اولین کار

mafton

Member
سلام این اولین کاری هست که با توجه به چیزای کمی که یاد گرفتم انجام دادم
اول که بگم دارید به یه شاگرد اولی نمره میدید:دی
هم اولین رندر ام هست هم اولین کاره ماسک
این رو با ماسک درست کردم پی می حوام راهنماییم کنید که چه طور میتونم این جور کارها رو بهتر انجام بدم
زمن کار اینها رو خودم فهمیدم حالا دریت یا غلط شما بگید:
اول که زمان بندیش هنگام فیلمبرداری هم سخته هم مهم
بدم این رنگ بود که رنگه 2 فیلم به هم بخوره که من با curve درستش کردم
ام م دیگه همین کمک کنید تا کم کم راه بیوفتم
پیش پیش ممنون
چرا اینقدر انجمن ae بی حاله:دی
راسی اینم بگم تو ae به این بدی نبودا هی از اول و اخرش زدم هجمش کم شه
اینم یادم رفت از time remap هم استفاده کردم لحظه خاص رو کند کردم تا بیشتر ایرادام ملوم بشه
فقط این .zip رو بذداریذ

پیوست ها

• MVI_0496.mp4.zip
    313.7 کیلوبایت · بازدیدها: 161

Majid Azad

Active Member
:rose: مرسی برای کار اول خوب بود ادامه بده، خودت هم که گفتی شاگرد اولی، نمره افتر ات 20 ئه ولی از املا حتمن تجدید میشی!! :green:
اگه به ماسک ات یکم feather میدادی این خط جداکننده تیز دیگه وجود نداشت و طبیعی تر میشد
ضمنن زمان بندی هم در اینطور نماها خیلی مهمه. اگه درست در زمان انتقال نما بازیگر در یک حالت باشه ( مثلن پای راست جلو و پای چپ عقب ) طبیعی تر میشه
اگه تصحیح نور رو انجام دادی ولی رنگ و نور 2 تا نمات هنوز با هم فرق دارن، با Curve میتونی تصحیح کنی
موفق باشی :rose:

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام به همه:rose:
اول به دوستان عزیز بگم همونطور که مجید جان گفتن باید پسوند zip. رو پاک کنید تا بتونید فایل mp4 رو پخش کنید...
راجع به کار هم برای بار اول خیلی خوب بود ، البته همونطور که مجید جان گفتند باید به ماسکت یکم Feather بدی که دور ماسک نرم بشه ، البته این صحنه خیلی هم که حرفه ای ساخته بشه بازم یه جاش میلنگه و اشکالش این هست که عنصر جدا کننده ای نداره ، مثلا تو یکی از ویدئو های اندروکریمر که این حرکت رو یاد داد کیف پشتی یه پسره بود که محیط رو عوض میکرد و مثلا تو ویدئو " وقتی که بارون میگیره" اون گیتار بود که باعث میشه بتونیم بین 2 ویدئو بدون دیده شدن پایان ویدئو اولی و شروع ویدئو دومی حرکت کنیم... همچنین برای ساخت این صحنه هاباید دوربین ثابت باشه وگرنه مجبور به ترکینگ و ساختن موشن بلار دستی و ... میشی ، اگه عنصر جدا کننده داشته باشی ، کارت خیلی راحت تر و طبیعی تر میشه البته هر صحنه ای نکته و تکنیک خودشو داره مثلا تو اون صحنه گیتاره "وقتی که بارون میگیره"باید 2 نفر دقیقا یه جا بشینن وقدشون هم از هم دیگه زیاد بلند تر نباشه که بتونیم با نوک گیتار پوشش بدیم...
گرچه باید کارت رو تو تماشاخانه میذاشتی ولی اینجا هم یه زمانی خیلی شلوغ بود ، البته الانم زیاد خلوت نیست...
منتظر کارهای بعدیت هستیم:rose:
موفق باشی:oops:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
املا 0- انضباظ هم 0 اینجا که جاش نیست دفعه بعد تو تماشاخانه

منتقل شد .

جدیدترین ارسال ها

بالا