اين جلوه تو رفتگي روي border ها را چطوري مييتونم درست کنم؟
MrMedia New Member Jun 2, 2007 #1 اين جلوه تو رفتگي روي border ها را چطوري مييتونم درست کنم؟ آخرین ویرایش: Feb 21, 2008
echessdesign مدیر انجمن طراحی وب Jun 2, 2007 #2 درود بر شما HTML: input .botton { border-top:1px solid#fff; border-right:1px solid #000; border-bottom:1px solid #000; border-left:1px solid #fff; }
درود بر شما HTML: input .botton { border-top:1px solid#fff; border-right:1px solid #000; border-bottom:1px solid #000; border-left:1px solid #fff; }
MrMedia New Member Jun 5, 2007 #3 ببخشيد من اين کد رو هم بکار بردم ولي بازم بوردرها درست نميشود آخرین ویرایش: Feb 21, 2008
echessdesign مدیر انجمن طراحی وب Jun 5, 2007 #4 درود بر شما تصور کنم، که اون Border مورد نظر شما رو در photoshop درست کرده باشند که نمونه فایل رو درست کردم و سورس اون رم هم در Photoshop درست کردم. اون نمونه کدی را هم که من گزاشتم برای ساختن دکمه ها هست. پاینده باشید
درود بر شما تصور کنم، که اون Border مورد نظر شما رو در photoshop درست کرده باشند که نمونه فایل رو درست کردم و سورس اون رم هم در Photoshop درست کردم. اون نمونه کدی را هم که من گزاشتم برای ساختن دکمه ها هست. پاینده باشید
MrMedia New Member Jun 7, 2007 #6 درود و بدرود. انگار کسي اين ترفند رو بلد نيشت. چي ميشد اگه خود مجيد آنلاين ميومد جواب منو ميداد که چه طوري اين رو ساخته؟
درود و بدرود. انگار کسي اين ترفند رو بلد نيشت. چي ميشد اگه خود مجيد آنلاين ميومد جواب منو ميداد که چه طوري اين رو ساخته؟
4bagh Member Jun 7, 2007 #7 اولا که شخصی بنام مجید آنلاین نداریم !! مجید هم خودش اینو نساخته ! // شاید از چند Border کنار هم استفاده کرده هر چی هست عکس نیست.
اولا که شخصی بنام مجید آنلاین نداریم !! مجید هم خودش اینو نساخته ! // شاید از چند Border کنار هم استفاده کرده هر چی هست عکس نیست.