ايجاد کانالهاي ( Spot )

می توانيد يک کانال جديد Spot ایجاد نموده یا یک کانال موجود آلفا را به کانال Spot تبدیل نمایید.
1 - پالت Channels را باز کنید.
2 - بمنظور پر کردن ناحیه منتخب با یک رنگ نقطه ای . ابتدا ناحیه مورد نظر را انتخاب نمایید.
3 - کلید Alt را نگهداشته و دکمه New channel پایین پالت را کلیک کنید یا منوی فرعی پالت را باز کرده و گزینه New spot channel را کلیک کنید.

channel-07.jpg

4 - کادر رنگ کلیک نموده و یک رنگ دلخواه را انتخاب نمایید.
5 - در قسمت Solidary عددی بین 0 تا 100 وارد کنید.
6 - بمنظور وارد کردن یک نام برای کانال Spot کافی است رنگ سفارشی را در مرحله 4 انتخاب نموده تا نام همان رنگ برای کانال Spot انتخاب شود.

channel-08.jpg

نويسنده : سعيد باقري

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام دوست عزيز..
ورودت را به جمع بچه هاي مجيد آنلاين تبريك ميگم..

يك درخواستي داشتم از شما.. اگر ممكنه همه ي اين نكاتي را كه در انجمن داريد ميزاريد در يك تاپيك گرد آوري كنيد.. الآن خيلي از تاپيكهاي جديد از انجمن محو شدند به خاطر ارسالهاي مكرر شما..
فكر ميكنم اگر نكات مفيدي را كه در انجمن ميزاريد در يك تاپيك دسته بندي كنيد خيلي بهتر باشه و دسترسي بهشون راحت تر و آسانتر..

ممنون ميشم اين كار را انجام بديد..

موفق باشيد
سايان

عزيز جان
ازهمه چيز ممنونيم اما ميشه اواتورتو عوض كني ادم ياد دعوا ميفته تو ليانشامپو!
و دوست داره تند تند متنو بخونه بره انگاري كه اون مشتت الان ميخوره تو صورتم!!!

Ghamnevis

Well-Known Member
شيرين جان اين عكس امير خان هستش .. از بازيگر هاي محبوب من :) من همه اتاقم پر از پوسترهاي اين.. اين هم مربوط به فيلم خراج (هموني كه پريشب با نام باج پخش شد) ميشه... ;)

مرسي عزيز.. چون ديدم داري از پايه از شروع مكيني گفتم بهتره كه همه را يكجا جمع كني تا منبع خوبي بشه...

مخلصم
سايان

سايان جان
ببخش جسارت كردم اما پريشب كه فيلمشو ميداد وقتي اتوبوسه رفت روي پل برق ما رفت!!!!!!!
باشه چشم ديگه هيچي نميگم

Ghamnevis

Well-Known Member
نه بابا منظورم اين نبود ;)
بعدشم توي اين فيلم اتوبوس نبود اصلا !!! :lol:

شيرين جان شيرين ميزنيا ;)

يكم زيادي خارج از موضوع بحثيديم...

ادامه نديم بهتره..

مخلصم
سايان

جدیدترین ارسال ها

بالا