ايجاد ارشيو

Dark Man

Member
دوستان ٬ من مشكلي دارم كه شايد در ابتدا خنده دار به نظر بياد ٬ ولي خوب مشكله ديگه...

ببينيد ما يه سيستمي داريم ٬ مثل يه سيستم ارسال خبر ٬ وقتي مطالب ارسال ميشن با استفاده از تابع jdate تاریخ شمسی ، وارد به همراه دیگر مشخصات این پست وارد دیتابیس میشه.حالا سوال من اینه که اگه ما بخوایم ارشیو ماهیانه برای این سیستم درست کنیم ، باید چیکار کنیم ؟
اگه توضیح بدید ممنون میشم...

Mikhak

Active Member
شما ميتونين از دوتا فيلد واسه تاريخ استفاده كنين يكيش واسه همون تاريخ فارسيتون باشه كه واسه نمايش ازش استفاده كنين و يكي هم تاريخ اصلي ساخته شده با php كه واسه آرشيو كردن از اين استفاده كنين
البته ميتونين به جاي اين افزونگي داده همون تاريخ فارسيتون رو واسه آرشيو كردن تبديل كني به تاريخ ميلادي كه اينم خودش يه نوع افزونگي كد هستش :)
---------------------
سينا

Dark Man

Member
خب اصلا همین ایجاد ارشیو برای تاریخ میلادی رو کمی توضیح میدین ؟

pasargad-ir

Active Member
من اومدم یه تاریخ اول و یه تاریخ آخر رو از کاربر گرفتم و این 2 رو از هم کم کردم تا روزهای وسط مشخص بشه

بعد جستجو کردم ستون تاریخ رو طوری که هر تاریخی که شبیه به این تاریخ باشه

بعد لسیت کردم

Mikhak

Active Member
يه راهه طريقه ساختن آرشيو هم اينه
حالا شما هر موضوعي رو كه ذخيره ميكني يه تاريخ هم همراهش ميريزي تو ديتابيس البته تاريخ همون موقع رو كه موضوع داره درست ميشه نه تاريخ ديگه
وقتي داري نمايش ميدي مثلا ميخوايم موضوعاتي كه از يك هفته نوشته شده رو نمايش بديم و بقيه رو هم به صورت آرشيو ليست كنيم
حالا كاري كه ميكني تاريخ جاري رو بدست مياريم و ميگيم هر تاريخي رو كه 7 روز از اين تاريخ كوچيك هست رو نشون بده و اونايي رو هم كه از تاريخ جاري بيشتر از هفت روز كوچيك هستن رو 7 روز 7 روز ليست كن
اين تئوريشه
---------------------------
سينا

جدیدترین ارسال ها

بالا