ايرانگردي

تشكر اميد جان در ضمن نام بخش هم تغيير كرد زين پس در اينجا عكسهاي ايران را بگذاريد.

iRWEBDES

Active Member
عكس از بناهاي 3000 سال پيش تبريز دارم اما جناب مهرداد سماواتي در پيغام خصوصي به من گفتند تا عكس نزارم چون اين جور عكسها به انجمن عكاسي ربطي نداره ! هر كي خواست پيغام خصوصي بده .
يعني عكس ماري كه آدمي رو بلعيده بود تو ايران ! جو سايت رو بهم ميريخت؟

NextWorld IT

Active Member
اقا من شخصا موافقم برای عکسای تاريخی ایران چه از این بهتر...
اقا اگه ميتونيد این عکسارو يه طوری به من برسونيد استفاده ببرم

سلام

iRWEBDES گفت:
عكس از بناهاي 3000 سال پيش تبريز دارم اما جناب مهرداد سماواتي در پيغام خصوصي به من گفتند تا عكس نزارم چون اين جور عكسها به انجمن عكاسي ربطي نداره ! هر كي خواست پيغام خصوصي بده .
يعني عكس ماري كه آدمي رو بلعيده بود تو ايران ! جو سايت رو بهم ميريخت؟

:1:اگر پيغام خصوصي بوده پس چرا اينجا مطرح كرديد؟

:2:شما عكس 3000 سال پيش را كه ميشه از همه چيش الهام گرفت من جمله نورپردازي(از بناهاي قديمي)با عكس مار آدمخوار مقايسه ميكنيد؟

:3:من نگفتم جو را متشنج ميكنه گفتم به عكاسي ربطي نداره يعني نميشه ازش الهامي گرفت براي عكاسي:!:

:4:خدانگهدار

iRWEBDES

Active Member
اينم عكسهاي بناهاي 3000 سال پيش استان تبريز .
البته رو فولدر عكسها نوشته 3000 سال ! :wink: بيشتر يا كمترش رو ببخشيد . اينم توضيحي در مورد عكسها كه با عكسها با هم بود و من خودم هنوز نخوندمش :wink: :

:nokte:

از خاک به خاک
از خاک به خاک

مکان: تبريز، کنار مسجد کبود
زمان: بهار سال 78
عده اي تصميم به ساخت پاساژي تجاري در کنار مسجد کبود دارند. بعد از گود برداري و رسيدن به عمق 6 متري از سطح خيابان، خاک برداري متوقف مي شود. آثاري مبني بر تاريخي بودن محل پيدا شده است. باستان شناسان در عمق 7 تا 8 متري زمين گورستاني عظيم را کشف مي کنند...

پشت مسجد کبود بقاياي ساختماني نيمه ساخته باقي مانده است. پي ها و تل هاي خاک که در مساحتي بزرگ تنها چيزي است که با چشم ديده مي شود. ولي آن پشت اتاقک کوچکي ساخته اند که قفلي به در دارد و نگهباني از آن مراقبت مي کند. و درون آن قدمتي سه هزار ساله خفته است.
شهرداري تبريز به ما اجازه بازديد از محل را مي دهد. در اتاقک آجري باز مي شود. بجز تاريکي چيزي ديده نمي شود. اما مدتي بعد که چشمها به تاريکي عادت کرد صحنه اي ديديم که تا آن روز هيچکدام نظيرش را نديده بوديم. اسکلت هايي خفته در دل خاک.

هزاره اول قبل از ميلاد، سه هزار سال پيش ، عصر آهن سوم...
بزرگي و وسعت قبرستان نشان از اجتماع بزرگ مردم دارد. آب و هواي خوب منطقه سبب شده بود جامعه اي بزرگ در محل کنوني تبريز تشکيل شود.

مردمي که اعتقاد به زندگي پس از مرگ داشتند. اجسادي که با پاهاي جمع شده و به شکل جنين دفن مي شده اند. مردها به پهلوي راست و زنها به پهلوي چپ، همراه با زيور آلات و يا لوازم جنگي خود به خاک سپرده مي شدند.

کنار آنها غذا و آب مي گذاشتند تا مردگان بتوانند بلافاصله بعد از مرگ زندگي ابدي خود را آغاز کنند.

اسکلت هاي کشف شده در اين مجموعه حدود 40 اسکلت هستند که همگي آنها به طرزي باور نکردني سالم مانده اند. دليل آن آبرفتي بودن خاک محل است که هيچ گونه آهکي در خود ندارد و مطلقاً به اجساد هوا نرسيده است.

در ميان استخوان ها با احتياط قدم بر مي داريم. هيچکس جرات شکستن سکوت را ندارد.
درست کنار ما اجسادي خفته اند که از آنها فقط در کتاب ها خوانده بوديم. با پاهاي جمع شده درست همان طور که روزي به دنيا آمده بودند. زندگي و مرگ. آنقدر نزديک به هم. فاصله اي در حد يک نفس. از خاک به خاک...

شاني شريف

NextWorld IT

Active Member
بسيار زيبا
بسيار خواندنی
اسکلت ها و اجسام قديمي دزديده شدن يا در ایران نگه داری ميشوند...؟؟

مرسي مهرداد

iRWEBDES

Active Member
nextworldit گفت:
بسيار زيبا
بسيار خواندنی
اسکلت ها و اجسام قديمي دزديده شدن يا در ایران نگه داری ميشوند...؟؟

مرسي مهرداد
خواهش ميكنم !
ولله من ديگه به اونجا هاش نرسيدم ! نميدونم دست كي هستش اين اسكلتها ! البته فرقي هم نميكنه چه داخل چه خارج . داخليها بيشتر از خارجيها بيگانه اند .
من اين حرف رو همينطوري گفتم لطفا بحث نكنيد .

جدیدترین ارسال ها

بالا