر حرفی چند شکل مختلف داره که خودت میتونی از بین این انتخابها هر کدوم رو که دوست داشتی انتخاب کنی. مثلا برای حرف (و) شما میتونی 3 - 4 شکل مختلف رو داشته باشی و هر کدوم رو که دوست داری انتخاب کنی.

omidsas

Member
دقیقا حق با شماست ولی من هر چی سعی کردم حرف ( د) رو اونشکلی نکردش البته اگه دوستان بگن چجوری میشه برای اطلاع خودم میگما لطف کنن بگن

جدیدترین ارسال ها

بالا