اينم از حقه بازيهاي yahoo.com

saman_sweden

Active Member
شما خودتون عكس زير را ببينيد و قضاوت كنيد

من در yahoo.com جمعا 8 تا ايميل دارم كه كل حجم ميلها 33 كيلو است آخه هنوز يك مگا بيت نشده چطور اون بالا نوشته 1% از 100.0MB در قسمتهاي ديگر ميل هم چيزي ذخيره نشده فقط دار و ندار همين 8 تا ميل است

iranexplorer.net

Active Member
این درصد با اون درصدی که برای فضای HDD تخمین زده میشه فرق داره.

حتی اگر 10 گیگابایت هم فضا داشته باشید، در هر نوع صندوق پست الکترونیک، همین 1 درصد نمایش داده میشه. عدد ها روند میشن تا مشکلی پیش نیاد در قسمت log مدیر سایت.

اگر قرار باشه شکل نمایش بفرم 0.0001 باشه، شما خودت تصورشو کن چقدر باید آمارها پیچیده میشد و تازه ، باعث گرفتن زیاد بار اضافی برای پردازش این اطلاعات ریز میشد.

در حالت کلی هم اگر توجه کرده باشید، محاسبات اعشاری در محیط تحت وب خیلی کم کاربرد هستند. چون نیازی هم نیست به استفاده از اعداد زیر یک.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
يك چيز ديگه هم كه هستش ممكنه شما ايميلهايي در قسمت Send Items ويا Trash داشته باشيد

و چيزي ديگه اي هم كه هست كه ايران اكسپلورر هم اشاره كرد اينه كه اون درصد عدد گرد شده هستش شايد درصد استفاده 0.6 درصد باشه اما اون مياد و عدد رو گرد ميكنه

مجيد

MrMohi

Active Member
ببینید سامان جان این درست مثل اون کاریه که در برنامه
نویسی انجام میشه ... مثلا سیستم میاد 100 تا جای خالی ایجاد میکنه برای 100 تا کاراکتر و بهش مقدار 1 کیلوبایت رومیده ... حالا اگه از اینا 40 تاش هم پر بشه باز هم همون مقدار یک کیلو بایت رو میده تا وقتی که مقدار از 100 تا بیشتر بشه که اونوقت میره رو دو کیلوبایت تا ظرفیت اون یکی هم پر بشه ... این کار همینجوری ادامه داره تا جایی که حافظه اجازه بده ... درست مثل کاری که نوت پد ویندوز انجام میده ... شما چه یک حرف رو تو نوت پد تایپ کنید و چه 100 تا حرف ... موقعی که فایل نوت پد رو سیو کردین و بستین میبینید که حجم یک کیلوبایت از حافظه رو به خودش اختصاص میده ... البته اینا رو شما بهتر از ما میدونید و استاد مائید و اینا رو فقط محض یادآوری عرض کردم ...

جدیدترین ارسال ها

بالا