ايجاد يك فرم سفارشي

ehsanarts

Member
سلام به برو بچه هاي سايت. آقا مي خوام يك فرم سفارشي تو HTML درست كنم به طوري كه مثلاٌ بعد از پر كردن نام و نام خانوادگي و آدرس تمامي اين اطلاعات به آدرس e-mail من فرستاده بشن. در ضمن مي خوام از كدهاي CGI استفاده نشه. ممنون ميشم اگه يكي جواب بده :wink:

saman_sweden

Active Member
ehsanarts گفت:
سلام به برو بچه هاي سايت. آقا مي خوام يك فرم سفارشي تو HTML درست كنم به طوري كه مثلاٌ بعد از پر كردن نام و نام خانوادگي و آدرس تمامي اين اطلاعات به آدرس e-mail من فرستاده بشن. در ضمن مي خوام از كدهاي CGI استفاده نشه. ممنون ميشم اگه يكي جواب بده :wink:

آقا اگر منظورتون شبيه اينه من از CGI استفاده كرد ه ام

http://medlem.spray.se/samanonline/web/hostren.htm

اما ميتونيد از سايت زير پيداش كنيد Php asp .... داره
http://www.hotscripts.com/

با سلام:
با اجازه آقا سامان:
دوست عزيز اگر فقط براي نام و نام خانوادگي و آدرس مي خواهيد يك دونه آمادش توي بخش دريافت برنامه سايت زير است اما اگر براي شما مفيد نيست بفرماييد مي خواهيد چه قسمت هايي داشته باشد تا كمكتون كنم.
www.shirazpersianservers.com
با تشكر

saman_sweden

Active Member
shirazpersianservers گفت:
با سلام:
با اجازه آقا سامان:
دوست عزيز اگر فقط براي نام و نام خانوادگي و آدرس مي خواهيد يك دونه آمادش توي بخش دريافت برنامه سايت زير است اما اگر براي شما مفيد نيست بفرماييد مي خواهيد چه قسمت هايي داشته باشد تا كمكتون كنم.
www.shirazpersianservers.com
با تشكر
تست شد حالب بود كار كرد دستتون درد نكنه

ehsanarts

Member
آقا دستتون درد نكنه بابت جوابها. ولي من دستورات HTML اش رو مي خوام. اگه تونستين Source اش رو برام بفرستيد ممنون مي شم.

AliReza26

Active Member
اگه منظورت اين باشه كه بدون CGI فرم فرستاده بشه بايد بگم كه من يك كد HTML دارم كه البته فقط در مرورگرهاي Netscape كار مي كنه که در آن بجای ایمیل من ([email protected]) ایمیل خودتان را بنویسید.

<form action="mailto:[email protected]" method="post" name="EmailTestForm">
First name : <INPUT TYPE="text" NAME="first name" VALUE="" SIZE=30><BR>
Last name : <INPUT TYPE="text" NAME="Last name" VALUE="" SIZE=30><BR>
E - Mail : <INPUT TYPE="text" NAME="email" VALUE="" SIZE=30><BR>
<INPUT TYPE="submit" NAME="Submit"

VALUE="Email This Form">
</FORM>

با تشکر Ali Reza 26

جدیدترین ارسال ها

بالا