ايراد كه از پسورد پرشيان بلاگ ميگيره مال چيه؟

Ali_chi

Member
سلام خسته نباشيد بر و بچه هاي مجيد آنلاين خيلي اينجا خوشگل شده لذت داره :lol: من چندين وقت هستش كه به اين مشكل برخورد كردم والله وبلاگ من ديده ميشه براحتي حتي كامنت هم ميتونم داخلش بزارم اما نميتومنم وارد قسمت مديريت بشم هر بار كه ميخوام برم ميگه پسوردت اشتباهه بعد ميرم ميزنم كه پسورد رو فراموش كردم دوباره همون پسورد اولم رو ميفرسته برام بعد يه بار رفتم خونه يه دوستام از اونجا با يه اكانت متفاوت تونستم واردش بشم فكر كردم درست شده و يه پيغام از همونجا گذاشتم كه مشكل حل شده اما اومدم حونه از همون اكانت استفاده كردم ديدم واردش نميشه خلاصه بعضي از دوستام از جاهاي ديگه به راحتي واردش ميشند ولي اين مشكل رو من هم تو ويندوز 98 داشتم هم ويندوز ايكس پي بهم گفتند ويندوز عوض كن والله از اين نظرم مشكل ندارم ولي 26 تا از Hotfixهاي مايكروسافت روش نصبه دلم نمياد پاكش كنم اگه بتونيد كمكم كنيد ممنونتونم در ضمن سرويس پك 2 ايكس پي هم اومده :D بگيرمش حتما ويندوز عوض ميكنم اما بايد مطمپن باشم يعني دلم ميخواد بدونم چه بلايي سر اين وبلاگ اومده پرشيان بلاگي ها هم كه خدا خيرشون بده اصلا جواب آدم رو نميدن در ضمن بازم تبريك ميگم اينجا خوشگل شده
راستي اين آدرس وبلاگ منه
http://www.albatron.persianblog.com

d@nial

Well-Known Member
هر چند احتمال داره كه تا الان درست شده باشه اما

بزرگي و كوچكي حروف رو دقت كن
از روي حروف سيو شده وارد نشو

در ضمن پرشين بلاگ يه مدت داشت سرورش رو جابجا ميكرد مشكلاتش زياد بود

جدیدترین ارسال ها

بالا