بی بی کد اومدم خودمو محک بزنم

shin shin

Member
نمونه کار داخلی

سلام بچه ها نظرتون راجع به این دو کار من چیه با vrayرندر گرفتم نور sun light دادم image sampler : adaptive dmc - antialising : catmull-rom - colot mapping : reinhard - gi : irradiance map & brute force

پیوست ها

• 5.jpg
    5.jpg
    406.9 کیلوبایت · بازدیدها: 118
  • 1.jpg
    1.jpg
    305.3 کیلوبایت · بازدیدها: 118
آخرین ویرایش:

Hamed

Active Member
درود
نور پردازی مهم ترین رک اصلی توی اینتریور دیزاینه...تلاش کن به خواسته میرسی پشت کار اگر داشته باشی همه چیز حله...

منم همین گوشه کنارا افتادم کاری داشتی بگو...

علی علی

ahoorass

Member
سلام shin shin به نظر من كارت از نظر نور پردازي بد نشده و لي اگه در مورد نورهايي كه توي پروژه استفاده كردي يكم توضيح بدي ممنون ميشم . :green:

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام خیلی قشنگه عالیـــــــــــــــــــــــــه. کار اولی فرشه بده نویز هم داره ولی بقیه چیز ها عالیه. عکس دومی دوباره نویز هستش ولی یک سوال چرا برگ های این درخته رفلکت دارن ؟! در کل قشنگه . من خوشم اومد. تمرین نیاز داری.

حامد خان این جمله من هم یک گوشه افتادمت خیلی حال کردم

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
سلام بچه ها نظرتون راجع به این دو کار من چیه ؟
دوستان لطفا وقتی کاری در گالری میزارید اطلاعات کامل در مورد کارتون رو بزارید، اینجا گالری سه بعدی v-ray که نیست، کارتون رو کامل معرفی کنید
موفق باشید

midos

Member
خب مشکل نور پردازی که خیلی تو چشم هستن اینا هستن
اول این که کاملا معموله که کارت نویز داره. این کاملا از رو رفلکت ها قابل تشخیص هست. مخصوصا از روی دیوار
دوم هم این که این اتاق شما لوستری یا کلا نوری نداره که از بالا تابش کنه تا محیط یکنواخت روشن بشه؟ مهم ترین جز در نور پردازی همینه. نور محیطی خیلی کمه. شما با یه نور که از بیرون تابش می کنه خواستین نور داخلی کار نکنید. اگه روز باشه که باید یه نور محیطی داخلی باشه تا اثر نور خورشید معلوم بشه. اگر هم شب باشه که نور نداریم داخل اتاق. پس باید یکی از این رو انتخاب کنی

آخرین ویرایش:

shin shin

Member
در مورد نور شما درست میگی من نور لوستر مانند تو اتاق نگذاشتم شما تو طول روز مگه تو خونه چراغ روشن می کنید ؟ اگر خونه نورگیرش خوب باشه قاعدتا چراغ روشن نمی کنید پیشنهاد شما دقیقا چیه ؟ در مورد نویز چی کار کنم که نیفته ؟ اگر ممکنه راه حا بگین مرسی

midos

Member
در مورد نور شما درست میگی من نور لوستر مانند تو اتاق نگذاشتم شما تو طول روز مگه تو خونه چراغ روشن می کنید ؟ اگر خونه نورگیرش خوب باشه قاعدتا چراغ روشن نمی کنید پیشنهاد شما دقیقا چیه ؟ در مورد نویز چی کار کنم که نیفته ؟ اگر ممکنه راه حا بگین مرسی
مگه من گفتم روزا لوستر روشن می مونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من میگم اگه روز هست باید یه نور محیطی (omni) بذاری تو اتاق که نور درست و یکنواخت تر پخش بشه و اگه شب باشه باید لوستر بذاری. ولی کلا تو تمام کارها باید محیط واقعی شبیه سازی بشه. لوستر باید باشه ولی خب خاموش باشه. البته بعضی کارا فرق دارن!! در مورد نویز هم بیشتر این نویزها رو میشه از طریق فتوشاپ و کمی حوصله کردن گرفت ولی می تونی با تنظیمات موتور رندرت نویز رو کم کنی که در عوض زمان رندر میره بالا. ولی فتوشاپ و دستکاری لول ها خوب جواب میده

shin shin

Member
آهان آقا مرسی فقط یک چیزی با تنظمات چه چیزی نویز رو کنترل کنم ؟ میشه کامل توضیح بدی ؟

midos

Member
با استفاده از مسیر filter ----- noise -----reduce noise می تونی مقدار زیادی از نویز تصویر رو بگیری. البته پلاگین های جانبی و برنامه های کوچیک برای گرفتن نویز هم وجود داره که می تونی از اون ها هم استفاده بکنی. ولی من همین راه رو معمولا ترجیح میدم. یه ادیت از کارت گرفتم که ببینی چطور میشه. می تونی با تنظیماتش بازی بکنی و نتیجه ی خوبی به دست بیاری. راستی نویز معمولا تو کانل آبی وجود داره اگه بری تنظیمات پیشرفته می تونی اون رو هم کنترل بکنی

پیوست ها

• 5edit.jpg
    5edit.jpg
    222 کیلوبایت · بازدیدها: 6

shin shin

Member
آقا خیلی ممنون واقعا کاربردی بود مرسی از اینکه وقت گذاشتی - یک سوال هم داشتم وقتی می خوای نور از بیرون پنجره به داخل بیاد تو کارای شرکت evermotion من دیدم که بیشتر vray light پشت پنجره می گذاره و شما اثر نور رو ه میبینی که به داخل وارد شده حالا من نور vray sun می گذارم بخاطر رنگ زرد خورشید و اینکه شرایط بصورت طبیعی مثلا جلوه کنه حالا به نظرت راه درستش چیه ؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.به نظرم در مورد قوانین گالری باید تجدید نظر بشه که سایز رندر بزرگ جزء قوانین بشه.
الان تقریبا هر کسی تو خونه یا محل کارش core i7 یا حداقل cpu 4 هسته ای داره.
فرش مویی خوب نشده.دنسیتی خیلی کم هست
GI رو خیلی پائین گرفتین واین باعث شده خیلی جاها فلیک دیده بشه
رندری که از فضای باز هست که تقریبا برگ درخت شبیه آینه شده و کادر طلائی سمت چپ شما رو از بین برده.

(Hamid)

Well-Known Member
اولین کارت
خیلی جای کار داره
کار معماری که توش انجام نشده به نظرم

رندرت نویز داره خیلی

تنظیمات رندر رو بزار رو اینا
image sampler = adaptive DMC
v ray ennvironment تیک هر سه تا گزینه رو بزن و رنگ سفید بده
عدد رفلکشن و رفکشن رو 1.2 بزار
GI روشن
secondary bounces = light cashe
irradiane = medium
سپس custom
HSph = 30
light cache - > sample size = .005
تیک pre-filter---عدد 150
تیک Glossy rays

تو منوی settings
noise threshold .005 این نویز رو به حداقل میرسونه.کوچکترین عددش 0.001

ابعاد تصویرتم بیشتر کن

بازم تکرار میکنم. سعی کن یه حرکت و خلاقیت معماری تو کارت بیاری.رو دیواره.سقف. کلیت فضات

الان چیزی جز چندتا ابجکت آماده نیست.
به امید پیشرفت روز افزون:rose:

آخرین ویرایش:

shin shin

Member
آقا حمید اول از همه خیلی ممنون که ایراد منو گرفتی و از تشکر ویژه دارم که به من گفتی کجا برم و چی کار کنم که کارم بهتر شه این برای من خیلی مهم بود چون دوستان دیگه البته اونها هم راهنمایی می کنن و ازشون ممنون هستم ولی نمگن که کجا برم و چه تغییراتی رو انجام بدم که کارم بهتر بشه ولی شما گفتی دستت درد نکنه من تغییرات رو انجام میدم بعد میذارم اینجا تا شما ببینی چه جوری شده مرسی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.اگه میخواین تنظیمات رو بهتر یادبگیرین به این لینک برین.چیزهای خوبی توش پیدا میشه
Majid Online Vray Book.
تنظیمات حمید خوبه.اما یه چیز رو در نظر بگیرن.همیشه تنظیمات تعیین کننده کیفیت خوب یه کار نیست.حالا تنظیمات حمیدرو اعمال بکن ببین چطور میشه.

(Hamid)

Well-Known Member
خواهش shin shin جان. رندر بگیر تا ببینیم عزیز.:rose:

با عارف جان موافقم. تنظیمات بسته به نوع کار متفاوتن. باید مفهومی بگیری هر گزینه داستانش چیه بعد بتونی استفاده کنی. به آدرسی که عارف داد حتما یه سری بزن.:rose:

ما مخلصیم عارف جان.شاگردی میکنیم مازنی ریکا(پسر مازندرانی):)

جدیدترین ارسال ها

بالا