ايميل ارسالي از مخابرات ايران حاوي Key log : واقعيت يا دروغ؟

حتما شما هم آفلاين مسنجري رو كه ميگه مخابرات ايران از 14 تير يه ايميل حاوي كي لوگ فرستاده رو ديديد.
در حقيقت من به وجود همچين چيزي شك دارم به سه دليل:
1- تو آف نوشته شده به ايميل هايي كه در ايران هستند . مخابرات چطور ميتونه اين رو بفهمه كه چه كسي تو ايرانه؟
2- چطور فقط با باز كردن ايميل كي لوگ نصب ميشه و آيا ياهو نميتونه جلوش رو بگيره و آيا اگه تروجان باشه نورتون جلوش رو نميگيره؟

3- به فرض اينكه مخابرات اين كار رو بكنه چطور ميتونه اين حجم عظيم اطلاعات رو بررسي كنه و از بين هزاران تايپ غير مهم موارد مهم رو بيرون بكشه؟

با اين دلايل و به خصوص مورد آخري من شديدا به اين موضوع شك دارم و فكر ميكنم اينم يكي از موارد تبليغاتي معمول مثل قبليا باشه ( مثل: بسته شدن ايميلتون در صورت نفرستادن فلان لينك به فلان قدر نفر و ... )

در هر حال براي من و هر كدوم از دوستانم همچين ايميلي نيومده اينجا نوشتم كه اولا اين موارد رو بگم و ثانيا بپرسم براي كسي اين ايميل اومده يا نه چون به اصل موضوع شك دارم.

ممنون
irmtfan

saman_sweden

Active Member
عشق مدرن گفت:
حتما شما هم آفلاين مسنجري رو كه ميگه مخابرات ايران از 14 تير يه ايميل حاوي كي لوگ فرستاده رو ديديد.
در حقيقت من به وجود همچين چيزي شك دارم به سه دليل:
1- تو آف نوشته شده به ايميل هايي كه در ايران هستند . مخابرات چطور ميتونه اين رو بفهمه كه چه كسي تو ايرانه؟
2- چطور فقط با باز كردن ايميل كي لوگ نصب ميشه و آيا ياهو نميتونه جلوش رو بگيره و آيا اگه تروجان باشه نورتون جلوش رو نميگيره؟

3- به فرض اينكه مخابرات اين كار رو بكنه چطور ميتونه اين حجم عظيم اطلاعات رو بررسي كنه و از بين هزاران تايپ غير مهم موارد مهم رو بيرون بكشه؟

با اين دلايل و به خصوص مورد آخري من شديدا به اين موضوع شك دارم و فكر ميكنم اينم يكي از موارد تبليغاتي معمول مثل قبليا باشه ( مثل: بسته شدن ايميلتون در صورت نفرستادن فلان لينك به فلان قدر نفر و ... )

در هر حال براي من و هر كدوم از دوستانم همچين ايميلي نيومده اينجا نوشتم كه اولا اين موارد رو بگم و ثانيا بپرسم براي كسي اين ايميل اومده يا نه چون به اصل موضوع شك دارم.

ممنون
irmtfan

كنترل افراد به اين صورت نيست كه همه اطلاعات را بررسي بكنه شما يه سري داده ها به حافظه اون برنامه مي دهيد مثلا كلمه تظاهرات آشوب و... كار اين برنامه اينه كه از توي ايميلها اونا بررسي بكنه پس ميبيني از بين 10 ميليون كاربر ايميل در ايران اين رقم به مثلا 1000 نفر ميرسه خوب كنترل روي همون 1000 نفر متمركز ميشه و بقيه به همين ترتيب ......

aryana

Member
بابا چند در صد کاربران این میل رو گرفتن برای من که نیومده بابا؟

واقعا متاسفم براي اين همه ***‌* ما ايراني ها .
اين بابايي رو كه اين پيغام رو براي اولين بار نوشته و سند كرده من مي شناسم .
هدفش هم هيچ چيزي نبوده جز همون مزخرفات قبلي مثل پولي شدن يا هو يا ويروس بودن فلان آيدي .
الانم نشسته به ريش همه مون داره مي خنده .
و ما ملت **** فورا اينو واسه هم ديگه سند مي كنيم كه دو روزه اين پيغام به دست تمام ايران رسيد .
حتما ما موفق مي شيم .

---:-:-: دوست عزیز لطفا از کلمات مناسبتری استفاده کنید :-:-:---

---:-:-: ممنونم :-:-:---

---:-:-: پیمان :-:-:---

siavash-tanha

Well-Known Member
همه راست ميگن
منم چنين آفي رو دريافت كردم
ولي ايميلي اينچنيني نديدم

ميخان مارو بزارن سره كار :D :wink:

siavash-tanha

Well-Known Member
همه راست ميگن
منم چنين آفي رو دريافت كردم
ولي ايميلي اينچنيني نديدم

ميخان مارو بزارن سره كار :D :wink:

saman_sweden

Active Member
Alireza Javadian گفت:
واقعا متاسفم براي اين همه *** ما ايراني ها .
هدفش هم هيچ چيزي نبوده جز همون مزخرفات قبلي مثل پولي شدن يا هو يا ويروس بودن فلان آيدي .
و ما ملت **** فورا اينو واسه هم ديگه سند مي كنيم كه دو روزه اين پيغام به دست تمام ايران رسيد .
حتما ما موفق مي شيم .

بله شما ملت ***
لطفا سهم خود را از ملت ايران جدا كنيد

---:-:-: آقا سامان لطفا کمی‌ مراعات کنید :-:-:---

mr_microsoft

New Member
سلام
این ایمیلی که برای شما ها اومده از همون اول معلوم بود که همش چرته
ولی در مورد این موضوع ها

1- ه ايميل هايي كه در ايران هستند . مخابرات چطور ميتونه اين رو بفهمه كه چه كسي تو ايرانه؟

جواب اولی

در آوردن ایمیل های ایرانی ها کاری نداره
البته تا هشتاد در صد
من خودم تو یک روز ایمیل بیش از یکصد هزار ایمیل فعال ایرانی رو در آوردم
پس در آوردن ایمیل ها برای مخابرات و دولت با این همه عزمت و آدم های خفنی که داره کاری نداره

جواب دومی
نوشتن این برنامه کاری نداره
نورتون و یا هر برنامه دیگه ای هم نمی تونه بشناسش چون برنامه جدید هست و زیاد حالت خرابکارانه نداره به زودی قابل شناسایی نیست
البته جلوگیری از این کارم کاره ساده ای است

جواب سومی

برای مخابرات چک کردن اطلاعات فرستاده شده شما کاری نداره چون اطلاعات شما ابتدا به صورت داده در می آید بعد با توجه به کلمات مخصوصی که روشون فیلتر گذاشتن می فهمند و به راحتی با توجه به شماره کانکت شما به آی اس پی می تونن پی گیری کنند

البته هنوز مخابرات این کارو انجام نداده
ولی می خواستم بگم کاری نداره

راستی لطفا شخصیت خود را با این فحش ها پایین نیارین

یک ایرانی

من روی سوال اول و دومی که گفتم زیاد بحثی ندارم حالا فقط با باز کردن ایمیل رو نگفتید که چطور یه برنامه ممکنه نصب بشه برای اطلاعات خودم میخوام.
ولی روی سومی بحث دارم
شما توجه کنید تقریبا همه ایمیل ها و چت ها پینگلیشه تو پینگلیش هم که میدونید چه خبره هر کسی یه جور مینویسه
من بازم بعید میدونم بشه به راحتی چیزی از این حجم عظیم اطلاعات درآورد فقط میشه پس ورد ها رو مثلا گرفت.

یه مورد دیگه شما هیچ میدونید چه پهنای باندی لازمه که بشه این همه اطلاعات رو دریافت کرد با این وضعیتی که تو ایران وجود داره من فکر کنم اگه مخابرات بخواد همچین کاری بکنه دو روزه همه سرور هاش بخوابه

در مورد فرستادن این آف لاینها باید بگم ما نباید ساده باشیم اونم بعد از این همه آف بی خودی که قبلا زده شده ضمنا اینجا ایرانه مثلا یه سری از افراد لینک های الکی به عنوان اینکه اینوایت برای gmail هستش رو میفرستن برای ملت خلاصه هم آدم بی کار زیاد داریم هم مریض

saman_sweden

Active Member
saman_sweden گفت:
Alireza Javadian گفت:
واقعا متاسفم براي اين همه *** ما ايراني ها .
حتما ما موفق مي شيم .

بله شما ملت ***
لطفا سهم خود را از ملت ايران جدا كنيد

---:-:-: آقا سامان لطفا کمی‌ مراعات کنید :-:-:---

منظورتان را متوجه هستم
اما يه فرد به كل ملت ايران توهين كرده
شما ساكت مي مانيد

Peyman-Pop

Active Member
آقا سامان نظر هرکسی‌ برای خودش کاملا محترمه و بخاطر این موضوع ما نباید خودمون رو ناراحت کنیم چون فقط یک نظر شخصی‌ عنوان شده اما اگر طوری اونرو مطرح کنه که باعث ناراحتی‌ افراد دیگه بشه و یا از کلمات نامناسب استفاده کنه بهتره اون نظر رو در اینجا مطرح نکنه چون خلاف قوانین سایت هم هست .

به همین دلیل ارسال ایشون ویرایش شد که امیدوارم این موضوع رو دیگه تکرار نکنند .

پیمان

به جاي اين كه شاكي بشي برو يكم فرهنگ سازي كن شايد درست شديم .

بعدشم همه ملت برين اين جا رو ببينين تا بفهمين وقتي ميگم ... هستيم يعني چي .
بعدش هم يكم به حال خودمون گريه كنيم .

Hwt

Active Member
اقا هر كي اين ايميل رو دريافت كرده واسه من بفرسته چون مي خوام برم تحقيق كنم .

بافی

Member
Alireza Javadian گفت:
به جاي اين كه شاكي بشي برو يكم فرهنگ سازي كن شايد درست شديم .

بعدشم همه ملت برين اين جا رو ببينين تا بفهمين وقتي ميگم ... هستيم يعني چي .
بعدش هم يكم به حال خودمون گريه كنيم .

عجب لينك تاسف باري...يكي بهشون بگه ما انقدر عقلمون مي رسه كه ...ما همينيم كه هستيم. براي كسي نيستيم كه زير ذره بين مي برنمون...به نظر من راه درستو ما داريم ميريم...خيالتون راحت ... :eek:

بالا