ايجاد پترن

samad1agha

New Member
سلام يه سوال دارم ولي نخندين به من
ميخواستم بدونم يه پترن چه جور رو عكس ميزارن
2 من ميخوام روي عكس 4 خانه هاي 1 ميل در 1 ميل بزارم (اندازه واسم مهم هست)
با پترن ميشه ؟؟ اگه نميشه راهنمايي كنيد

مرسي

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز اولا شما هر سوالی داشتی میتونی بدون هیچگونه شکی اینجا مطرح کنی و دلیلی هم نداره که کسی بخواد به سوال دیگران بخنده. در ضمن سوال شما سوال خیلی خوبیه و شاید خیلیها این رو ندونن.

در مورد سوال اولت باید بگم که شما کافیه یه لایه جدید بالای لایه عکسی که میخوای pattern روی اون قرار بگیره ایجاد کنی و بعد با فشار دادن کلیدهای Shift + F5 وارد قسمت Fill بشی و بعد Pattern رو که میخوای روی عکست قرار بگیره انتخاب کنی و بنا به میزانی که میخوای اون Pattern شفاف باشه و عکس زیرش معلوم بشه میزان Opacity رو انتخاب کنی.

در مورد سوال دومت هم اول یک فایل جدید با ابعاد 2*2 میلیمتر ایجاد کن. بعد با استفاده از ابزار zoom تا جایی که میتونی تصویر رو زوم کن. بعد با استفاده از ابزار Pencil دو قسمت از این صفحه رو سیاه کن. مثلا یکی قسمت بالای سمت راست و یکی قسمت پایین سمت چپ (البته برعکس هم میشه! مهم اینه که دو قسمت رو بصورت قطر مریع سیاه کنی) بعد از منوی edit گزینه Define Pattern رو انتخاب کن و بعد از دادن یه اسم Pattern رو ذخیره کن. در مرحله آخر هم مثل سوال اول یه لایه جدید روی لایه اصلی ایجاد کن و بقیه مراحل رو طبق قسمت قبلی که گفتم ادامه بده.

جدیدترین ارسال ها

بالا