بی بی کد اولین کار من

hamid22sh

Member
سلام به همه
میشه گفت این اولین کارم هست :sad:
زمان رندرش هم یه 30 دقیقه ای شد:green:
طرحشم از رو چندتا عکس که دیددم زدم میدونم زیاد خوب نیست چون میخواسنم بیشتر با مکس کار کنم
به توصیه آقا عارف قبل از رندر نهایی تصویر رو 10 برابر کوچک کردم بعد رندر im و lc رو ذخیره کردم و رندر نهایی رو گرفتم
نرم افزار های که استفاده کردم
3D MAX2012+V-RAY+photo shop
ممنون میشم اشکالای کارم رو بگید
ممنون:rose:main.jpg

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
به عنوان اولین کار خیلی خوبه، سعی کردی طبیعی درش بیاری.
این هارو توی کارهای بعدت اصلاح کن

پرسپکتیو عکس پشت پنجره ناهمخونی داره
رنگ سقف خوب نیست
دیوارها خیلی ساده هستن و قرنیز ندارن
پنجره خیلی ساده ست
حتما سعی کن از فتوشاپ برای اصلاح رنگ و زیبا کردن تصویر استتفاده کنی.

madmaster_3d

Well-Known Member
برای کار اول قشنگه. در کنار صحبت های باران جان. این استخر چیه وسط اتاقت؟ من هر چی فکر کردم نفهمیدم چیه/. متریال ها رو روشون کار کن. وشیشه هم که نداره کلا پنجره. + حرف های باران جان که منم می خواستم بگم.

Meiti

Member
سلام
اول بگم کارت واسه اولین بار خیلی خوب شده.اما دیدگاه خودم رو میگم چون عکس رو گذاشتی که دوستان
نقدش کنن و ایراداتت رو بگن.منم چیزی بلد نیستم اما نقد میکنم تا یاد بگیرم از دوستان ایرادات خودم و شما رو:rose:
تکسچری که واسه دکور تلیوزیون و میز انتخاب کردی خوب نیست
رفلکت و گلاسینز هم که فکر کنم نداره
اگه میخوای کار طبیعی باشه باید خودت رو اونجا حس کنی
خونه بدون پنجره؟:green: زمستون چی کار میکنی؟
به پارکت uw جالبی ندادی یعنی من ندیدم اینجوری پارکت
نمیدونم اون سفیده چیه اگه وان باشه خیلی خونه باحالیه پس کنار tv وان میذاری:green:

hamid22sh

Member
اره الان که فک میکنم نیبینم پنجره نداره
ولی وان وسط اتاق رو تو یه عکس و یه فیلم(scarface) دیدم جالب بود گفتم کارم خالیه خالی نباشه
ممنون از راهنمایی های حامد و مستر و مهتی:green:عزیز
ان شاء الله کار بعدی اینا رو برطرف میکنم

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.برای اولین کار خبلی خوب هست
اون روش که گفته بودم اخبرا متوجه شدم 20 تا 30 درصد زمان رندر رو افزایش میده!دلیلش هم نمی دونم
وقتی به صرفه هست که مثلا زمان gi هست 10 ساعت زمان رندر 2 ساعت.اون gi ذخیره بشه با 1 ساعت محاسبه زمان رندر میشه حدود 3 ساعت.اونقت 6 ساعت صرفه جویی داریم.اما برای این صحنه اصلا پیشنهاد نمی کنم.ضمنا 10 برابر کوچیکتر خیلی بد هست.اندازه رو به مقدار نصف بگیر به شرطی که روی highباشه.از اونجایی که high خیلی سنگین هست مقدار im رو روی -4 و -1 بزار.دیگه لازم نیست نصف کنی!
اگه کار ناموسی هست!! منظورم حیاتی دیگه باید پی همه چی رو به تنت بمالی با سیستم unbase یعنی ترکیب brute force و light cash کار کنی.دیتیل 100 هست اما زمان رندر 2 برابر وقتی هست im هست و همینطور برطرف کردن نویزش کار راحتی نیست! ذکاوت خاصی میخواد مثل اینکه اگه توی dmc فاصله 1 و 4 رو به 1 و 8 تغییر بدی نویز زیاد میشه! اما از اون ور اگه 2 و 8 یا 3 و 16 بزاری نویز از بین میره و فقط چند درصد زمان رندر پائین میاد! وی ری همینه! علت این که اینقدر دنیا بهش رو آوردن انعطاف پذیری بیش از حدش هست
برای کسانی که مثل شما تازه به این عرصه پا گذاشتن توصیه میکنم حتما فایل های معروف مثل آرشیوهای اورموشن رو باز کنی و بررسی کنی که مثلا تنظیمات چطور هست
بحث بعدی استفاده از پلاگین solidrock هست که خودش تنظیم وی ری رو انجام میده.برنامه خوبی هست و من همیشه ازش استفاده میکنم.البته یه ذره باب میل خودم تغییرش میدم
و اما خود کار
تایل کف خوب شده اما بهتر بود حالت الواری میگرفت.منظم جالب نیست
کتاب ها خوب شده.اما بهتر هست یه مقداری بی نظمی جا به جایی بهش بدی
به نظرم برو برنامه marvlus design رو دانلود کن.توی سایت های فارسی هست برای دانلود.کار باحاش از آب خوردن ساده تر هست.اگه میخوای خوب یاد بگیری توی خود سایتش هست آموزشی که راه بندازه
موفق باشی

hamid22sh

Member
ممنون عارف جان از راهنماییت
ایشالا کار بعدیم همه رو برطرف میکنم
:rose:

m.n1362

Member
مشکلت متریاله فقط فک کنم..کتابا خیلی تکرار شده جلوی دوربینو اگه میخئای بگیری یه ابجکت خوب بذار که عمق بدی این معلوم نیست چیه جلو کارت بک گرانم میدی باید با خط دیدت تنظیمش کنی واسه اول کار خوبه

hamid22sh

Member
دستت درد نکنه
ام.ان.1362 یه سوال خط دید رو باید چه جوری تنظیم کنم؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا