اينم Flash Studio PRO v2 اگر دانلود نكنيد ضرركرده ايد

اين برنامه خيلي امكانات داره

بيش از 600 كد آماده داره

امكان استفاده از html ,.... در خود فلش را فراهم ميسازه خيلي راحت
و............

box_fspv2.jpg

Flash Studio PRO v2 empowers your Macromedia 4,5 and MX SWF files with unrivaled functionality and flexibility. Create powerful Desktop Applications for Windows with over 600 new and extremely powerful fscommands for your Flash projects.

Flash Studio PRO v2 can completely customize every aspect of your Application from size, style, border and icon, and it's powerful scripting support allows unrivaled functionality. Flash Studio PRO v2 even allows you to completely skin your projectors and application with over 100 pre-designed Skins

اينم لينك دانلود

http://www.multidmedia.com/downloads/trial/fsp_v2_trial_setup.exe

Saeid Taheri

Active Member
با سلام

سامان جان من خيلي وقته دنبال نسخه Full يا كرك شده يا حداقل يك كركي كه با اين نسخه تريال بخوره هستم ...ولي متاسافنه هيچي پيدا نكردم به غير از يك لودر كه يكي از دوستان نوشته بود كه البته اونم كار نكرد ! شما ميتوني نسخه ديگه اي ازش پيدا كني ؟

با تشكر .

سعيد.

a Truth Seeking

Active Member
من هم با همين مشکل آقا سعيد مواجهم اگر کرک درستي از اين نرم افزار رو هم معرفي کنين ممنون مي شم.

amir_s

Active Member
منهم دنبال كرك هستم (اينو گفتم كم نيارم)
نه جدي ميگم اگه پيدا كردي بگو لازم دارم

Mohsen@Flash

New Member
با سلام به همه دوستان ....
اي بابا من ده ماهي هست دارم دونبال كرك برنامه مي گردم . تمام سايت ها رو هم زيرو رو كردم . فقط درخواست اون رو به چندتا سايت كرك دادم اونام مثلا كرك اون را قرار دادن . ورژن 2.0.0.16 . اون هم كار نكرد . من براي ورژن 2.0.0.20 هم از اونا خواستم . اگه كسي كرك اون رو پيدا كرد به ما هم بده .

خداحافظ

eqbal

Member
دوستان عزيز از تاريخ ارسال اين نوشته!(14 سپتامبر 2004) تا 24 ساعت بعد مي توانيد از لينك زير جهت دانلود نسخه فول اين نرم افزار استفاده كنيد:
http://eppepz.altervista.org/mdm.zip
موفق باشيد. اقبال

eqbal

Member
naeim_crack گفت:
سلام
خوب يه لينك درست بده 24 ساعت چيه مگه بمب مي خواي منفجر كني
اولا :اين لينكو يكي از دوستان اونور آبي براي من فرستاده لطف كرده و اون نرم افزارو واسم آپلود كرده!
ثانيا :با توجه به حرفي كه جنابعالي زدين معلوم ميشه كه زياد از اينترنت و آپلود ودانلود اطلاعي ندارين! اين دوست من اون نرم افزارو روي سايت خودش آپلود كرده بود بنا براين اگه اونو روي هاستش نگه ميداشت قطعا دو روزه سايتش بعلت كمبود باندويد down ميشد!(تقاضا واسه اين نرم افزار خيلي زياده!)اونو واسه من اپلود كرده بود پس دليلي نداشت كه نرم افزارو روي هاستش نگه داره!
در ضمن سرعت من پايينه(56كيلو) و اصلا برام به صرفه نيست كه يه نرو افزار 15 مگي رو آپلود كنم

جدیدترین ارسال ها

بالا