بی بی کد اومدم خودمو محک بزنم

midos

Member
آقا خیلی ممنون واقعا کاربردی بود مرسی از اینکه وقت گذاشتی - یک سوال هم داشتم وقتی می خوای نور از بیرون پنجره به داخل بیاد تو کارای شرکت evermotion من دیدم که بیشتر vray light پشت پنجره می گذاره و شما اثر نور رو ه میبینی که به داخل وارد شده حالا من نور vray sun می گذارم بخاطر رنگ زرد خورشید و اینکه شرایط بصورت طبیعی مثلا جلوه کنه حالا به نظرت راه درستش چیه ؟

ببین فرق بین این دو تا از اسمشون پیداست. vray light معمولا برای نور پردازی فضای محدود کاربرد زیادی داره ولی vray sun برای نور پردازی فضای نامحدود کاربردش زیاده. از لحاظ فیزیکی هم این موارد تو سیستم نور پردازی وجود داره! من به خاطر همینا هست که مکس و مایا و کلا همه رو دوست دارم چون با فیزیک بحث می کنه نه باد هوا! مگرنه رشتم ربطی به هیچ کدوم این ها نداره. فقط توجه کن که گفتم فضای محدود و نامحدود نگفتم فضای داخلی و خارجی! بعضا برای القای عظمت صحنه هم از vray sun استفاده میشه ولی باید خودت به نگاه کردن و آزمایش بفهمی کدوم رو باید کی استفاده کنی ! همین! دیگه این جا که صحنه عطمتی نداره که بخوای از vray sun استفاده بکنی! ببین نمی خوام بگم کارت بده منظورم اینه که کاربرد این نور اینجا نیست و کلا برای اتاق های کوچیک و خانه های کوچیک این نور مناسب نیست

SinaTR

Well-Known Member
سلام دوست عزيز.
ببين رندر خوب گرفتن چيزی نيست که بخوای يه شبه ياد بگيری، بيشتر با تمرين می تونی حل کنی اين مشکلو.
و اينکه برای حل مشکل نويزدار بودن رندرت علاوه بر روشی که دوستمون midos گفتن (که من نمی پسندم چون به نظرم کيفيتو مياره پايين) می تونی با بالا بردن subdive متريال و نورت اين مشکلو حل کنی، فقط زمان رندرت می ره بالا، هرجا اين کلمه رو ديدی بدون که مربوط به کيفيته

midos

Member
سلام دوست عزيز.
ببين رندر خوب گرفتن چيزی نيست که بخوای يه شبه ياد بگيری، بيشتر با تمرين می تونی حل کنی اين مشکلو.
و اينکه برای حل مشکل نويزدار بودن رندرت علاوه بر روشی که دوستمون midos گفتن (که من نمی پسندم چون به نظرم کيفيتو مياره پايين) می تونی با بالا بردن subdive متريال و نورت اين مشکلو حل کنی، فقط زمان رندرت می ره بالا، هرجا اين کلمه رو ديدی بدون که مربوط به کيفيته

ببین من خودم که گفتم اگه بخوای خوب بشه باید تنظیماتش رو تو مکس درست کنی ولی این راه که گفتم اگه نخوای دوباره رندر بگیری و تو نرم افزارهای جانبی روش کار کنی به نظرم بهترین راهه!!!!! راه دیگه ای برای گرفتن نویز تو محیط خارجی که بهتر از این باشه هست؟ اگه هست لطفا بگو تا اطلاعاتمون بره بالاتر

midos

Member
خودمون بچه ها خیلی توضیح دادیم در مورد این کار!!:)
دیگه کم کم شد کل انداختن!!! :lol:
البته من بقیه بچه ها رو میگم من که خودم چیزی بلد نیستم :wink:

SinaTR

Well-Known Member
فکر نکنم اينجا چت روم باشه که 2تا پست پشت هم دادی

shin shin دفعه بعدی هم از اين عنوانا نذارين، معمولا تازه واردا از اينجور عنوانا می ذارن، شما که 4 ساله عضو مجيد آنلاين هستين بايد قوانين سايتو بهتر از من بدونين

midos

Member
فکر نکنم اينجا چت روم باشه که 2تا پست پشت هم دادی

shin shin دفعه بعدی هم از اين عنوانا نذارين، معمولا تازه واردا از اينجور عنوانا می ذارن، شما که 4 ساله عضو مجيد آنلاين هستين بايد قوانين سايتو بهتر از من بدونين
من هم یه سوال ازت پرسیدم چون چت روم نیست دوباره نمی پرسم!!!!! خوب بود جواب بدی اگه هم نمی دونی بگی نمی دونم! نمی خواد برای تذکر دادن به من پست بزنی !!!!

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
کاربران گرامی هیچ کاربری حق تذکر دادن به کاربر دیگه رو نداره، اگر دیدین کسی قوانین رو رعایت نکرده از کلمه گزارش به مدیر استفاده کنید
نحوه ی برخورد رو هم یاد بگیرین و از ادبیات درست استفاده کنید
موفق باشید:rose:

shin shin

Member
ای بابا آقا من حواسم نبود اسم پست رو اشتباه گذاشتم شما هم دعوا نکنید از راهنمایی همه هم تشکر می کنم

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
ای بابا آقا من حواسم نبود اسم پست رو اشتباه گذاشتم شما هم دعوا نکنید از راهنمایی همه هم تشکر می کنم

اسم پست جدید رو بفرستین فرشید عوض میکنه یه لطف کن پست اولت رو ویرایش کن اطلاعات دقیق رو بنویس ممنون
بار 100 ام که دارم میگم اطلاعات کامل در مورد کارتون بزارید لطفا

foadby

Active Member
نما اولت آرامش دهندست
اساتید توضیحات رو دادن ولی من کارهایی که نویز دارن رو میپسندم

جدیدترین ارسال ها

بالا