اونایی که رشتشون معماری بیان و راهمنایی کنند

rmreza

Well-Known Member
با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم اگه رشتم معماری نباشه ولی بخوام که کتاب های مهم و اختصاصی اون رو برای طراحی بخونم چیه اگه میشه راهنماییم کنید با تشکر از لطفتون:wink:

rmreza

Well-Known Member
نمیشه ام گفت که بشینی یگ گوشه و کاری نکنی اگه آدم چیزی رو بخواد می تونه بهش برسه درسته که خیلی سخته ولی همت وپشتکار واز همه مهمتر علاقه میتونه سختی های این راه برای انسان قابل درک کنه و بتونه به موفقیت برسه بنظر من جمله خوبی نبود میتونستی بهتر ازاین ها بگی
تنها چیزی که برای انسان غیر قابل انجام مرگ است ومرگ است تمام:-?

h.khafan

Active Member
کار نشد نداره دوست من...خیللی از معمارها ی مطرح تحصیل آکادمیک نداشتن و با مطالعه شخصی و کشف استعدادشون و پشتکار به جایی رسیدن که شاید اگر در دانشگاه بودن نمیرسیدن!

شما هم اگر استعداد داشته باشی و شروع کنی به مطالعه شک نکن از کسایی ک تحصیل آکادمیک داشتن جلو میزنی.....به شخصه اینو دیدم ...

موفق باشی

arman_kad

Member
نمیشه !!

با کتاب خوندن نمیشه !!

داداش رفیق خودم یکی از نخبه های کشوره اما با مطالعه فقط اطلاعات عمومی معماری و سبک شناسیش عالیه وگرنه توانایی طراحی نداره بازم اینکه داداشش معماره و روند طراحی رو آشنایی داره اما نمیتونه معمار بشه !!

ALI_TAKHTI

Active Member
نمیشه !!

با کتاب خوندن نمیشه !!

داداش رفیق خودم یکی از نخبه های کشوره اما با مطالعه فقط اطلاعات عمومی معماری و سبک شناسیش عالیه وگرنه توانایی طراحی نداره بازم اینکه داداشش معماره و روند طراحی رو آشنایی داره اما نمیتونه معمار بشه !!

به نظرم ازاون دوستتون بپرسین چطور با مطالعه عمومی معمار شده بهتره .بعد کتابهاش رو اینجا هم معرفی کنید ما هم بفهمیم.
معماری یک علمه. یک علم که با ذوق هنری ترکیب میشه.

arman_kad

Member
به نظرم ازاون دوستتون بپرسین چطور با مطالعه عمومی معمار شده بهتره .بعد کتابهاش رو اینجا هم معرفی کنید ما هم بفهمیم.
معماری یک علمه. یک علم که با ذوق هنری ترکیب میشه.

خوب منم همین رو گفتم علی جان
گفتم نمیشه

مطالعات عمومی منظورم در اطلاعات معماری به صورت کلی بود
معمار هم نشدن

حرف شما هم تایید میشه

donkhowan

Active Member
اگه یه سری چیزای تئوری می خوای یاد بگیری بهتره از مجلات معماری استفاده کنی !
اما واسه معمار شدن و معماری کردن باید یه سری چیزا رو یاد بگیری که از اونا به عنوان ابزار برای خلق فضا استفاده کنی !
مثل یادگیری اصول نقشه کشی ! کتاب های فنی حرفه ای مرجع هستن
بعدش میری دنبال نرم افزار دو بعدی و سه بعدی
مرحله بعدی تمرین و مشاهده ست ! باید انقد ببیتی و سفر کنی که ارشیو ذهنت کامل بشه !

جدیدترین ارسال ها

بالا