saman_sweden
Active Member
بدون شرح
salar گفت:اوي اوي اوي...بطري 1 كرون!!!
NextWorld IT گفت:من يه سايت ديده بودم كه كثيف ترين ميز كامپيوتر ها رو ملت ميفرستادند...
جالب بود
اگه اينجوريه من بطري هامو بيارم اونجا بفروشم ... احتمالا ميليونر بر ميگردمsaman_sweden گفت:salar گفت:اوي اوي اوي...بطري 1 كرون!!!
بعضي بطريها 4 كرون است
خيلي ممنون همينهPeyman-Pop گفت:آقا سامان لطفا این قبیل عکس ها رو فعلا در انجمن عمومی کامپیوتر ارسال کنید چون مرتبط با هنر عکس با عکاسی نیست .
تا به امید خدا در نسخه جدید انجمنی رو به انجمن عکاسی برای این قبیل عکس ها اضافه کنیم.
پیمان
marzban گفت:خيلي ممنون همينهPeyman-Pop گفت:آقا سامان لطفا این قبیل عکس ها رو فعلا در انجمن عمومی کامپیوتر ارسال کنید چون مرتبط با هنر عکس با عکاسی نیست .
تا به امید خدا در نسخه جدید انجمنی رو به انجمن عکاسی برای این قبیل عکس ها اضافه کنیم.
پیمان
آهان پس حرف دلت را بزن شما مي خواهيد اين انجمن مدير و قانون نداشته باشه تا شماها هر كاري كه دلتون مي خواد انجمن بديد.saman_sweden گفت:marzban گفت:خيلي ممنون همينهPeyman-Pop گفت:آقا سامان لطفا این قبیل عکس ها رو فعلا در انجمن عمومی کامپیوتر ارسال کنید چون مرتبط با هنر عکس با عکاسی نیست .
پیمان
با اين داغ تر از كاسه آش شدن نمي توني مدير انجمن عكاسي بشوي
ميدونم كه در اين فكر هستي
مدير عكاسي بايد مورد تاييد باشد
mahyar_nel گفت:اولا خيلي جالب بود
دوما دعوا نكنيد