midos
Member
آقا خیلی ممنون واقعا کاربردی بود مرسی از اینکه وقت گذاشتی - یک سوال هم داشتم وقتی می خوای نور از بیرون پنجره به داخل بیاد تو کارای شرکت evermotion من دیدم که بیشتر vray light پشت پنجره می گذاره و شما اثر نور رو ه میبینی که به داخل وارد شده حالا من نور vray sun می گذارم بخاطر رنگ زرد خورشید و اینکه شرایط بصورت طبیعی مثلا جلوه کنه حالا به نظرت راه درستش چیه ؟
ببین فرق بین این دو تا از اسمشون پیداست. vray light معمولا برای نور پردازی فضای محدود کاربرد زیادی داره ولی vray sun برای نور پردازی فضای نامحدود کاربردش زیاده. از لحاظ فیزیکی هم این موارد تو سیستم نور پردازی وجود داره! من به خاطر همینا هست که مکس و مایا و کلا همه رو دوست دارم چون با فیزیک بحث می کنه نه باد هوا! مگرنه رشتم ربطی به هیچ کدوم این ها نداره. فقط توجه کن که گفتم فضای محدود و نامحدود نگفتم فضای داخلی و خارجی! بعضا برای القای عظمت صحنه هم از vray sun استفاده میشه ولی باید خودت به نگاه کردن و آزمایش بفهمی کدوم رو باید کی استفاده کنی ! همین! دیگه این جا که صحنه عطمتی نداره که بخوای از vray sun استفاده بکنی! ببین نمی خوام بگم کارت بده منظورم اینه که کاربرد این نور اینجا نیست و کلا برای اتاق های کوچیک و خانه های کوچیک این نور مناسب نیست