اينترنت پر سرعت براي دانلود با حجم بالا ميشناسيد؟

كسي جايي رو ميشناسه نياز مبرم به همچين جايي دارم وايه دانلود نرم فازار با حجم بالا

d@nial

Well-Known Member
mohsen83ir گفت:
كسي جايي رو ميشناسه نياز مبرم به همچين جايي دارم وايه دانلود نرم فازار با حجم بالا
یعنی کافی نت باشه؟؟؟ با سرعت بالا؟؟؟

اگر اره بگو ادرس بدم

جدیدا پارس آنلاین خط پرسرعت داده. با کلی مزایا. ماهی 25 تومان. اگه بخوای شمارش رو بهت بدم. یا علی

black-die

Active Member
دانیال جان آدرس بده منم میخوام
----------------
peeshgooyy لطفا یک کم در مورد اینی که گفتی توضیح بده

d@nial

Well-Known Member
black-die گفت:
دانیال جان آدرس بده منم میخوام
----------------
peeshgooyy لطفا یک کم در مورد اینی که گفتی توضیح بده
تو میدون ولیعصر 3-4 تا هستن

هم تو پاساژ ایرانیا هست هم پاساژ ولیعصر

اینی که من میرم پاساژ ولیعصره ، یعنی از میدون ولیعصر که میای سمت پایین دست چپت پاساژه، طبقه دوم کافی نت سپهر تلفنش هم 66963663

اگر بتونی ساعات خلوتش رو گیر بیاری که حالش بیشتره، یه رایتر و یه فلاپی دیسک هم هر سیستم داره

ماهی 25 تومن. تلفن رو اشغال نمی کنه. همیشه آن است. سرعت 100 برابر dail up هست. فوق العاده. ماه. فقط یک جورایی طمع آدم رو زیاد می کنه. چون همیشه پولت داره می ره پس هی می شینی پای نت. باید باهاش کار بکنی و الا خستت می کنه. به درد کسایی می خوره که پول تلفنشون 30 تومن می آد و 10 تومن هم پول کارت می دن. اگر خواستی زنگ بزن پارس آنلاین از خودشون اطلاعات بگیر. یا علی

Merott

Active Member
peeshgooyy گفت:
ماهی 25 تومن. تلفن رو اشغال نمی کنه. همیشه آن است. سرعت 100 برابر dail up هست. فوق العاده. ماه. فقط یک جورایی طمع آدم رو زیاد می کنه. چون همیشه پولت داره می ره پس هی می شینی پای نت. باید باهاش کار بکنی و الا خستت می کنه. به درد کسایی می خوره که پول تلفنشون 30 تومن می آد و 10 تومن هم پول کارت می دن. اگر خواستی زنگ بزن پارس آنلاین از خودشون اطلاعات بگیر. یا علی

خب ترافيك ماهيانه رو هم ميگفتي :) ، ADSL همه‌چيش عاليه، ولي اون ترافيك ماهيانه ميزنه تو ذوق آدم :-?

من قدیما پول تلفنم فقط 30 تومن می اومد. 10 تومن هم پول کارت می دادم. اگر اون زمان این اینجا بود چی می شد. اما الان هم به درد منزل نمی خوره. مگر اینکه با جایی قرارداد ببندی که براشون دانلود کنی یا با اینترنت براشون کار کنی. و گر نه برای خونه زیادیه. برای مغازه های کامپیوتری می خوره. بشینن تند تند دانلود کنن. یه آ4 بکوبن پشت شیشه: فلان نرم افزار فلان ورژن رسید. یا علی

black-die

Active Member
سایت پارس آنلاین رو دیدم .. منطقه ما رو ساپورت نمیکنن فعلان!
ترافیک ماهیانه داره ؟

این سرویس به درد من میخوره چون 50 پول تلفن میاد 15 هم پول اکانت ولی هیف که به ما نمیرسه

moein273

Member
ا گیگ رو که آدم با دیال آپ هم میتونه در ماه دانلود کنه پارس آف لاین خیلی کار شاقی نکرده 20 سال از تکنولوژی دنیا عقبیم زوق زده هم میشیم.

Merott

Active Member
d@nial گفت:
تو میدون ولیعصر 3-4 تا هستن

هم تو پاساژ ایرانیا هست هم پاساژ ولیعصر

اینی که من میرم پاساژ ولیعصره ، یعنی از میدون ولیعصر که میای سمت پایین دست چپت پاساژه، طبقه دوم کافی نت سپهر تلفنش هم 66963663

اگر بتونی ساعات خلوتش رو گیر بیاری که حالش بیشتره، یه رایتر و یه فلاپی دیسک هم هر سیستم داره
دانیال جان، هزینه ش چقدر هست و چقدر اجازه دانلود میده؟
ممنون میشم...

rudehen

Member
آقایون اگه خواستین بگیرین Adsl نگیرین Adsl2 بگیرین خیلی بهتر تره
البته هنور منطقه مخابراتی ما جواب نمی ده

اگه بازم اطلاعات خواستین در این باره براتون دارم
فعلا :)

Merott

Active Member
اگه ممكنه بيشتر توضيح بديد....!
البته نه توي اين تاپيك... چون جاش اينجا نيست....
بهتره يه تاپيك جديد باز كنيد...

جدیدترین ارسال ها

بالا