ايجاد محدوديت در موضوع !!!

ady_constantine

Active Member
در بعضي از فروم ها ي PHPbb ديده شده كه براي طول موضوع محدوديتي قاپل نشده . بنابراين اگه كسي طول موضوعش را زياد بده ٬ تيديل به كاراكترهاي نا معلوم شده و ديگه توش نميره .

براي رفع اين اشكال چه راه حلي ميديد ؟؟؟؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
اتفاقا من همين امروز اين مشكل رو رفع كردم :wink:

شما كافيه كه بريد توي ديتا بيس و بريد به تيبل phpbb_topics و نوع topic_title رو به text تغير بدين و همچنين به تيبل phpbb_post_text بريد و مقدار post_topic رو به text تغيير بدين..
همين :wink:

مجيد

amirnezhad

Member
Majid گفت:
اتفاقا من همين امروز اين مشكل رو رفع كردم :wink:

شما كافيه كه بريد توي ديتا بيس و بريد به تيبل phpbb_topics و نوع topic_title رو به text تغير بدين و همچنين به تيبل phpbb_post_text بريد و مقدار post_topic رو به text تغيير بدين..
همين :wink:

مجيد

ببخشيد مجيد جان من phpBB رو روي سيستمم ندارم ولي فكر مي كنم با اين كار كه شما ميگي يه خورده بانك الكي گنده ميشه و كندتر كار مي كنه ...
يه سوال، اگه نوع اين fieldها varchar است، طول مقدار default چقدره ...
اگه كمتر از 255 است، تا اين مقدار هم مي تونه بزرگ بشه و خوب شايد (البته شايد) مشكل رو حل كنه :!:

ady_constantine

Active Member
من نوع Topic_title را به char(60) l تغيير دادم و مشكل بر طرف شد .

اين از Text بهتر نيست ؟؟؟؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
راستش من امتحان نكردم :roll:
راسته حالت پيش فرضش varchar (60) هستش ..

الان شما با اين كار كه كردين ديگه مكي پيش منياد واسه تاپيك هاي بلند؟

مجيد

amirnezhad

Member
ady_constantine گفت:
من نوع Topic_title را به char(60) l تغيير دادم و مشكل بر طرف شد .

اين از Text بهتر نيست ؟؟؟؟

ولي اين كار فقط نوع داده ها رو عوض مي كنه و تغييري توي طول ايجاد نمي كنه و اگه باز هم طول يه تاپيك بيشتر از 60 باشه به مشكل بر مي خوريد ... :!:

ady_constantine

Active Member
عجيبه !!!!!

من فكر كردم من نوعش را عوض كرده بودم !!! :roll:
ولي خب قبلا من اين مشكل را داشتم اما الان به كاربر اجازه نمي ده كه طول تايپيك طولاني بشه . يعني بيشتر از يك حد ديگه تايپ نميشه .

پس نمي دانم چطور شد كه درست شد . :wink:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا اينكه از يك تعداد خاصي بيشتر نميذاره وارد كنه به خاطر اينه كه توي فرم توي تمپليت تعريف شده كه تعدادش از 60 تا بيشتر نباشه اكر ميخوي بيشترش كني بايد توي تمپليت رو تغيير بدي..

آقا در مورد سرعت هم راستش فكر نمكنم اونقدار تاثير داشتهباشه آخه سرعت MySQL اينقدر بالاست كه حتي تا حدود 100 تا كانكشن هم بهش وصل بپه تغييري نميكنه چه برسه به اينكه اينو تغيير بديم..
البته توضيح منطقي و دقيقشو كسايي كه با بان اطلاعتي كار كردن بايد توضيح بدن آخه واثعا سوال خودم هم هستش كه آيا text بذارم يا varchar !!؟

مجيد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آره البته بايد ديتا بيس رو هم تغيير بدي وقتي اونو تغير دادي توي تمپيلت posint_body.tpl بيا و مقادير سايز سابجكت ها رو تغيير بدين...

مجيد

amirnezhad

Member
Majid گفت:
آقا در مورد سرعت هم راستش فكر نمكنم اونقدار تاثير داشتهباشه آخه سرعت MySQL اينقدر بالاست كه حتي تا حدود 100 تا كانكشن هم بهش وصل بپه تغييري نميكنه چه برسه به اينكه اينو تغيير بديم..
البته توضيح منطقي و دقيقشو كسايي كه با بان اطلاعتي كار كردن بايد توضيح بدن آخه واثعا سوال خودم هم هستش كه آيا text بذارم يا varchar !!؟

در مورد سرعت خوب اين حرفي كه شما ميزنيد واقعا درسته!
ولي ... باز هم به دليل كند بودن خواندن اطلاعات (و همچنين جستجو يا مرتب سازي) text به نظرم بهتره از varchar استفاده بشه ...
البته باز هم منتظر نظرات دوستان هستم ...

جدیدترین ارسال ها

بالا