اولین کار !

Mecho

Member
Mechodownload.gif

آقا من اصلا قرار نبود بیام سراغ اینجور چیزا . یعنی علاقه که شدید دارم اما خب وقت نمیکردم . سر این لوگو برای سایتم دیگه خسته شدم هی به بچه ها زحمت بدم گفتم خب خودم هم تلاش کنم شاید شد .. خلاصه فتوشاپ رو دانلود کردم و از این آموزشهای خیلی باحال و مبتدی که تو گوگل هست طرح بالا رو درست کردم . یه جورائی بیشتر علاقه مند شدم . حتما سعی میکنم بشینم پاش از این به بعد . خلاصه که این اولین کار هست اونم به صورت اینکه قدم به قدم یک آموزش رفتم جلو و این شده . گفتم اینجا هم بزارم اگه کسی مثل من بود و اصلا تجربه نداشت این رو ببینه بدونه که میشه آموزش خوب پیدا کرد و یه کاری رو هم درست کرد ( به خوب و بدش کار ندارم چون 100% خیلی مبتدی هست )

اگه کسی هم آموزش این رو خواست بگه تا براش بزارم . من چون فکر کردم همه بلدین الان نذاشتمش دیگه :)

آهان راستی یه سوال > من برا لوگو که نمیتونم از این سایز استفاده کنم . سایز رو هم کوچیک کنم این فونت معلوم نمیشه . چه فونتی واضح و معلوم هست برای این سبک کارها در سایز کوچیک ( اندازه لوگو ) . ممنون میشم این رو هم راهنمائی کنید . مرسی

Erfan

Active Member
سلام

خوش آمد ميگم !

كار قشنگي شده !!!

يه خورده رنگ اون تكست رو تغير بده كه با بقيه افكت ها ست بشه !!

مخلصيم, بارزام @

Mecho

Member
آقا این علامت تعجب هایی که گذاشتی خیلی حال داد :) نه به اون که میگی قشنگ شده نه به علامت تعجبه :d

شوخی میکنم . مرسی که نظر دادی .
در مورد این رنگ تکست هم آره شما 100% درست میگی . خودم هم خواستم آخرش درستش کنم منتهی چون Merge کرده بودم دیگه نتونستم تکست رو انتخاب کنم ( بلد نبودم یعنی ) ؛ که بخوام حالا رنگش رو عوض بکنم . یکی این رو میخوام بدونم اگه زحمت نیست . یکی اینکه چطوری میتونم سایز درست شده رو کم کنم .

مرسی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز کار خیلی قشنگی شده. تبریک میگم که بعنوان کار اول تونستی طرح قشنگی هم ایجاد کنی. ولی همیشه اینو یادت باشه به جز مواردی که مجبور هستی لایه هات رو merge کنی هیچوقت اینکار رو انجام نده. اصلا یکی از خصوصیات فایل psd لایه های باز این فرمت بحساب میاد. حالا در مورد کوچیک کردن هم فکر کنم فونت Impact که شما استفاده کردی جزو فونتهایی که برای لوگو خیلی ریزی نیست و خوب میتونه خودشون نشون بده. یکی این فونت یکی فونت Arial Black . نمونش هم لوگوی شرکت Panasonic که فونت Arial Black هست و ریز و درشت بودنش فرقی نمیکنه.

ولی همیشه این نکته رو هم بدون که یک لوگو اولا باید خیلی ساده باشه (در حد امکان) چون بخاطر همین مسئله ای که گفتی یعنی ریز بودن و درشت بودن مشکلی پیش نیاد. پس اگر نظر من رو میخوای لوگوت رو تا حد امکان بدون افکتها و ساده در نظر بگیر.

موفق باشی
سارا

Mecho

Member
سارا جان ممنون از نظرت . سعی میکنم نکاتی رو که گفتی حتما رعایت کنم . در مورد توضیحات مفیدی هم که در مورد لوگو دادی 100% حق با شماست . من فقط انگیزه رو گفتم که خواستم لوگو درست کنم این شد . اما خب همونطور که شما به درستی میگی این طرح اصلا برای یک لوگو مناسب نیست .

امیدوارم با کمک شما قدیمیهای اینکار و این انجمن فعال بتونم نسبت به وقتی که دارم تو این زمینه هم فعالیت کنم و پیشرفت کنم .

به هرحال مرسی از وقتی که گذاشتی و نظراتتون رو گفتید .
:)

به نظر من برای اولین کارت خوب بود ، حالا هر چقدر هم ایراد داشته باشه ... ( جدی میگم )
xok.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا