اول برم سراغ دو بعدی بعد سه بعدی؟

mehboodi

New Member
سلام به همه
بچه ها من تازه میخوام وارد دنیای سه بعدی بشم اما یه سوال واسم پیش اومده که واسه یاد گرفتن سه بعدی باید از نرم افزارهای دو بعدی شروع کنم مثلا فتوشاپ و کرل درا و ... یا نه مستقیم برم سراغ مایا و پیش نیاز نمیخواد؟
شما چطور وارد سه بعدی شدی؟
میخوام اگه نیاز نباشه واسه فتوشاپ و این چیزا وقت نذارم اگر هم واقعا لازمه که...
مرسی مرسی مرسی

آخرین ویرایش:

amir.nemati63

کاربر VIP
سلام.
اگر بخواین قسمت تکسچرینگ و پست پروداکشن کار هاتون رو خودتون انجام بدین ( که معمولا" ما ایرانیها متاسفانه اینطوری هستیم ) نیاز به یادگیری نرم افزار های گرافیک دو بعدی مثل فتو شاپ دارین.
در غیر اینصورت برای مدلسازی ، نورپردازی، ساخت شیدر ، انیمیشن و رندر ، ریگینگ و تنظیم uv نیاز به یاد گرفتنشون ندارید.

به هر حال یاد گرفتن این نرم افزار ها حداقل در حد متوسط ، برای راه انداختن کارتون در کنار نرم افزار های سه بعدی کمک کننده هست.
موفق باشید.

mehboodi

New Member
چرا متاسفانه؟
چون همه کاره ایم اما از هر چیز فقط یه کم بلدیم؟

amir.nemati63

کاربر VIP
چرا متاسفانه؟
چون همه کاره ایم اما از هر چیز فقط یه کم بلدیم؟

دقیقا"
مثلا توی کشور هایی که این هنر به صورت صنعت دنبال میشه، هر کسی توی یه زمینه ی خاص متمرکز میشه و حتی ممکنه از زمینه های دیگه اطلاع چندانی نداشته باشه.
ولی ما دوست داریم از هر مسئله ای سر در بیاریم و سرمون رو به همشون گرم میکنیم و در آخر میبینیم توی همه به یه سطح میانی از دانش رسیدیم.

به قول معروف ما همه دریای وسیعی از دانش هستیم ولی با عمق نیم متر!

یکی از دلایل وجود این روش اشتباه ، نبود فرهنگ کار گروهی در بین ما و دلیل دیگرش کمبود مراکز منسجم برای فعالیت گروهی در این زمینه هست.

امیدوارم شما بعد از آشنایی با تخصصها ، یکی رو که بیشتر علاقه دارین انتخاب کنین و بیشتر روی همون تمرکز کنین.

یه جورایی اشتباه امثال من رو تکرار نکنین.
چون کار ما مثل نوازنده ای میمونه که سعی میکنه همه ی ساز ها رو یاد بگیره و بعد درمقایسه با کسی که همه ی توانش رو روی یادگیری یه ساز خرج کرده چیز زیادی برای ارائه نداره.

ضمنا با توجه به وجود اینترنت و وفور آموزشهای ویدئویی نسبت به قبل به راحتی میتونید تخصص خودتون رو با تمرین و پشتکار بالا ببرید.
امیدوارم موفق باشید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا