ايندفعه motherboard

ario

Member
سلام دوستان
من يه سيستممه 2000p4 دارم كه 2 ماه پيش وقتي اومدم روشنش كنم اصلا تصوير نداشت و بالا نيومد بردمش گارانتي بعد از كلي مشكلات گفت مادربوردش مويه كرده فرستادش گارانتي(main:p4b asus)اونموقع به من گفت گارانتي الماسه وگارانتي تعويض داره حالا بعد از بيشتر از 1 ماه دوندگي ميگه پس فرستادن برچسب گارانتيش رو هم كندند به من بگين همچين چيزي امكان داره اگه راه حلي هم دارين لطفا بگين ممنون ميشم

Ali_chi

Member
سلام
گارانتي الماس كارانتي معتبري هستش حتي دفتر و دستك اون تو دوبي هستش
اينم كه برچسب رو كندند فكر كنم مادر بردت مشكل فيزيكي داشته و يا چيزي كه گارانتي اونو ابطال ميكنه
اگه به كسي كه برات فرستاده گارانتي اعتماد نداري خودت برو شركت الماس آدرس اونم دارم اگه خواستي بگو تا برات بفرستم اونجا توضيح براشون بده تا قانع كنندت وگرنه هيچ بهونه اي براي اين كار ندارند
اگه هم مشكل فيزيكي داشت بازم ميتوني يه كارايي بكني
اول ببين مشكل از كجاست اگه از برد باشه و برد سوخته باشه راحت برو پيش يه تعميركار تلويزيون مداري كه جدا شده رو برات لحيم ميكنه يا با سيم مفتولي مسي برات وصلش ميكنه اگه هم خازن يا آي سي سوخته باشه شماره اونو بردار ميتوني اونو تهيه كني و تعويضش كني
زياد نگران نباش
اگه هم مادربردت هيچ مشكلي سخت افزاري نداشت ( اصولا به اصطلاح خود سخت افزاري ها ميگند Phisical Damage ) برو حتما شركت الماس خاور ميانه
چون فقط اين يه مادر برد كه نيست كه بخواند از زيرش در برند :wink:

Ali_chi

Member
سلام
يه خبر كوچولو هم بهتون بدم
شركت الماس فقط در صورتي برچسب گارانتي رو ميكنه كه اعتبار اون گارانتي از بين رفته باشه حالا يا براي مدت زمانش يا به خاطر مشكلاتي كه خودشون توي كارت گارنتي قيد ميكنند :wink:

سلام
شركت الماس نزديك به يك ساله در حاله ورشكت شدن هست
الان شركت آواژنگ كه نمايندگي مادربوردهاي گيگابايت هست بهترين گارانتي رو براي محصولاتش ارايه ميكنه
bye

shahrokh_xp

Active Member
arashoorii گفت:
سلام
شركت الماس نزديك به يك ساله در حاله ورشكت شدن هست
الان شركت آواژنگ كه نمايندگي مادربوردهاي گيگابايت هست بهترين گارانتي رو براي محصولاتش ارايه ميكنه
bye
منم از گارانتي آواژنگ خيلي راضي هستم چون يه مشكلي برام پيش اومده بود كه اونا حلش كردن :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا